Herkese Merhaba,
Bana hangi modelin yakışacağını bilmiyorum. Henüz hiçbir model denemedim. Saçımı nasıl kestirmeliyim, hangi model yakışır bilmiyorum. Ve sizlerden fikir almak istiyorum. Görsel eklemeyeceğim onun yerine betimlemeden yararlanalım;
Uzun yüzlü ve kıvırcık saçlıyım. Alnım da biraz geniş. Saçlarım çeneme kadar uzun fakat kibircik olduğu için kısalıyor.
Belki biraz daha uzatabilirim ama uzun kullanmak istemiyorum. Lütfen saçımın kabarma ihtimalini de göz önünde bulunduralım.
Ha! Bir de ciddi olmayan (ya 0'a vurdur geç... Gibi) tabiri caizse patavatsız bireyler yazmazsa sevinirim.
Şimdiden Yorumlarınız İçin Çok Teşekkür Ederim 🌸
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Saçlarının önlerine kat attırabilirsin bence kıvırcık saçlara çok yakışıyor
Bence ince bi kahkül mükemmel olurdu ama sen istemiyorsun karar senin tabii 🤷🏻♀️
İnce kahkülden kastımız nedir? Saçlarım kabarıyor yani o kahkül asla alnımda kalmayacaktı. Bu yüzden sıcak bakmıyorum
Kaba kahkül vardır bide isteğe göre ince yapılan kahkül vardır ben denedim rüzgarda falan idare etmek çok zor ama kıvırcık saça çok yakışırdı tabi kahkül maşayla dalgali yapılmalı tam kıvırcık olmaz düz de yakışmaz
Bob kesim
Yüzünü gösterseydi fikir verilebilirdi...
Kahkül dene diyecektim beğenmediğini beyan etmişsin biraz uzatsan bence kötü olmaz
kahkül dene
Çok kötü olur, gözümde canlanmasıyla irkildiğim bir oldu, yine de teşekkür ederim
Topuz
Uzun saç