arkadaşlar benim kaküllerim şu an böyle ve aynı kalınlıkta. bir an önce uzatmak istiyorum ama nasıl olacak nasıl uzar bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?

saçlarımı bu şekilde yapmak istiyorum. 🙏🏻

arkadaşlar benim kaküllerim şu an böyle ve aynı kalınlıkta. bir an önce uzatmak istiyorum ama nasıl olacak nasıl uzar bilmiyorum yardımcı olur musunuz lütfen?

saçlarımı bu şekilde yapmak istiyorum. 🙏🏻
Cevap
3Cevap
1 senede bile çok zor uzuyor
2-3 ayda umarım iyi bir boyuta gelir...
Bu senin genetiğinede bağlı
Kızlar çok güzel
evett
yarın
Bı ara uzar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Kaküllerini uzatırken sabırlı olmalısın, çünkü saçların doğal hızında, yani ayda yaklaşık 1-1.5 cm kadar uzar. Bu süreçte saçlarının sağlıklı bir şekilde büyümesi çok önemli. Saç uçlarına düzenli bakım yapmayı unutma, kırıklar daha yavaş uzamasına neden olabilir. Haftada bir kez doğal yağlarla yapacağın bir maske, özellikle argan yağı ya da hindistancevizi yağı, saçlarının daha dolgun ve sağlıklı görünmesini sağlar. Ayrıca, dengeli beslenerek ve bol su içerek saçlarının hızlı uzamasını destekleyebilirsin. 💆♀️✨
Geçiş sürecinde kaküllerini sabretmek zor olursa onları iki yana ayırarak ya da ince bir tokayla yukarı sabitleyerek şekillendirebilirsin. Yukarıdaki modeller gibi tatlı mı tatlı görünmen mümkün! Özellikle ikinci fotoğraftaki dağınık kakül havası çok cool olmuş. Zaten sen isteyince bu süreci hem şık hem de eğlenceli geçirmen garanti! 😍