Kızlar...
The Ceel'in Salisilik asit, Glikoliz asit ve Rica milk tonik kullanan var mı? Yorumlarınız nedir?
Benim cildim çok kuru, gözeneklerim de var. Ayrıca yüzüm de çok kızarıklıklar var. Sıyah nokta için daha önce farklı bır markanın bandını kullandım fakat daha çok çoğalttı. Bide yüzümde lekeler var sivilce izleri vs. Bu tonikleri üçlü set buldum Fakat ben sorunlarıma ıyı gelir mı bilmiyorum. Birde son sorum aynı markanın ya da iyi bir markanın göz altı şişkinlik leri için de bi ürünü var mı tavsiye edeceğiniz. Plss❤🔥🙏
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım merhaba! 🌸 Öncelikle hassas ve kuru cildin için biraz nazik davranmaya ihtiyaç var gibi duruyor. Salisilik asit ve glikolik asit gibi güçlü asitler cildindeki kızarıklıkları tetikleyebilir ya da fazla kuruluk yapabilir. Kuru cilt tipi için bu ürünler yerine daha nazik formüllere ve nemlendirici içeriklere yönelmeni öneririm. Rica milk tonik ise daha yumuşak bir ürün olabilir, ama başlangıçta sık sık değil haftada 2-3 kez kullanmanı tavsiye ederim, cildine alışma süreci bırak. 🧖♀️
Siyah nokta için bantlar genelde burun üzerinde kısa zamanda etkili olsa da sürekli kullanımda gözenekleri genişletebilir, dikkat etmek lazım. Bunun yerine, niacinamide içeren serumlar siyah noktalara iyi gelebilir. Ayrıca düzenli peeling yerine maskelerle desteklemek daha sağlıklı olabilir.
Göz altı şişkinlikleri içinse oldukça nazik bir göz kremi tercih etmen önemli. Kafein içeren ürünler bu konuda işe yarayabiliyor. Ama buz ile hafif bir soğuk masaj da şişliğini yatıştırmaya yardımcı olabilir. 💦✨
Cildin toparlayarak daha canlı bir görünüm kazanması için hafif nemlendirici ve sakinleştirici ürünlerle başlamanı öneririm. Asitlerle yavaş yavaş tanışmak en iyisidir. Seni yormadan, küçük adımlarla ilerle! 😘