AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
124Cevap
Bn kumralım sarışın kategorisine girmiyorum sanırım.
Bakire kız kalmadı bakire rolünü sarışınlar daha iyi yaptığı içindir.
Tercih yani diğer taraftan güzel olması daha çok önemli
Sarışın mısın sarışın mı olacaksın
Cahil kafası işte. Her erkekte sarışın sevdası var sanıyorlar
Çünkü daha az kıllı oluyorlar ve setlerinin tadı daha lezzetli
Öyle seviyorlar demek ki ama geneline katmak mantıksız olur herkes sevmiyor sarışın.
Hadise falan degilsen çakma sari sac kimseye yakismiyor dogal sarilar guzel bide kucukken sarisin olup sonradan koyulanlar tekrar sariya boyayinca güzel oluyor
Scarlett Johansson gibi olmadıktan sonra napalım sarışını
Peki Scarlett Johansson gibi bir kız sana niye baksın onu neden hak edesin
@Çelebikız çok mu aradın yorumumu daha yeni yazdım
Önüme çıktı ben de salça oldum dsjhsjd
sarışınsa rustur, russa güzeldir güzelse rustur o rus bu dur
Millet o kadar cahil ki tek sarışın ırkın Slavlar olduğunu sanıyor demek ki aq.
Hayır yok ki kanka ben buğday tenli seviyorum ya da sarışınları seversem sarı saç çok dikkat çekiyor o yüzdendir
Benim Oyle tanidik var cok sarisindan baskasiyla yatmaz lar cikmazlar oyleler
Ben bodygardim esmer iyi dir
Sarışın sevmeyen tek erkek benim galiba çekici gelmiyor onlar yerine kapkara saçlı hatta kızıl bile daha iyi
İnsan oğlunun tabiatında var olmayan birşeyi hep arzular ulaşmak ister ulaştıktan sonra diğerleriyle aynı olduğunu anlayınca hevesi kaçar
Bence önceden sarışın sevdası vardı, şimdilerde beyaz tenli balık etli kadınlara daha çok ilgi var gibi geliyor bana
Sarışınlar daha güzel datlı bişe oluyolar ya bilmiyorum
Türk kızlarında esmer büllük sevdası neden var diye soruyor muyuz
genel deme bence bende sarışına karşı bir irritelik var
Hastasıyız ya bi sarışın bulsun beni lütfennn
Kaşı gözü simsiyah olan biri olarak bişey diyemeyeceğim 😂😂
sarışın sevdası bende de var kendim esmerim sarışın olmahyan birinin dokunması bile rahatsiz ediyo sarışın değilse beğenemiyorum bu tamamen zevksel bir şey
Fikrini almak isterdim
Esmersin sarisin istiyorsun vayy vayy davul bile dengi dengine
@Rumeysatoz neden öyle dedin
@yalnız_romantik kendi esmer sarisin istiyor esmerleri dışlıyor kimse kimseyi ten rengiyle dislayamam herkes allaha yapsın şikayetini yaratan Allah
Genelde tersini istiyor insanlar ama tabi ki dışlarcasına yorum yapılmış sende haklısın en önce insanlık
@yalnız_romantik Aynen öyle sanki boyu ten rengi insanın elinde veren yaratan Allah ona etsinler sikayeti
@yalnız_romantik Sarisin yakisikli esmer sevgilim Dr oldu esmerle tercih etmiştim evlilik kalbi güzeldi benj sahiplenirdi ama kısmet olmadı ayrildik
Yaş kaç
Sen bayağı insanlık dolusun görüşüne düşğncene hayran kaldım oldım
Neden olmadı ayrıldın
@yalnız_romantik ailesi yüzünden iste
Ailesi ile evleniyorsun ki
Böyle saçma işlerden dolayı mutluluk engellenir mi
Gerekçe ne oldu
@yalnız_romantik bana ilgisizdi son günlerde omce oyle degildi
İlgi önemli tabi ki
Ailesi dedin onu sordum aslında
@yalnız_romantik ailesi de pek istemiyordu kendi dişlerine göre değilim diye
Konuştuğun biri var mı şimdi
@yalnız_romantik hayir gerek te yok kimseye güvenim yok
Neden bu kadar soğudun yani güzel kızsın seni kimse üzmek istemez bence
Uyum sağlıyacağın biri kafana uyan biri illa ki kerşına çıkar
Sana bir şey söyleyeyim mi senin gibi biri hayatıma girse ooo hayatta üzmem
Hayır ben beyaz ten siyah saç seviyorlar die biliyorum
Çünkü tr de az sarışın var
Artık pek de az denemez bence. İstanbul'da %90 sarışın diğer illeri bilemiyorum tabi
Neredeyse hepsi çakma sarışın. Orjinal yok.
Kara vajina istemiyoruz
Vajinanın renginin saçtan belli olucağını düşünmen çok masum
Ben senin için demedim ki
genellediğin için dedim alınmadım
Neden karar riyor vajina sence
Jiletten kararır. Ağda ve lazerde kararmaz
Jilet neden karartıyor hani biz de traj oluyoruz yuzmuz karartıyor mesela
Cinsel bölgenin derisi daha ince olduğu için kıl kökleri belli oluyodur bu sebeple olduğunu düşünüyorum chate sor bunu sen 🤣
Olur seninki kararardimj
Jilet yapmıyorum kanki amma meraklı çıktın sen de
Olum konuyu açan sensin
Ben mi dedim kara vajina diye 😂
Ben dedim
P*rno hastalığı bunlar hep aq gerçek hayatta kadınların vajinalarını o kadar ağdalaması, renk açıcı maddeler kullanması vs vs hiç sağlıklı şeyler değildir. Sen biliyor musun o izleyip kudurduğun kadınlar o sahneleri çekebilmek için neler yaptırıyor vajinalarına anüslerine. Doğal pembe gelen nadirdir her beyaz tenli olanınki de düşündüğün gibi pembe olmayabilir bunu da unutma.
@cesetkemiren kizim ben canlı gördüklerimden bahsediyorum
Sana iyi denk gelmiş oğlum o zaman hem cinslerini de fişekleme böyle sonra saçma sapan ayrımcılık yapıyosunuz. 4m renginden insan mı değerlendirilir aq sanki her erkeğin malı billur gibi. Bazılarınızın bacak arasına bakılacak gibi değil.
@cesetkemiren ben onunla değerlendiriyorum ki sen bakma bulsalar kara mavi yeşil bakmazlar
Ne diyim cinselliği kişilikten öne alman üzücü ama senin bileceğin iş. Orası öyle nefes alsın yeterciler çok.
@cesetkemiren benim icin cinsellik onemli degilki neden öyle düşündün
''Ben onunla değerlendiriyorum'' demenden ötürü olmasın?
@cesetkemiren senin dusuncen
seni mi sevelim
Beni görsen delirirsin :D
Görelim o zaman 😅
Bu algıdan kurtuluuunnn
Sizin yüzünüzden
ııı ııhh o sadece kendi aranızdaki kıskançlık
Kadınların arasındaki rekabeti de çoğunlukla erkekler fişekler. S*kecem diye bütün karılara mavi boncuk dağıtmasanız bir kadın seçip ona aidiyetinizi belli edip öbürlerinize tavrınızı koysanız karıların da g*tü başı ayrı oynamaz bu kadar. Fitneci her zaman vardır kuyu kazan erkek yok mu?
Erkeklermi fişekler, beğenilme hissi rekabetmi yaratır
Kim tarafından beğenilmek istiyorlar sanıyorsun? :D Her kadından bahsetmiyorum fakat çoğu kadın erkekler için süslenir. Boşuna mı burada zibilyon tane kadın her gün bu mu şu mu daha güzel erkekler bunu mu sever diye sorup duruyor?
E sen neden her erkeği yaftalıyosun o zaman, her erkek aynımı zannediyosun
Yoo muazzam erkekler de var ülke genelinden bahsediyorum ben. Bundan 10 yıl önce falan bu sarışın beyaz tenli pembe vajinali kadınlar muhabbeti çok daha fazla dönüyordu kadınlar sürekli sarışın olmak için uğraşıyordu kendin de biliyosundur.
O kesin evet farkındayım
Bide asıl sinir bozan, paylaşılmaya konu yok abesin ötesine geçen bazen iğreniyosun bile
Erkekler az bişey yapsa yürüse ya da üslübu rahat olsa abazadır kültürsüzdür nelere neler, ne diye irdeleniyo? Mesele beğenmediği istemediği kişi olmak mı
Muhatab olucaksan olursun, olmazsan cvp bile vermezsin, kendini doğruluk abidesi gösterip arkaplanda çevirmedikleri yok,
Oyski diyaloğa geçip az bi samimiyet oluştup karşısındakini görüp tanıyınca, vay bee sitede böyle birileride varmıymış diyenlermi dersin
Sana şöyle anlatayım yabancı erkekler de dahil regl takip uygulamasından bile yavşamaya kalkanlar oluyor. Youtube yorumundan tut en saçma sapan akla dahi gelmeyecek yerlerden karı kaldırmaya çalışanlar var. Misal connected2 diye bir uygulama var aç onu bak çoğu story erkek tarafından atılmıştır kadınınkine nadir denk gelirsin karı almıştır 100 beğeni borumbok fotoğrafa. O kadar çok erkek var ki kadınlara yazan mesaj kutuna girip bi bakıyosun işin gücün yok bi kadın olarak oturup bütün erkeklere cevap mı vericeksin? Ama tam tersi erkekler de herkese yazıp yazıp durduğu rahatsız ettiği için en sonunda hiçbirinden cevap gelmiyor çünkü kültürlü veya kültürsüz ol birini ne kadar dürtersen o kadar uzaklaştırırsın. Erkek seçici olup akıllıca konuşabileceği anlaşabileceği bir kadını seçip ona yazsa kadınların da bu kadar g0tü kalkmaz. Ki onunla da olacağının cevap vereceğinin garantisi yok bu kadar kafaya takmıcaksın. Erkekler çok itiyor kadınları memlekette hak etmicek kadınları baş tacı yapıyolar bunlar yetiştirilmeden de kaynaklanıyo. Türk kadını cinsellik ikili ilişkiler arkadaşlık vs vs konusunda daha yeni yeni açılmaya öğrenmeye başladı. Mazur görmek gerekiyo. Erkek de iki yüzlülük yapmıcak misal bakireyle evlenirim ama her kadının da içinden geçerim kafasında olmıcak. Senin karakterin yerindeyse karizmana dikkat ediyosan giyinişin oturuşun kalkışın düzgünse zaten kadın da sana gelir.
Aynı şeylerden bahsediyoruz zatende, kadınlar istediği gibi çok rahat davranabiliyoken, erkeği hakir görüp yargılıyo ben birazda ona değindim,
Ne yalan sölim uzun bi süre o bahsettiğin kadın gelir sözü bana uzak hatta burada gerçekci sorulara, içden mantıklı cvp la zaman geçiriyorum, yazıp konuştuklarım oluyo ama binyerden sonra konu dağılıyo çünlü aşıyosun kendini, bide kişisel gelişim uzmanlarınım tezide doğru, insan görüp bilmediği tanımadığı kendine ulaşamayan biriyle emin ol daha içten net oluyo bütin sırlarını dökebiliyo bu iyi bişey ama bi yerden sonra seviye aşılıyo beklentiler farklılaşıyo farklı bi kişilik çıkıyo ortaya bu rahatsızlık deilde ne bilim uzun süredir burdayım iyi ki varsın dediğim tek kişi oldu öyle takipleştiğim filan, o da kendi hataları yüzünden uzaklaştı zaten
Muhabbet iyi gidiyoda konuyu hortlattıkmı gibi mi oldu ne, rahatsızlıkdan deilde öyle ulu orta dertleşiyo gibi oldu ne 😊 istersen prflden devam
Gizlilik iyidir yazmak istersen buyur yaz. Müsait oldukça cevap veririm.
tamam haklısın kusura bakma
Çünkü tr de doğal sarışın çok az
Zevkleri sorgulayamıyoruz.
Sarışınlar göze daha hoş gözüktüğü için..
Ben de bayılıyorum sarışınlara
yok be esmer seven çok
Her kız güzel değildir.
Bende anlayamadım bacım
Kişisel tercih meselesidir.
Ben siyah saç seviyorum bilemicem o yüzden
Sarışınlar bana el yapar esmerler umursamaz
hayır sarışınların çoğunun aklı başka yerde
Hayır alakası yok bence ben fizigine bakarım.
Ben tam tersi hic sevmem
Öyle bir sevdaları mı varmış
Sadece bakireler!
yo, esmer 1-0 öndedir her zaman
Kumralların da güzelleri var tercih meselesi bence
Esmerlerin hiç şansı yok diosun
Hiç yok bende
Bembeyazsin ondan
Aa Merve soruma yanıt atmıştın gizli sorum 🤭 saçlarına hasta oldum çok güzel bak isterdim o tip saç dogal duruyor sanki sende ya yaptırmazsam özel zor bende öyle 😂
Sarışının adı esmerin tadı. Takma kafana
Yok öyle bir şey
Hayır güzellik renk ile olmuyor.
Sarışının adı, esmerin tadı.
Esmer oldukları için sarışın istiyorlar
Sarışın değil beyaz ten güzel
mal işte zeka mı bekliyon
Öyle bişey yok bende
Öyle bir şey yok
Bu daha çok pembe sevdasından kaynaklanıyor
Az oldukları için kıymete biniyorlar
görüntü degisk tarifi analtilmaz