Saç ekimi yaptıracaklar dikkat! İyi bir araştırma nasıl yapılır? Hangi soruları sormalısınız? hangi cevaplar tatmin edici?

Selamlar herkese 10 yıldır Saç ekimi alanında hizmet veren bir uzmanım. Bu soruyu hala saç ektirmeyi düşünen ancak bilgi ve güven eksikliğinden dolayı bir türlü karar veremeyenler için sorma gereği duydum. Saç ekimi hakkında ne kadar bilginiz var? İyi ve kötü bir ekimi nasıl ayırt ediyorsunuz? Merak ettiğiniz herşeyi sorabileceğiniz bir başlık olsun istedim. Saç ekiminde dünya devi bir ülke olsakta hala çok kötü sonuçlar alan hastalar var ve nasıl araştırma yapacaklarını bilmediklerini çok iyi öğrendim. Amacım bu gibi önemli, hem estetik hem sağlık açısından paikolojiyi sürekli etkileyen işlemlerde karar verebilmenize yardımcı olmak. Umarım herkese bir miktar faydam dokunur.. Yorumlarda buluşalım…
Saç ekimi yaptıracaklar dikkat! İyi bir araştırma nasıl yapılır? Hangi soruları sormalısınız? hangi cevaplar tatmin edici?