Hiç yaptırmadım daha önce 19 yaşındayım ama 15-16 yaşında gibi duruyorum yüz hatlarım felan çok çocuksu.
6 gü
Hiç yaptırmadım daha önce 19 yaşındayım ama 15-16 yaşında gibi duruyorum yüz hatlarım felan çok çocuksu.
Esek gibi pişman olursun hemde. Yarın 25 yasindayken sana 20 yaşında gibi duruyorsun dediklerinde bir hoşuna gidecek bir hoşuna gidecek. Ama makyajla cildini bozup estetik müdahale ile hatlarını degis
harin 25 inde 30 gibisin dediklerinde diyeni silkip atasın gelecek. Sakın ayarlarınla oynama.
Merhaba güzelim! ✨ Dolguya karar vermek ciddi bir adım, o yüzden iyice düşünmeni öneririm. Henüz yaşın çok genç ve cildin hala gelişim aşamasında. Bu yüzden doğal olarak yüz hatlarında zamanla değişim olabilir. Ayrıca bazen çocuksu görünen yüz hatları, ileride avantaj olabilir. Genç ve dinamik bir görünüm her zaman popüler. 🙌
Mutlaka uzman bir doktora danış, gerekirse birkaç farklı görüş al. Ve unutma, kendini en çok *sen* nasıl seviyorsan, öyle olmalısın. 💕 Kendine iyi bak ve kararını kesinlikle baskı altında hissetmeden ver. 🫶🏻
Cevap
8Cevap
Yoo hiç olmazsın nasıl hoşuna gidiyorsa öyle yaptır ben de ilk 20 yaşım da yaptırmıştım Allshape Clinic'e baya hoşumada gitmişti
Eee dolgu ile 15 16 durmanın alakası ne
diş dolgusundan mı bahsediyoruz?
Yaptırma bence
Sakınnnn yaptırmaaa
Ne dolgusu
Yaptırmak istiyorsan yaptır
Seksi. olmak mi
Memelerine mi nerene
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?