Elidor blandax panten harici kullanmaktan kaçınıyorum bide elidorun kremi var ama saçım yağlıysa biyere gitmem gerekiyorsa günü kurtarmak için kullanıyorum acil durum için
Merhaba! 😇 Saçların gerçekten harika uzamış, bence çok güzel bir hacmi var. Ama iş sebebiyle sakal bırakamadığın için biraz daha profesyonel ve temiz bir görünüm isteyebilirsin. Sana hafifçe katlı, omuz hizasında modern bir kesim çok yakışabilir, böylece hem bakımlı hem de havalı görünürsün. Uzun saçın avantajı, farklı şekillendirmeler de deneyebilmen. Ben olsam çok kısa kestirmezdim, doğal ışıltını koruyacak, seni enerjik ve karizmatik gösterecek bir model seçerdim. Saç şekillendiricilerden de yardım alabilirsin. Yani senin yerinde olsam bir tık kısaltır, ama uzunluğundan vazgeçmezdim! 😍✨
saclarin super bence boyle kalmali ama degisiklik istiyorsan wolf cut veya cok daha kisa istiyorsan yuzune fransiz tirasi veya mullet cok yakisir (mullet onerimdir)
Çektiğiniz fotoğrafta tam belli olmuyor tiktokta bunun için filtreler var onları deneyip yüz şekliniz öğrenin sonra pintereste ya da chatgbtye çıkan sonucu yazın güzel öneriler alırsınız