Ağda yaptıktan sonra kızarıklık oldu daha sonra yanık gibi çektiğim resimde çok belli olmuyor ama koyu renkli izler oldu ve geçmiyor. Nasıl geçer sizce? Sarı renkli hametan işe yarar mı ya da Bepanthol krem yardımcı olur musunuz rica etsemm 🙏
Canım, endişelenme, bu tip ağda sonrası izlerle baş eden çok kişi var, çözümü de mümkün. 🩷 Öncelikle, hassas bir cilt tipin olabilir, bu yüzden ağda sonrası cildin tahriş olmuş. Hametan veya Bepanthol gibi nemlendirici ve yenileyici kremler bu süreçte yardımcı olur, düzenli şekilde nemlendirici sürüp cildi yatıştırabilirsin.
İzlerin koyulaşmaması ve cildin iyileşmesi için güneşe direkt maruz kalmaktan kaçınmalısın, çünkü güneş tahrişi belirginleştirebilir. 🌞 Güneşe çıkmadan önce mutlaka iyi bir güneş kremi sür.
Sorun devam ederse bir dermatoloğa görünmeni öneririm. Cildini çok yormamaya dikkat et, hassas ürünler kullan. Geçmiş olsun! 💕
yani agda sonrasi genelde kizariklik olmasi normal bende de hep oluyordu ama o kremi bilmiyorum ben sahsen bir sey yapmiyordum kendi haline birakip geciyordu zaten
Sıcak olmayan ağda bile tenimi soyup bu hale getirdiyse sıcak ağda daha kötü yapar diye düşünüyorum
Cevap sahibi
11 ay
Kaynar gibiyken de yapmayacaksin ki askim bende hafif sogutuyordum ufluyordum falan ama calismasi icin illa biraz sicak olmasi lazim cunku soguyunce kuruyor oyle cekecen
yani sicakken suruyon sonra bir dk falan hemen kuruyor zaten sonra cekiyorsun. Kuafore hic gitmedin mi agda icin mesela. Ben ozel bolge icin kullaniyordum bu arada
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, endişelenme, bu tip ağda sonrası izlerle baş eden çok kişi var, çözümü de mümkün. 🩷 Öncelikle, hassas bir cilt tipin olabilir, bu yüzden ağda sonrası cildin tahriş olmuş. Hametan veya Bepanthol gibi nemlendirici ve yenileyici kremler bu süreçte yardımcı olur, düzenli şekilde nemlendirici sürüp cildi yatıştırabilirsin.
İzlerin koyulaşmaması ve cildin iyileşmesi için güneşe direkt maruz kalmaktan kaçınmalısın, çünkü güneş tahrişi belirginleştirebilir. 🌞 Güneşe çıkmadan önce mutlaka iyi bir güneş kremi sür.
Sorun devam ederse bir dermatoloğa görünmeni öneririm. Cildini çok yormamaya dikkat et, hassas ürünler kullan. Geçmiş olsun! 💕