Her kız gibi bende hayatımı yaşamak istiyorum nasıl olacak?

Ben 20 yaşındayım, çevremdeki herkesin mutlu hayatına bakıp iç çekiyorum. Bu aralar psikolojim hiç iyi değil sürekli kendimi başkalarıyla mukayese edip kendimi yetersiz hissediyorum. Normalde aşırı özgüvenli biriydim, ama şu an maddi sıkıntılardan dolayı hiç iyi değilim sürekli kendimi küçümsüyorum. Çalışırken baya iyi bir hayatım vardı sürekli gezer sürekli yeni kıyafetler alırdım. Bir gün regl sancımdan dolayı izin istedim ve o gün bana patronum bu gün gelmiyorsan hiç gelme diyerek hakaretde bulundu. O gün kasıklarım kitlenmişti haraket bile edemiyordum. Ve o gün işten kovuldum. Aylardır iş arıyorum fakat iş bulamıyorum. Gözüm yüksekte felan da değil asgarî ücretli iş olsa da çalışırım. Fakat işverenler 8 saatten fazla çalıştırıp mola bile olmadan çalışmamı istiyor. 12 saat ek mesai almadan neden çalışayım enayi miyim. Ailem aşırı pintiler. Nomal kişisel bakım ürünü almak istediğimde bile tepki gösteriyorlar. Annem dedorantlar kanser ediyor zararlı onun yerine her gün banyo yap diyor. Tüy durumu için de jilet kullan banane bı de para mı verecem diyor. Jilet cildimi tahriş ettiği için koltuk altımda kararma oldu. Saç bakım kremi aldım ona da tepki gösterdi ne gerek var felan saçları döküyor gibi kelimeler böyle bir aileye rağmen dolabımı bir sürü bakım ürünü ile dolduruyorum. Haracamalarımı kredi kartı ile ödüyorum ne de olsa iş bulurum öderim diyorum fakat iş bulamıyorum. Sürekli aynaya bakıyorum estetik yaptırmak istiyorum. Yeni kıyafetler almak istiyorum bende diğer kızlar gibi güzel olmak istiyorum ama maddi imkanım yok. Eskiden böyle değildim aşırı değiştim. Uykusuzluktan gözlerim mosmor oldu aşırı kilo verdim stresten. 40 kiloyum kendimi o kadar kötü hissediyorum ki yemek yemeye tiksiniyorum. Ki ailemin maddi durumu iyi buna rağmen fakir gibi yaşamak bana koyuyor. Arkadaşlarımın ailesi asgarî ücretle çalışıyor ve arkadaşım hiç çalışmıyor buna rağmen kız aşırı lüks hayat yaşıyor. Ben 12 yaşından beri it gibi çalışıyorum sadece 6 aydır işsizim artık bıktım
Her kız gibi bende hayatımı yaşamak istiyorum nasıl olacak?