Siz alanında uzman mış gibi gözüküp benimle röportaj yapar mısınız. Vize olmayacak Bu yaptığımız röportajlar sınav yerine geçecek Bu yüzden acilen röportaj yapmam gerekiyor. Daha fazla kişi görür diye Aşk ilişkilerine koyuyorum:)
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar kimse alınmasın en az 3 tane röportaj yapmam gerekiyor? Çok seviyorum sizi..
Arkadaşlar alanında uzman kişilerle röportaj yapmam gerekiyor?
Psikoloji bölümü adı ve içeriğiyle daima cezbedici olmuştu benim için; insan ruhunu, davranışlarını, duygularını çözümlemeye çalışmak ve bunlar arasında bağlantılar kurmak, insanı kavramaya/tanımaya çalışmak, sorularıma cevaplar bulmak için bu bölümü seçtim. Lüks hizmet sınıfına giren bir olgu olarak adlandırılması dışında herhangi bir zorlukla karşılaşmadım.
( Aslında en başta sorulması gereken soruyu sormam gerekiyor) Bize kısaca Kendinizden bahseder misiniz? Bu Meslek seçiminde ailenizin desteği ne yönde oldu? Bir kadın olarak erkeklerden daha fazla zorlukla karşılaştığınızda inanıyor musunuz?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
soruları gönderirsen yardımcı olabilirim
Neden bu mesleği tercih ettiniz?
Nasıl başladınız başlarken zorluk yaşadınız mı?
Psikoloji bölümü adı ve içeriğiyle daima cezbedici olmuştu benim için; insan ruhunu, davranışlarını, duygularını çözümlemeye çalışmak ve bunlar arasında bağlantılar kurmak, insanı kavramaya/tanımaya çalışmak, sorularıma cevaplar bulmak için bu bölümü seçtim. Lüks hizmet sınıfına giren bir olgu olarak adlandırılması dışında herhangi bir zorlukla karşılaşmadım.
( Aslında en başta sorulması gereken soruyu sormam gerekiyor)
Bize kısaca Kendinizden bahseder misiniz?
Bu Meslek seçiminde ailenizin desteği ne yönde oldu?
Bir kadın olarak erkeklerden daha fazla zorlukla karşılaştığınızda inanıyor musunuz?
Gonder soruyu
Bu işe nasıl başladınız kısaca bahseder misiniz?
Bilgisayar teknikeriyim oncelikle kiz halimle teknoloji hayraniydim zaten bilgisayar yasam felsefem oldu bir yerden sonra isime aşığım yani
(Bacım sesli klavye ile yaz yorulma emi)
Bu işin zor ve kolay yönleri nelerdir?
Bilmezsen hersey zordur. Bilirsende acayip zevkli ve kolay. su zor bu kolay diye aciklamaya gerek yok yani
Neden bu mesleği tercih ettiniz Ayrıca aileniz bu seçimde Size destek oldular mı
Desteklemediler ama saygi da duydular. Neden tercih ettim cunku geri dönüşü guzel gerek maddi gerek duydugum haz bakimindan
Imkanınız olsa bu mesleği değiştirir misiniz?
Değiştirmek istiyorsanız ne yapmak isterdiniz?