Girller ve güzel saçlı erkolar hadi soruya gelin hdbdbBu kaçıncı sprey ya işe yarayan görmedim daha
.

Morfose F/P ürünüdür. Yani çok beklentiye girmemek lazım. Çok eskiden de ( Yani ülkenin içinden geçilmediği zamanlarda ) Diğer ürünlerin saç spreyleri 70 - 100TL bandındayken, Morfose saç spreyi ML olarak daha büyük olmasına rağmen 20-30TL civarında satışa sunuluyordu.
Ne 20 30 tlsi ya bizde ben tl ile 378 tl civarinda aldim
Morfose okuyunca aklima matrixdeki morfouse aklima geldi o kadar alakam yok be olum bu ürünlerle 😅
Kullanmadım bebeğim, bendeki Gliss pembe flakonlusundan, onu da kokusunu beğendiğim için kullanıyorum.
Gliss guzeldi seneler once kullanmistim ama istedigim effekti vermiyor hic biri
Cevap
14Cevap
Gorseldekinin aynısından bendede var gerçekten kokusuda çok iyi, bakımıda, seviyorum
Şunun kokusunu cok seviyorum ya sırf koklamak için sıkıyorum
Ya bu morfose köpüğü acayip gaz yapıyo içinde toksik maddeler var kullanmayın işe de yaramıyo tüm gün zort zort gezdiğinizle kalırsınız
Ne alaka sacina sürdüğünü iciyo musun sen
Bazı maddeleri soluman yeterli zararını alman için içmene gerek yok. Örnek ot içilmez çekilir bak bir sürü bağımlısı var kokusuna
Valla bende oyle seyler yapmadi hic
Saç boyası için olan ürünleri güzel sadece bu tarzlar iyi değil knk. Bir Hindistan cevizi yağı kullansan buna bin basar kuru özelliği gider birde mükemmel kokuyor ve parlak görünüm kazandırır
Evet bence öyle. Hele bunun mor olanı facia 😑
yeni yeni almıştım attiğin foto sayesinde fark ettim kuru ve kırılgan saç diyor benim öyle değil ki. d
Ama kokusu cidden güzel (:
Tamam iste kullan da kirilmasin
şimdi mantık fön çekerken saç zarar görmesin , kırılmasın mı yoksa saç yapısı olarak mı bahsediyor
saçım ince biraz da dökülmüş zaten bence kırılgan yapıda ya gerçi
Fon cekerken kirilmasini önlüyo guya
yani benim gördüğüm değişim şekil rahat alıyor saçım ve kolay bozulmuyor ve de güzel kokuyor
Bundan mi aldin emin misin süt bu
biliyorum zaten kolay şekillendirdiği bozulmadiği onda yaziyor eminim hatta a101 den aldım 😂
Benim saclar hemen şişiyor fönden sonra valla etkisini gormedim o yönde
Bilmiyorum ama bende öyle etki gösterdi
Selam merhabalar ben Kuaförüm morfos ürünBence çok güzel yani ürünleri kaliteli Ben de Kuaför olduğumda kullandım yani güzeldi yani
Genelde kokusu için spreyi, köpüğü kullanılıyor diğerlerine kıyasla bir tık daha iyi. Ama son zamanlarda kokusu iğrenç bir duruma geldi.
Kokusu çok güzel ama bozmuş artık galiba
Cok koyu geldi bana da
Bilgim yok bu konuda maalesef
Aa ilk defa kisa bi cevap yazdin😂
Zaten genelde yapay zeka ile yazmiyo musun😅
Aa anladim
Ben urban care kullanıyorum fön için çok iyi
Onu da alayim artik bi o kaldi zaten
Deniz tuzu olan var o duştan hem sonra kullanılıyor. Bir de Argan yağlı var o da normal kuru saç için kullanılıyor. Ben de ikisi de var sen de alırsan bunu göz önünde bulundur :)
Tesekkur ederim detayli yardımın için
Rica ederim :)
İçiliyor mu bu balam?
Hee evet hdhfbf
İsmi çok güzel zaten, süt terapisi. Çok sağlıklı.
Sut kokuyo
Sıcak mı içiliyor?
Evet latte tadinda
Zevklerimiz uyuyor balam
Kullanmıyorum 🤔
Aynen ne varki morfose de
Sprey kullanmıyorum ne gerek var
Abartılıyor hiç beğenmedim
Hiç kullanmadım
Güzel diyorlar
Wax tercih ediyorum
Kokusu için
Ne ki bu
Saç sütü
İlk defamduydum iyidir herhalde
Bi kac haftadir kullaniyorum tam olarak bisey farkedemedim guzel kokusu disinda
Aslında bu ürünlerin çoğu boş
İse yarayanlar da var da deneye deneye bulmak lazım hangisinin sacimiza veya cildimize uygun oldugunu. Evi gratise cevirdim valla
Djjdd bende bi arap sabunu var heryerimi onunls yıkarım mis saçlarım bedenim efso
Senin cildin cogumuzdsn guzeldir bide simdi bdjfjbsjf
Hejd tertemiz
Hoş kokuyoooor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?