Alakası YOK , senin çevrende gördüğün tanıdığın 3-5 kişi sarışın seviyor diye tüm "erkekler" sarışın seviyor olmuş? ilginç..
Yaşına bakıyorum hmm , bu konunun sarışınlıkla falan alakası YOK. Genelde şöyle söylenir doğrudur bi bakıma : "sarışın erkekler esmer kumral siyah sever , siyah esmer kumral kadınlar sarışın erkek sever" Zıt kutuplar birbirlerini çekerler ( + - gibi) Sen eğer esmer kumral siyah saçlı bir kızsan ozaman sarışın erkekler senden saha çok hoşlanacaklardır daha çok sevecektir. Ama bulduğun erkek dinsiz imansız ahlaksız gecehayatına bara cluba takılan birr hiiç iitttse ozaman zaten farketmez önüne gelene asılıp takılacaktır o. Seçim senin kendin düzgün değil bozuksan , seçtiğin erkekte senin gibi olacaktır. Kendin düzgün olmazsan kendin gibi bozuk arızalı sorunlu kötü erkekleri kendine çekeceksin demektir ayırca "iletişim" kurmayı bilmiyorsan MAL gibi bekliyorsan soğuksan hoşlandığın san abakan senle ilgilenen bir "düzgün" bir erkekle tnaışmaya hiçbir çaban yoksa ozaaman durum KÖTÜ ! son dönemde akıılhastası piislik ilişkjii uzmanı tiplerin kadınlara yaptıkları yalan yanlış uydurma sallamasyon propagandalar videolar sonucunda kadınlar erkeklerden kaçınca soğuk davranınca iletişim kurmayınca büyük iş başardıklarını sanıyorlar? komedi ve beyin yakan yalan dolan saçmalıklar. Düzgün bir erkeğin utanması sıkılması vardır (Senin YOK SA bu çok büyük bir problem!), düzgün bi erkek senden hoşlanıyorsa önce uzaktan bakar seni iniceler senden bir çaba bir yeşil ışık bekler..(bilmez sen evlimisin sözlümün sevgilin var mı?) bu noktada kadınlara çeşitli kendini ilişkii uzmanı ilanitmişş akkııl hastası tipler tarafındann yapılana yalan yanlış uydurma propagandalar telkinler sonucunda bazı kadınlar (çoğunluk apttall düşük zekalıı maymun) erkekten ilkokul çocuğu gibi kaçmayı soğuk avranmayı gözmerden gelmeyi büyük bir iş büyük bir başarı sanıyorlar ama bu tamamen gerriiizeekaalıca apptalca bir davranış. Senden hoşlanan tanımaya sevmeye çalışan bu yüzden sana uzaktan tnaışmak için bakan bir erkekten kaçıyorsan tanışmıyorsan soğuk yapıyorsan ilgilenmiyorsa bu seni daha değerli yapmazz gerriizeekaalı yapar. O zaman o erkekte (%90-95 böyledir çünkü kimse istenmediği yerde zorla durmaz, bu ülkede düzgün bir erkek istenmediği yerde hiç durmaz aklı varsa yoksa saaapııkk taacizzci durmuna düşşerr, evli ya da sevgilisi olan bir kızla düzgünb ir erkek neden tanışmak istesin zorla? mantık dışı bir düşünce) bakar bakar bu kız beni istemiyor ya sevgilisi var ya evli vs der ve çeker gider başka kızı bulur.. çünkü senin tanışmaya hiçbir çaban yoktur! Akıll hastası piissliik ilişki uzmanııı tiplerin anlattıklarını TM TERSİNE Zorla sana gelen bir erkek ZORLA her kadına gider :-) senin hiçbir özelliğin YOKTUR ! sen sadece sayısındır.. bunu aslaa unutma akıllhasstasıı illşkii uzmanı piislikkler sana bu detayı aslaa söylemezler çünkü onların tek amacı kadınlara duymak istedikleri YALANLARI söylemek ve takipçi yapıp PARA kazanmaktır..
Özetle erkeklerin sarışın sevdası diye bir şey YOK, senin gördüğün 3-5 kişi öyle diye tüm erkekler öyle DEĞİL ! ben burdan bakınca senin tanışmaya çabası olmayan oturup bekleyen soğuk kızlar kategorisinde gibi görüyorum? öylemisin acaba? yemeği pişirmek istiyorsan oturup beklermisin? yoksa gidip ocağı yakar ve ısıtırmısın? çoğu soğuk iletişim kurmayı bilmeyen tuhaf akııılsız kadın oturup bekliyorlar ocağın altı kendi kendine yansın ve yemek senin hiçbir çaban yokken kendi kendine pişsin diye.. mantık dışı akıl dışı olaylar ülkesiyiz !!! Seviyorsan hoşlanıyorsan seninde tanışmaya 1 çaban olacak, evli sevgilisi olan kadın gibi çabasız oturup bekleMEyeceksin soğuk yemek gibi.. (Tanışmak demek "tanışmak" demektir, birbirinize yapışmıyorsunuz , bakarsın konuşursun tanırsın uyarsa tamam , uymazsa kendi yolunuza gidersiniz bu kadar basit!) Selamlar
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)11 ayburada sana "yok ben sevdiğim kadının saç rengine takılmam, yok göz rengine takılmam, sevdiğim kadın esmer de olabilir" diyenlere inanma. Sadece sarışın renkli gözle de bitmiyor erkeklerin bu sevdası. Uzun saç, ideal kilo, minik burun, göğüs, kalça diye devam ediyor. Ben kumral saç, kahverengi gözlüyüm ama kilo olarak çok zayıftım. Peşinden yıllarca koştuğum bir çocuk vardı, sırf zayıfım diye istemezdi beni. Tabii ergendik o zamanlar. Bir gün saçlarımı uzatıp sarı renge boyatmıştım ve dümdüz fön çektirmiştim. Sonra bir mekanda karşılaşmıştık aşık olduğum çocukla. Eve döndüğümde bana mesaj atmıştı ve bildiğin asılmıştı. Biz o senenin birkaç ayında baya baya flörtleşmiştik, sırf saçlarımla tavlamıştım çocuğu. Ve onun bana gelmesi imkansız gibi bir şeydi. Sonra o bir tatil beldesine o yaz garsonluk yapmaya gitmişti ve çalıştığı yerde uzun sarı saçlı, renkli gözlü, balık etli bir müşterisini tavlayıp beni şutlamıştı. Kahverengi gözlü olmam beni sadece birkaç ay flörtleşmek için idare etmişti, mavi gözlü olsaydım muhtemelen kafası hemen karışmazdı. Ama olsun. Birkaç ay bile olsa o benim yanımdaydı, sesi kulaklarımdaydı ya ona da şükür. Sonra o kızdan sonra sevgili olduğu başka bir kız da sarışın renkli gözlüydü. Yani bir kız sadece sarışın değil, üstüne bi de renkli gözlüyse erkeklerin kafasının karışması için yeterli oluyor. Zaten hepsinde bir Rus kadın sevdası var. Rus bulamayan erkekler, biz Türklerdeki renkli gözlü sarışın kadınları bulup yanlarında Rus kadın varmış gibi hissetmek istiyolar sanırım.
00 Yorumla
11 aySarı saçlı kızların sayısı daha az olduğu için daha değerli ve güzel geliyor olabilir. Ve hepsi güzeldir diye bir şey yok esmerlerin de hepsi güzel değildir, kumralların da hepsi güzel değildir, güzellik için göz burun kaş ağız bunların küçüklüğüne büyüklüğüne yapılarına bakmak gerekir bir kızı güzel yapan şey bunlardır.
00 Yorumla
11 ayBeni Genelde Afrodite ya da Bulgar hatunlara cok benzetirlernedendir bilmem gecen ay sacimi sarıdan kumrala çevirmek istedim Ve bunu birkaç Arkadaşımda sordum acaba saç rengimi biraz koyultsam nasıl olur diye aldığım cevap kesinlikle hayır sarı sana çok yakışıyor dediler sonuç olarak ben saçımı kumral sarı yaptim
03 Yorumla- 11 ay
Yuvarlak yüzlü dolgun hatlı olduğun için benzetiyorlardir seni Bulgarlara
- 11 ay
Dolgun hat sahip deyilim afrodiit gibi kadınsın diyolar genelde sarışın olduğum için güzellik sadece göreceli bir haramdır ve benim disil enerjim oldukça yüksek kendime güveniyorum isteyince elde edemeyeceğim erkek yok
- 11 ay
Dişilik giyimde gizli bana göre.
Nasıl giyinirsin sen genelde
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Sarışınlık sadece bir renk, ama bazen görsel algılar farklı olabilir. Erkeklerde sarışına olan ilginin sebepleri tamamen kişisel beğenilerden kaynaklanıyor. Toplumda televizyon, filmler ya da medyada sarışın kadınların sıkça öne çıkarılması bu algıyı etkileyebiliyor olabilir. Ama tabii ki güzellik tek bir tipe indirgenemez. Her kadın, kendine özgü tarzıyla güzel! Kimi esmer sever, kimi kumral. Önemli olan doğal ve kendinden emin olmak. Çünkü öz güven en çekici şeydir! 😘
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
123Cevap
- Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.
11 ayFake ve kalitesiz seviyorlar çakma rus gibi
20 Yorumla
11 ayOnlarda açık sevdası var ben kapalıyım ama sarışınım bu yaşıma kadar ilgi duyduğum erkeklere gülümseyip adım atmaya çalıştım-kendileri gelmezdi çünkü- ama bu seferde sırtlarını dönüp istemediler ben Türk erkeğini sevmiyorum çünkü tek dertleri cinsellik gidip Avrupalı Müslümanla olurum daha iyi Türk erkeklerinden daha Müslümanlar bende sarışınım zaten dengiz
40 Yorumla
11 ayYine bir doğru bilenen yanlış parmak basıyor olduğunuzu hatırlatmak isterim.
Tıpkı sadelikten hoşlanmadığımızı söylüyor oldukları gibi.
Bu genellemeyi kim yapıyor çok merak ediyorum.
Söyleyen belli değil ama inan insan sayısı dünyayı 2 sefer dolanır.
Dış görünüşe insan neden takılır ki.
Sanki hiç birimiz buruşmayacağız.
Gönlümüz buruşmuşsa , dışımıza macun çekseler ne olacak.10 Yorumla
11 aySadece sarışın olmak güzellik göstergesi değildir. Bizde meraklısı (hâlâ) varsa, sonuçta yıl olmuş 2025, bilemem nedenini. Eskisi kadar az da değil bnc sarışınlar. Saç boyaları konusunda da çok geliştik, Bulgar vatandaşı gibi gezmiyoruz artık. Ya şöyle söyleyeyim, sayılı olan daha değerliymiş gibi algılanır. Gidin Rusyaya, standard olan sarışın kadın yani, adamlar için bu acayip bir şey değil.
10 Yorumla
11 ayYok beee =))
Sarışın ve renkli gözlüler uzak dursun, hiç umrumda değiller.
Beyaz tenli siyah saçlı kahve gözlü hatun istiyorum. 😍
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayErkekleri bilmem ama bende yeşil göz sarışın erkek sevdiğimi farkettim. Şimdi kocamı begenmiyorum bir kere sarışın girdimi hayatınıza Güneş gibi doguyorlar kara kuraya bakmak gekmiyor icinizden. . Bence kadınlar olarak sarışın erkek deneyin göreceksiniz gözünüz gönlünüz açılıyor.
111 Yorumla
Cevap sahibi11 ay@aniL31 yok valla bizim erkeklerden Muğla'da tanistim beraber yuzuyoruz yeşil. Deniz şehirlerinde bolcalar. Ben şimdiye kadar niye farketmedim diye yanıyorum. Sarışın bambaskaymjs
Cevap sahibi11 ay@aniL31 daha önceden cinsel ilişki hasayadima gireceksen hayır herşeyin zamanı vardır benim kalbim onu gördü onu beğendi ve onu istedi gözleri saclarida etkili oldu yoksa esmer olsaydı yine istemezdim
- 11 ay
Bencede
- 11 ay
Kocana yazık. marifet gibi anlatıyorsun birde bunu
Cevap sahibi11 ay@Rumeysatoz evet kocama. yazik ne güzel.
Cevap sahibi11 ay@Rumeysatoz koca koca olmazsa yapacağın her şey marifet olur canım.
- 10 ay
Boşa o zaman ten rengi felan bahane etme
- 10 ay
Sevmediginiz beğenmediğiniz insanı hayatınıza almayın vebal amayin
Cevap sahibi10 ay@Rumeysatoz yok canım sen öyle yaşa benim tercihim bu. böyle mutluyum.
Erkeklerin sadece sarışınları beğendiğini düşünmen çok masum. Erkekler, kadınlara düşkün genel olarak. Sarışın, esmer fark etmiyor. Nefes alan her dişiye yürüyebilirler.
30 Yorumla
11 aySarışınlar s4lak oluyo diyip aynı zamanda sarışınlara özel ilgi duymaları ne kadar beyinsiz ve çelişkili varlıklar olduklarını gösteriyor işte bshsydh
10 YorumlaCivciv seviyorlar demek ki. Bende öyle bir sevda yok.. Sevdiğim kadının saç rengi neyse benim de sevdam o dur 😃
20 YorumlaAvrupa/Amerika'da esmer seviyorlar daha çok göz alışkın olduğunun dışında şeyler arıyor. Zıt kutuplar birbirini çeker
21 Yorumla
11 ayNe alaka ya benim arkadaşım vardı ondan bir yaş büyük sevgilisi vardı sevgilisine sarışındı sonra ayrıldılar esmer bı kumral mı bı kızla sevgili
00 Yorumla
11 ayYok öyle bişey erkekler nefes alabilen her dişi ye yürüyebilir bazıları tabiki genel olarak esmer olayı vardır erkeklerde sarışınlar belkide son sıralarda gelebilir
00 Yorumla
11 ayHayır. Sarışın ya da esmer kumral diye kriterim yok. Güzellik diye takıntım da yok. Günlüme ruhuma güzel gelen her hangi bir ırk ya da renk farketmiyor.
00 YorumlaTürk toplumu genelde esmer ve sarışın azınlıkta olduğu için. Mesela benim yaşadığın yerde erkekler hep sarışın kumral ve sarışın kızları hiç beğenmiyorlar mesela 😅
00 Yorumla
11 aySarışını bilmem ama mavi gözlü Türk erkek ve kadınlar tam bir şeytan… Bu yaşıma kadar insan gibi olanına hiç denk gelmedim
10 YorumlaSaç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. kişinin tercihine göre değişir bence. genellikle çekici buluyolar
20 Yorumla
11 ayKim demiş sarışın sevdiğimizi tam tersine sarışın kadın bana itici geliyor
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 aySarışın degil esmer de degil. En güzeli bence kumral ve erkeklerin çogunlugu kumral seviyor. Ben aşırı esmerim mesela ama sarışın ve esmerleri begenmiyorum kumral kızlar harika
20 YorumlaÖyle bir sevdam hiç olmadi.. hele ki sarisinlara karsi
20 Yorumla
11 aySarışın sevdası değil. Farklı ve değişik olanı arıyorlar. Hergün kuru fasulye yenmez kafası. Sevgilisi sarışın olsa bu defa da esmer ister.
00 YorumlaYani onlarında zorlukları var aslında mesela güneşten kaçıyoruz lazer faydasız öyle sanıldığı gibl değil
00 Yorumla
11 ayBen esmer seviyorum sarı da nadir olduğu için ilgi görüyor.
02 Yorumla
Soran11 ayNadir mi sence şu an 😀 10 kızdan 11’i sarışın
- 11 ay
Orijinal sarıyı kasetmiştim 😄
11 ayGenellikle sarışınlar çok güzel ve çok çekici oluyorlar. Benim de sarışınlara ayrı bir sevdam vardır.
00 YorumlaKara kafa sevdası mı olmalıydı kimliksiz üye
06 Yorumla
Soran11 ayBeyaz ten siyah saç renkli göze hayır diyebilir misin 😌
Soran11 ayOzaman beyaz ten seviyorum diceksin. Saçını sarı yapan esmerler de var 😃
- 11 ay
Buğday ten daha güzel bence beyaza gore
11 aySarışın olan her kız güzel değildir Güzellik görecelidir zaten
10 Yorumla
11 aySarı saç herkese gitmez kimisine kızıl gider kimisine siyah kimde nasıl durduğuna bağlı
10 YorumlaSoruya sarilar gelsin bakalim secelim guzeller mi 😉
10 YorumlaÜlkede çok yokta ondan. İnsan bilmediği şeyden ya çok korkar ya da merak eder. Bunların ki de o 😂
10 YorumlaSarışınlar genelde beyaz tenli oluyor erkeklerin sevdası beyaz ten bence
11 Yorumla
11 ayBen kumralim bence en güzel kızlarda kumral yani görecelidir tabi ama
10 YorumlaBen Blondeciyim
Ama neden?
Bilsem
İçgüdüsel sanırım
10 Yorumla
11 ayÖyle hepsi bence saçma bir algı çocukken bile üzülürdüm hep bir dayatma vardı şimdi umurumda değil
00 Yorumla
11 ayBarbie ler de iyi 😌 de ateş saçan alevler red saç sarı kırmızı şampiyon Cimbombom
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aySarışın kızlar ilgi çekici oluyor sanırım tenlerinin açık olmasından dolayı. Bende sarışınım.
Mesela bende sarışın erkekleri çekici buluyorum
Esmer erkekler hööh vücutları itici geliyor. Ama sarışın erkekler vücutları temiz duruyor. Zaten bir kız nasıl esmer sever onuda anlamış değilim (esmerler hariç)01 Yorumla- 11 ay
Ten rengi insanın elinde olan bisey degil insanları kucimseyemezsin hayirdir
11 ayHer erkek aynı değil ama niye kıyaslıyorsun ki?
00 Yorumla- Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.
11 ayAlakası yok aslında.
Sarışın olan her kız güzel değil elbette.
00 Yorumla
11 ayBende sarışın kuzey Avrupalı uzun erkeklerden hoşlanıyorum ne var yaniii :P
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBu tamamen farklı olduğu için. Mesela çoğunluğu sarışın mavi gözlü olan giden bir kara kaşlı kara gözlü birisi olsun hemen dikkat çeker. Olay tamamen bundan ibaret
00 Yorumla
11 aykadınların nasıl ki esmer erkek sevdası var erkeklerin de sarışın sevdası var
00 Yorumla
11 aySarışın kızları deli gibi kıskanıyonuz yemin billa ama sjsjs
00 Yorumla
11 ayHer sarışın güzel olmayabilir ama ilgi çekici olduğu için sarışın sevdası var bence
00 YorumlaBence sarışınlar gerçekten esmerlere oranla daha feminen görünüyorlar. Ondandır
00 Yorumla
11 ayDoğal sarışın ve genç baby gibi olanlar daha çekici olduğu bir gerçek.
03 Yorumla- 11 ay
Ayrıca bu kara kurular neden bu kadar söyleniyor:d?
- 11 ay
İnsanların ten rengi elinde olan bisey değil insanları kucumse hakkini nerden aldin
- 11 ay
@Rumeysatoz yorumlara bakarsan kim kimi küçümsediğini görebilirsin baby :d
Sarışınları seviyor olmamız esmerleri üzeceğimiz anlamına gelmez onları da seviyoruz dkdje
05 Yorumla- 11 ay
Kalp kalp değil belediye otobüsü
- 11 ay
İki tarafında hakkını yedirmem 😂
- 11 ay
Eyvallah dukaosjskxx
Kadına renkli göz yakışıyor da erkeğe olmuyor Kara kaşlı kara gözlü erkek terchimdir
00 Yorumla
11 aykanka a*za psikolojisi bozuk türk erkeklerin öyle takintisi var emin ol
00 Yorumla
11 ayya kız erkek fark etmez sarışınlar az olduğu için daha dikkat çekici
00 Yorumla
11 ayBence haklı bir sevda sırf sarı diye tutulanlar ayrı mevzu onlar sorunlu kuşağın sorunlu bebeleri
00 Yorumla
11 ayDoğal değilse kötü bile. Kızıl daha iyi, turuncu tonları
00 YorumlaMemlekette sarışın az olduğundan. Başka. nedeni de var onu söylemeyeyim..
00 Yorumla
11 aySarışın olan her kız güzel değildir şimdiye kadar tanıdığım tüm orjinal sarılar hep çirkindi
00 YorumlaBizde yani bizim Türk ırkında doğal satışın az olduğu için. Bize daha çekici geliyor.
00 Yorumla
11 ayNadir olduğu için olabilir veya kendinin zıttı olanı seviyor bence insanlar
00 Yorumla
11 ayHer sarışın güzel demek değil. Her erkeğin de sarışın takıntısı yok zaten.
00 YorumlaSaç Bakım konusunda 540 cevap paylaştı. Her esmer kumral kadın çirkin olmadığı gibi her sarışın kadın da güzel diye bir kaide yoktur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)11 ayBende mesela beyaz ten manyagiyimdir. Elimde değil. Aslında o biraz da tercih meselasi. Hepimizde böyle değiliz bence. Yani hepimizin sarışın sevdası olmayabilir.
04 Yorumla- 11 ay
Sen önce da de ayırmayı öğren
Cevap sahibi11 ayÖğrenirim ya da ogrenenmem. Konumuzla baglatisi ne? Demek istediğimi anlamadin mi? Esmerson ve yorumumdan rahatsız mı oldun yoksa. Vah vaha vah. Tabrın.. konudan ya da yorumdan hoşnut olmayan... ama haklı cikabilecegi ya da iyi hissedebileceği bir yorum yazabilme kabiliyetinden uzak... esmer ergen tavrı. Mutlaka baskın cikmaliydin. Ama baskın cikabilecek konuyla ilgili bir fikrin yoktu. Basitçe ben buna takilayim bari dedim. Esmerson belli :) olsun senide seven çıkar. Beğenen çıkar. Üzülme o kadar. Dert ettiğin şeye bak :)
- 11 ay
Ne diyon amca
Cevap sahibi11 ayAnlayamayacak kadar ergenim diyosun. Normal tabi :)
11 ayKimlere hayır dedik, sarışın esmer ne fark eder, önce insan sonra kadın olsun
01 Yorumla- 11 ay
Şey mesaj atamıyorumda
Gizli Üye(25-29)11 ayTürkiyede sarışın az olduğu için her sarışın kadına allahmış gibi tapıyorlar kul oluyorlar olay budur
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 ayGüzel olduğundan değil
" Sarışınlar @ptal olur" diye bir genelleme var ondandır😎😎
00 Yorumla
11 aySarışına rağbet, beyazlık temizliği çağrıştırdığı için olabilir. Ama bu demek değil ki sarışın her kız esmerden daha güzel. Mesela bizim apartmanda biri sarışın diğeri esmer kız kardeşler var. Esmer olanı ittifakla daha güzel.
00 Yorumla- Devamını Gör (122)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat