• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Saç Bakım

Erkeklerdeki sarışın sevdası neden?

Gizli Üye
Gizli Üye
(25-29)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
415
Yapay Zekaya Sor
Neden mesela? Sarışın olan her kız güzel mi?
Erkeklerdeki sarışın sevdası neden?
Sevgi Soruları Erkek Soruları Güzellik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
19 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • _Emre___
    _Emre___ Takip Et
    Guru Yaş: 46 , eic 96%
    11 ay

Alakası YOK , senin çevrende gördüğün tanıdığın 3-5 kişi sarışın seviyor diye tüm "erkekler" sarışın seviyor olmuş? ilginç..

Yaşına bakıyorum hmm , bu konunun sarışınlıkla falan alakası YOK. Genelde şöyle söylenir doğrudur bi bakıma : "sarışın erkekler esmer kumral siyah sever , siyah esmer kumral kadınlar sarışın erkek sever" Zıt kutuplar birbirlerini çekerler ( + - gibi) Sen eğer esmer kumral siyah saçlı bir kızsan ozaman sarışın erkekler senden saha çok hoşlanacaklardır daha çok sevecektir. Ama bulduğun erkek dinsiz imansız ahlaksız gecehayatına bara cluba takılan birr hiiç iitttse ozaman zaten farketmez önüne gelene asılıp takılacaktır o. Seçim senin kendin düzgün değil bozuksan , seçtiğin erkekte senin gibi olacaktır. Kendin düzgün olmazsan kendin gibi bozuk arızalı sorunlu kötü erkekleri kendine çekeceksin demektir ayırca "iletişim" kurmayı bilmiyorsan MAL gibi bekliyorsan soğuksan hoşlandığın san abakan senle ilgilenen bir "düzgün" bir erkekle tnaışmaya hiçbir çaban yoksa ozaaman durum KÖTÜ ! son dönemde akıılhastası piislik ilişkjii uzmanı tiplerin kadınlara yaptıkları yalan yanlış uydurma sallamasyon propagandalar videolar sonucunda kadınlar erkeklerden kaçınca soğuk davranınca iletişim kurmayınca büyük iş başardıklarını sanıyorlar? komedi ve beyin yakan yalan dolan saçmalıklar. Düzgün bir erkeğin utanması sıkılması vardır (Senin YOK SA bu çok büyük bir problem!), düzgün bi erkek senden hoşlanıyorsa önce uzaktan bakar seni iniceler senden bir çaba bir yeşil ışık bekler..(bilmez sen evlimisin sözlümün sevgilin var mı?) bu noktada kadınlara çeşitli kendini ilişkii uzmanı ilanitmişş akkııl hastası tipler tarafındann yapılana yalan yanlış uydurma propagandalar telkinler sonucunda bazı kadınlar (çoğunluk apttall düşük zekalıı maymun) erkekten ilkokul çocuğu gibi kaçmayı soğuk avranmayı gözmerden gelmeyi büyük bir iş büyük bir başarı sanıyorlar ama bu tamamen gerriiizeekaalıca apptalca bir davranış. Senden hoşlanan tanımaya sevmeye çalışan bu yüzden sana uzaktan tnaışmak için bakan bir erkekten kaçıyorsan tanışmıyorsan soğuk yapıyorsan ilgilenmiyorsa bu seni daha değerli yapmazz gerriizeekaalı yapar. O zaman o erkekte (%90-95 böyledir çünkü kimse istenmediği yerde zorla durmaz, bu ülkede düzgün bir erkek istenmediği yerde hiç durmaz aklı varsa yoksa saaapııkk taacizzci durmuna düşşerr, evli ya da sevgilisi olan bir kızla düzgünb ir erkek neden tanışmak istesin zorla? mantık dışı bir düşünce) bakar bakar bu kız beni istemiyor ya sevgilisi var ya evli vs der ve çeker gider başka kızı bulur.. çünkü senin tanışmaya hiçbir çaban yoktur! Akıll hastası piissliik ilişki uzmanııı tiplerin anlattıklarını TM TERSİNE Zorla sana gelen bir erkek ZORLA her kadına gider :-) senin hiçbir özelliğin YOKTUR ! sen sadece sayısındır.. bunu aslaa unutma akıllhasstasıı illşkii uzmanı piislikkler sana bu detayı aslaa söylemezler çünkü onların tek amacı kadınlara duymak istedikleri YALANLARI söylemek ve takipçi yapıp PARA kazanmaktır..

Özetle erkeklerin sarışın sevdası diye bir şey YOK, senin gördüğün 3-5 kişi öyle diye tüm erkekler öyle DEĞİL ! ben burdan bakınca senin tanışmaya çabası olmayan oturup bekleyen soğuk kızlar kategorisinde gibi görüyorum? öylemisin acaba? yemeği pişirmek istiyorsan oturup beklermisin? yoksa gidip ocağı yakar ve ısıtırmısın? çoğu soğuk iletişim kurmayı bilmeyen tuhaf akııılsız kadın oturup bekliyorlar ocağın altı kendi kendine yansın ve yemek senin hiçbir çaban yokken kendi kendine pişsin diye.. mantık dışı akıl dışı olaylar ülkesiyiz !!! Seviyorsan hoşlanıyorsan seninde tanışmaya 1 çaban olacak, evli sevgilisi olan kadın gibi çabasız oturup bekleMEyeceksin soğuk yemek gibi.. (Tanışmak demek "tanışmak" demektir, birbirinize yapışmıyorsunuz , bakarsın konuşursun tanırsın uyarsa tamam , uymazsa kendi yolunuza gidersiniz bu kadar basit!) Selamlar

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

burada sana "yok ben sevdiğim kadının saç rengine takılmam, yok göz rengine takılmam, sevdiğim kadın esmer de olabilir" diyenlere inanma. Sadece sarışın renkli gözle de bitmiyor erkeklerin bu sevdası. Uzun saç, ideal kilo, minik burun, göğüs, kalça diye devam ediyor. Ben kumral saç, kahverengi gözlüyüm ama kilo olarak çok zayıftım. Peşinden yıllarca koştuğum bir çocuk vardı, sırf zayıfım diye istemezdi beni. Tabii ergendik o zamanlar. Bir gün saçlarımı uzatıp sarı renge boyatmıştım ve dümdüz fön çektirmiştim. Sonra bir mekanda karşılaşmıştık aşık olduğum çocukla. Eve döndüğümde bana mesaj atmıştı ve bildiğin asılmıştı. Biz o senenin birkaç ayında baya baya flörtleşmiştik, sırf saçlarımla tavlamıştım çocuğu. Ve onun bana gelmesi imkansız gibi bir şeydi. Sonra o bir tatil beldesine o yaz garsonluk yapmaya gitmişti ve çalıştığı yerde uzun sarı saçlı, renkli gözlü, balık etli bir müşterisini tavlayıp beni şutlamıştı. Kahverengi gözlü olmam beni sadece birkaç ay flörtleşmek için idare etmişti, mavi gözlü olsaydım muhtemelen kafası hemen karışmazdı. Ama olsun. Birkaç ay bile olsa o benim yanımdaydı, sesi kulaklarımdaydı ya ona da şükür. Sonra o kızdan sonra sevgili olduğu başka bir kız da sarışın renkli gözlüydü. Yani bir kız sadece sarışın değil, üstüne bi de renkli gözlüyse erkeklerin kafasının karışması için yeterli oluyor. Zaten hepsinde bir Rus kadın sevdası var. Rus bulamayan erkekler, biz Türklerdeki renkli gözlü sarışın kadınları bulup yanlarında Rus kadın varmış gibi hissetmek istiyolar sanırım.

0
    0 Yorumla
  • pembecicek7172
    pembecicek7172 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 20
    11 ay

Sarı saçlı kızların sayısı daha az olduğu için daha değerli ve güzel geliyor olabilir. Ve hepsi güzeldir diye bir şey yok esmerlerin de hepsi güzel değildir, kumralların da hepsi güzel değildir, güzellik için göz burun kaş ağız bunların küçüklüğüne büyüklüğüne yapılarına bakmak gerekir bir kızı güzel yapan şey bunlardır.

0
    0 Yorumla
  • SessizHatun6134
    SessizHatun6134 Takip Et
    Bilge Yaş: 37 , eic 98%
    11 ay

Beni Genelde Afrodite ya da Bulgar hatunlara cok benzetirlernedendir bilmem gecen ay sacimi sarıdan kumrala çevirmek istedim Ve bunu birkaç Arkadaşımda sordum acaba saç rengimi biraz koyultsam nasıl olur diye aldığım cevap kesinlikle hayır sarı sana çok yakışıyor dediler sonuç olarak ben saçımı kumral sarı yaptim

0
    3 Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      11 ay

Yuvarlak yüzlü dolgun hatlı olduğun için benzetiyorlardir seni Bulgarlara

Yorumla
    • SessizHatun6134
      SessizHatun6134
      11 ay

Dolgun hat sahip deyilim afrodiit gibi kadınsın diyolar genelde sarışın olduğum için güzellik sadece göreceli bir haramdır ve benim disil enerjim oldukça yüksek kendime güveniyorum isteyince elde edemeyeceğim erkek yok

Yorumla
    • DiplomalıHavuç
      DiplomalıHavuç
      11 ay

Dişilik giyimde gizli bana göre.
      Nasıl giyinirsin sen genelde

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Ne-She
Ne-She Takip Et
Fenomen
11 ay
  • Merhaba! 😊 Sarışınlık sadece bir renk, ama bazen görsel algılar farklı olabilir. Erkeklerde sarışına olan ilginin sebepleri tamamen kişisel beğenilerden kaynaklanıyor. Toplumda televizyon, filmler ya da medyada sarışın kadınların sıkça öne çıkarılması bu algıyı etkileyebiliyor olabilir. Ama tabii ki güzellik tek bir tipe indirgenemez. Her kadın, kendine özgü tarzıyla güzel! Kimi esmer sever, kimi kumral. Önemli olan doğal ve kendinden emin olmak. Çünkü öz güven en çekici şeydir! 😘

2
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

59

Cevap

123

Cevap

• Redamancy-4
    Redamancy-4 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 22
    11 ay
    Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Fake ve kalitesiz seviyorlar çakma rus gibi

2
    0 Yorumla
  • İsimssizüyee
    İsimssizüyee Takip Et
    Xper 6 Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

Onlarda açık sevdası var ben kapalıyım ama sarışınım bu yaşıma kadar ilgi duyduğum erkeklere gülümseyip adım atmaya çalıştım-kendileri gelmezdi çünkü- ama bu seferde sırtlarını dönüp istemediler ben Türk erkeğini sevmiyorum çünkü tek dertleri cinsellik gidip Avrupalı Müslümanla olurum daha iyi Türk erkeklerinden daha Müslümanlar bende sarışınım zaten dengiz

4
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    11 ay

Yine bir doğru bilenen yanlış parmak basıyor olduğunuzu hatırlatmak isterim.
    Tıpkı sadelikten hoşlanmadığımızı söylüyor oldukları gibi.
    Bu genellemeyi kim yapıyor çok merak ediyorum.
    Söyleyen belli değil ama inan insan sayısı dünyayı 2 sefer dolanır.
    Dış görünüşe insan neden takılır ki.
    Sanki hiç birimiz buruşmayacağız.
    Gönlümüz buruşmuşsa , dışımıza macun çekseler ne olacak.

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    11 ay

Sadece sarışın olmak güzellik göstergesi değildir. Bizde meraklısı (hâlâ) varsa, sonuçta yıl olmuş 2025, bilemem nedenini. Eskisi kadar az da değil bnc sarışınlar. Saç boyaları konusunda da çok geliştik, Bulgar vatandaşı gibi gezmiyoruz artık. Ya şöyle söyleyeyim, sayılı olan daha değerliymiş gibi algılanır. Gidin Rusyaya, standard olan sarışın kadın yani, adamlar için bu acayip bir şey değil.

1
    0 Yorumla
  • Kawasaki_Ninja
    Kawasaki_Ninja Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 35
    11 ay

Yok beee =))

Sarışın ve renkli gözlüler uzak dursun, hiç umrumda değiller.

Beyaz tenli siyah saçlı kahve gözlü hatun istiyorum. 😍

2
    1 Yorumla
    • Büşraapue
      Büşraapue
      11 ay

Hadi neysede biride esmer dese şaşardık zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Erkekleri bilmem ama bende yeşil göz sarışın erkek sevdiğimi farkettim. Şimdi kocamı begenmiyorum bir kere sarışın girdimi hayatınıza Güneş gibi doguyorlar kara kuraya bakmak gekmiyor icinizden. . Bence kadınlar olarak sarışın erkek deneyin göreceksiniz gözünüz gönlünüz açılıyor.

1
    11 Yorumla
    • aniL31
      aniL31
      11 ay

Yanlış sularda yüzüyorsun kendine gel 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@aniL31 yok valla bizim erkeklerden Muğla'da tanistim beraber yuzuyoruz yeşil. Deniz şehirlerinde bolcalar. Ben şimdiye kadar niye farketmedim diye yanıyorum. Sarışın bambaskaymjs

Yorumla
    • aniL31
      aniL31
      11 ay

Şimdiye kadar niye fark etmediğinden değil başka bir şeyden dolayı yanıyorsun sen 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@aniL31 daha önceden cinsel ilişki hasayadima gireceksen hayır herşeyin zamanı vardır benim kalbim onu gördü onu beğendi ve onu istedi gözleri saclarida etkili oldu yoksa esmer olsaydı yine istemezdim

Yorumla
    • mikropIeııeıe
      mikropIeııeıe
      11 ay

Bencede

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      11 ay

Kocana yazık. marifet gibi anlatıyorsun birde bunu

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Rumeysatoz evet kocama. yazik ne güzel.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

@Rumeysatoz koca koca olmazsa yapacağın her şey marifet olur canım.

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      10 ay

Boşa o zaman ten rengi felan bahane etme

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      10 ay

Sevmediginiz beğenmediğiniz insanı hayatınıza almayın vebal amayin

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      10 ay

@Rumeysatoz yok canım sen öyle yaşa benim tercihim bu. böyle mutluyum.

Yorumla
  • orkidemsi
    orkidemsi Takip Et
    Bilge Yaş: 27 , eic 101%
    11 ay

Erkeklerin sadece sarışınları beğendiğini düşünmen çok masum. Erkekler, kadınlara düşkün genel olarak. Sarışın, esmer fark etmiyor. Nefes alan her dişiye yürüyebilirler.

3
    0 Yorumla
  • SalonHanfendisi
    SalonHanfendisi Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Sarışınlar s4lak oluyo diyip aynı zamanda sarışınlara özel ilgi duymaları ne kadar beyinsiz ve çelişkili varlıklar olduklarını gösteriyor işte bshsydh

1
    0 Yorumla
  • LastGuest s
    LastGuest Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay

Civciv seviyorlar demek ki. Bende öyle bir sevda yok.. Sevdiğim kadının saç rengi neyse benim de sevdam o dur 😃

2
    0 Yorumla
  • msg8686
    msg8686 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 100%
    11 ay

Avrupa/Amerika'da esmer seviyorlar daha çok göz alışkın olduğunun dışında şeyler arıyor. Zıt kutuplar birbirini çeker

2
    1 Yorumla
    • msg8686
      msg8686
      11 ay

@sonic0 öyle bir kavram olması doğru olmadığı anlamına gelmez git bir yabancı forum sitesine gir sor bakalım blonde mu brunette mi diye anket aç bak sonuç ne çıkıyor.

Yorumla
  • Tuğçederlerrr00
    Tuğçederlerrr00 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 20 , eic 97%
    11 ay

Ne alaka ya benim arkadaşım vardı ondan bir yaş büyük sevgilisi vardı sevgilisine sarışındı sonra ayrıldılar esmer bı kumral mı bı kızla sevgili

0
    0 Yorumla
  • Gamyoncuu41
    Gamyoncuu41 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    11 ay

Yok öyle bişey erkekler nefes alabilen her dişi ye yürüyebilir bazıları tabiki genel olarak esmer olayı vardır erkeklerde sarışınlar belkide son sıralarda gelebilir

0
    0 Yorumla
  • Gülümserken
    Gülümserken Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 99%
    11 ay

Hayır. Sarışın ya da esmer kumral diye kriterim yok. Güzellik diye takıntım da yok. Günlüme ruhuma güzel gelen her hangi bir ırk ya da renk farketmiyor.

0
    0 Yorumla
  • Sensuelle
    Sensuelle Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Türk toplumu genelde esmer ve sarışın azınlıkta olduğu için. Mesela benim yaşadığın yerde erkekler hep sarışın kumral ve sarışın kızları hiç beğenmiyorlar mesela 😅

0
    0 Yorumla
  • JulioSezar34
    JulioSezar34 Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 100%
    11 ay

Sarışını bilmem ama mavi gözlü Türk erkek ve kadınlar tam bir şeytan… Bu yaşıma kadar insan gibi olanına hiç denk gelmedim

1
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    11 ay
    Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı.

kişinin tercihine göre değişir bence. genellikle çekici buluyolar

2
    0 Yorumla
  • DiplomalıHavuç
    DiplomalıHavuç Takip Et
    Guru Yaş: 39 , eic 100%
    11 ay

Kim demiş sarışın sevdiğimizi tam tersine sarışın kadın bana itici geliyor

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    11 ay

Sarışın degil esmer de degil. En güzeli bence kumral ve erkeklerin çogunlugu kumral seviyor. Ben aşırı esmerim mesela ama sarışın ve esmerleri begenmiyorum kumral kızlar harika

2
    0 Yorumla
  • Mr_Potter
    Mr_Potter Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 97%
    11 ay

Öyle bir sevdam hiç olmadi.. hele ki sarisinlara karsi

2
    0 Yorumla
  • ÜfBayılazam
    ÜfBayılazam Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

Sarışın sevdası değil. Farklı ve değişik olanı arıyorlar. Hergün kuru fasulye yenmez kafası. Sevgilisi sarışın olsa bu defa da esmer ister.

0
    0 Yorumla
  • Berus34
    Berus34 Takip Et
    Yoda Yaş: 35 , eic 99%
    11 ay

Yani onlarında zorlukları var aslında mesela güneşten kaçıyoruz lazer faydasız öyle sanıldığı gibl değil

0
    0 Yorumla
  • Winstonn75
    Winstonn75 Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    11 ay

Ben esmer seviyorum sarı da nadir olduğu için ilgi görüyor.

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Nadir mi sence şu an 😀 10 kızdan 11’i sarışın

Yorumla
    • Winstonn75
      Winstonn75
      11 ay

Orijinal sarıyı kasetmiştim 😄

Yorumla
  • yakışıklıberkecan
    yakışıklıberkecan Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    11 ay

Genellikle sarışınlar çok güzel ve çok çekici oluyorlar. Benim de sarışınlara ayrı bir sevdam vardır.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    11 ay

Kara kafa sevdası mı olmalıydı kimliksiz üye

0
    6 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Beyaz ten siyah saç renkli göze hayır diyebilir misin 😌

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      11 ay

Beyaz ten önemli opsiyon, saça göre sarışınlığı belirlemiyorum ben tene göre belirliyorum. Hayır demem :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      11 ay

Ozaman beyaz ten seviyorum diceksin. Saçını sarı yapan esmerler de var 😃

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      11 ay

Onlar çingene :d

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      11 ay

Buğday ten daha güzel bence beyaza gore

Yorumla
    • Oluştur
      Oluştur
      11 ay

@Tükendimçok2 beyaz candır

Yorumla
  • gündüzüngüneşi
    gündüzüngüneşi Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 50%
    11 ay

Sarışın olan her kız güzel değildir Güzellik görecelidir zaten

1
    0 Yorumla
  • Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    11 ay

Sarı saç herkese gitmez kimisine kızıl gider kimisine siyah kimde nasıl durduğuna bağlı

1
    0 Yorumla
  • 7densonra
    7densonra Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    11 ay

Soruya sarilar gelsin bakalim secelim guzeller mi 😉

1
    0 Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    11 ay

Ülkede çok yokta ondan. İnsan bilmediği şeyden ya çok korkar ya da merak eder. Bunların ki de o 😂

1
    0 Yorumla
  • ouzinyo
    ouzinyo Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 35%
    11 ay

Sarışınlar genelde beyaz tenli oluyor erkeklerin sevdası beyaz ten bence

1
    1 Yorumla
    • sonic0
      sonic0
      11 ay

hayır beyazsa sarı da yakışır diye düşünüyorlar beyaz tenli biri istediği an sarışın olabilir yani zaten sarışın sayılır onların gözünde

Yorumla
  • Kuullanıcıııı
    Kuullanıcıııı Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 100%
    11 ay

Ben kumralim bence en güzel kızlarda kumral yani görecelidir tabi ama

1
    0 Yorumla
  • proboyman
    proboyman Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 100%
    11 ay

Ben Blondeciyim

Ama neden?

Bilsem

İçgüdüsel sanırım

1
    0 Yorumla
  • Leylatekin__
    Leylatekin__ Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 100%
    11 ay

Öyle hepsi bence saçma bir algı çocukken bile üzülürdüm hep bir dayatma vardı şimdi umurumda değil

0
    0 Yorumla
  • Magic190530
    Magic190530 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay

Barbie ler de iyi 😌 de ateş saçan alevler red saç sarı kırmızı şampiyon Cimbombom

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Sarışın kızlar ilgi çekici oluyor sanırım tenlerinin açık olmasından dolayı. Bende sarışınım.
    Mesela bende sarışın erkekleri çekici buluyorum
    Esmer erkekler hööh vücutları itici geliyor. Ama sarışın erkekler vücutları temiz duruyor. Zaten bir kız nasıl esmer sever onuda anlamış değilim (esmerler hariç)

0
    1 Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      11 ay

Ten rengi insanın elinde olan bisey degil insanları kucimseyemezsin hayirdir

Yorumla
  • Gizlikilkalsın
    Gizlikilkalsın Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 88%
    11 ay

Her erkek aynı değil ama niye kıyaslıyorsun ki?

0
    0 Yorumla
  • joeblack18
    joeblack18 Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 43%
    11 ay
    Saç Bakım konusunda 426 cevap paylaştı.

Alakası yok aslında.

Sarışın olan her kız güzel değil elbette.

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 42%
    11 ay

Bende sarışın kuzey Avrupalı uzun erkeklerden hoşlanıyorum ne var yaniii :P

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Bu tamamen farklı olduğu için. Mesela çoğunluğu sarışın mavi gözlü olan giden bir kara kaşlı kara gözlü birisi olsun hemen dikkat çeker. Olay tamamen bundan ibaret

0
    0 Yorumla
  • MansteinRommel
    MansteinRommel Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay

kadınların nasıl ki esmer erkek sevdası var erkeklerin de sarışın sevdası var

0
    0 Yorumla
  • Aksiyolojik
    Aksiyolojik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 24 , eic 100%
    11 ay

Sarışın kızları deli gibi kıskanıyonuz yemin billa ama sjsjs

0
    0 Yorumla
  • Guzeeeeel_
    Guzeeeeel_ Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 34%
    11 ay

Her sarışın güzel olmayabilir ama ilgi çekici olduğu için sarışın sevdası var bence

0
    0 Yorumla
  • dsmgulu
    dsmgulu Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 100%
    11 ay

Bence sarışınlar gerçekten esmerlere oranla daha feminen görünüyorlar. Ondandır

0
    0 Yorumla
  • Cameronnbt0
    Cameronnbt0 Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    11 ay

Doğal sarışın ve genç baby gibi olanlar daha çekici olduğu bir gerçek.

0
    3 Yorumla
    • Cameronnbt0
      Cameronnbt0
      11 ay

Ayrıca bu kara kurular neden bu kadar söyleniyor:d?

Yorumla
    • Rumeysatoz
      Rumeysatoz
      11 ay

İnsanların ten rengi elinde olan bisey değil insanları kucumse hakkini nerden aldin

Yorumla
    • Cameronnbt0
      Cameronnbt0
      11 ay

@Rumeysatoz yorumlara bakarsan kim kimi küçümsediğini görebilirsin baby :d

Yorumla
  • _ALCHERA_
    _ALCHERA_ Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 99%
    11 ay

Sarışınları seviyor olmamız esmerleri üzeceğimiz anlamına gelmez onları da seviyoruz dkdje

0
    5 Yorumla
    • kestatavayı365
      kestatavayı365
      11 ay

Kalp kalp değil belediye otobüsü

Yorumla
    • _ALCHERA_
      _ALCHERA_
      11 ay

Sen sarışınsın ama esmerler için yorum inandırıcı gelmemiş olabilir. sjsj

Yorumla
    • kestatavayı365
      kestatavayı365
      11 ay

İki tarafında hakkını yedirmem 😂

Yorumla
    • _ALCHERA_
      _ALCHERA_
      11 ay

Takdir ettim seni delikanlı kızsın sjsje

Yorumla
    • kestatavayı365
      kestatavayı365
      11 ay

Eyvallah dukaosjskxx

Yorumla
  • yatyanıma
    yatyanıma Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 37%
    11 ay

Kadına renkli göz yakışıyor da erkeğe olmuyor Kara kaşlı kara gözlü erkek terchimdir

0
    0 Yorumla
  • ebraristeben
    ebraristeben Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    11 ay

kanka a*za psikolojisi bozuk türk erkeklerin öyle takintisi var emin ol

0
    0 Yorumla
  • angaramessiangara
    angaramessiangara Takip Et
    Bilge Yaş: 20 , eic 100%
    11 ay

ya kız erkek fark etmez sarışınlar az olduğu için daha dikkat çekici

0
    0 Yorumla
  • benimadımormandır
    benimadımormandır Takip Et
    Yoda Yaş: 57 , eic 99%
    11 ay

Bence haklı bir sevda sırf sarı diye tutulanlar ayrı mevzu onlar sorunlu kuşağın sorunlu bebeleri

0
    0 Yorumla
  • jackass1903
    jackass1903 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    11 ay

Doğal değilse kötü bile. Kızıl daha iyi, turuncu tonları

0
    0 Yorumla
  • Rose83
    Rose83 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 99%
    11 ay

Memlekette sarışın az olduğundan. Başka. nedeni de var onu söylemeyeyim..

0
    0 Yorumla
  • 3_FourLeafClover_2
    3_FourLeafClover_2 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 99%
    11 ay

Sarışın olan her kız güzel değildir şimdiye kadar tanıdığım tüm orjinal sarılar hep çirkindi

0
    0 Yorumla
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    11 ay

Bizde yani bizim Türk ırkında doğal satışın az olduğu için. Bize daha çekici geliyor.

0
    0 Yorumla
  • Tinkerbellll_
    Tinkerbellll_ Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 100%
    11 ay

Nadir olduğu için olabilir veya kendinin zıttı olanı seviyor bence insanlar

0
    0 Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    11 ay

Her sarışın güzel demek değil. Her erkeğin de sarışın takıntısı yok zaten.

0
    0 Yorumla
  • Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    11 ay
    Saç Bakım konusunda 540 cevap paylaştı.

Her esmer kumral kadın çirkin olmadığı gibi her sarışın kadın da güzel diye bir kaide yoktur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    11 ay

Bende mesela beyaz ten manyagiyimdir. Elimde değil. Aslında o biraz da tercih meselasi. Hepimizde böyle değiliz bence. Yani hepimizin sarışın sevdası olmayabilir.

0
    4 Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      11 ay

Sen önce da de ayırmayı öğren

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Öğrenirim ya da ogrenenmem. Konumuzla baglatisi ne? Demek istediğimi anlamadin mi? Esmerson ve yorumumdan rahatsız mı oldun yoksa. Vah vaha vah. Tabrın.. konudan ya da yorumdan hoşnut olmayan... ama haklı cikabilecegi ya da iyi hissedebileceği bir yorum yazabilme kabiliyetinden uzak... esmer ergen tavrı. Mutlaka baskın cikmaliydin. Ama baskın cikabilecek konuyla ilgili bir fikrin yoktu. Basitçe ben buna takilayim bari dedim. Esmerson belli :) olsun senide seven çıkar. Beğenen çıkar. Üzülme o kadar. Dert ettiğin şeye bak :)

Yorumla
    • Tükendimçok2
      Tükendimçok2
      11 ay

Ne diyon amca

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      11 ay

Anlayamayacak kadar ergenim diyosun. Normal tabi :)

Yorumla
  • ankaranın_rengi
    ankaranın_rengi Takip Et
    Guru Yaş: 38 , eic 100%
    11 ay

Kimlere hayır dedik, sarışın esmer ne fark eder, önce insan sonra kadın olsun

0
    1 Yorumla
    • ÜzgünbirrrTısssss
      ÜzgünbirrrTısssss
      11 ay

Şey mesaj atamıyorumda

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    11 ay

Türkiyede sarışın az olduğu için her sarışın kadına allahmış gibi tapıyorlar kul oluyorlar olay budur

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    11 ay

Güzel olduğundan değil

" Sarışınlar @ptal olur" diye bir genelleme var ondandır😎😎

0
    0 Yorumla
  • Tarık_Hakan
    Tarık_Hakan Takip Et
    Xper 1 Yaş: 42
    11 ay

Sarışına rağbet, beyazlık temizliği çağrıştırdığı için olabilir. Ama bu demek değil ki sarışın her kız esmerden daha güzel. Mesela bizim apartmanda biri sarışın diğeri esmer kız kardeşler var. Esmer olanı ittifakla daha güzel.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (122)
Devamını Gör(167)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Saç Bakım > Sorular > Erkeklerdeki sarışın sevdası neden?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Erkeklerin çoğunda neden sarışın sevdası var? 16 cevap verildi
Esmer erkeklerin sarışın kız sevdası neden? 23 cevap verildi
Erkekler niye sarışın seviyor? 16 cevap verildi
Erkekler neden sarışın seviyor? 102 cevap verildi
Esmer erkekler neden sarışın seviyor? 13 cevap verildi
Erkekler neden sarışın sever? 55 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Neden beni çok seven bir erkek girmiyor hayatıma?
  • Sevgilisi varken en sadık yokken en çapkın en flörtöz burç hangisi?
  • Hoşlandığınız birinin size açılmasını bekliyor musunuz?
  • ​Hayatta radikal kararlar alıp "O gün bu gün" diyerek milat belirleyenlerden misiniz, yoksa kervanı yolda düzenlerden mi?
  • Karşı cinsin sizi sizden çok düşünmesi hoşunuza gider mi, yoksa bunaltıcı mı gelir?
  • Ayrılık sonrasında bile sadık kalmaya devam eder misin?
  • Seni ne delirtir?
  • Flörtünüzün , sevgilinizin ya da eşinizin etek boyuna veya giyindiğine karışır mısınız?
  • Aşk mı, zeka mı?
  • Bazı şeyler tek başına eksik midir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨