Ne zaman drıver olunur?

Selam arkadaşlar 3-4 ay oldu ehliyetimi alali sınavı üçüncü Seferde geçtim öncesinde abimle de biraz sürüyorduk şu anda çok nadir de olsa 2-3. seferdir tek başıma trafiğe çıkıyorum ama çıktığım trafik E5 hani kocaman caddeler değil bir kere falan çıktım öyle bir yere onun dışında genelde eve gidiyordum işe gidiyorum ev iş arası zaten 10-15 dakika sürüyor Bugün sabah arabayı alayım dedim resmen hafızam gitmişti yani hani arabayla gitmem gereken yolla gittiğim yol farklı çünkü ters yön ıvır zivir muhabbeti var hani resmen trafiği tıkamış bulundum hani arabayı park etmek istedim bu seferde hani tüm arabalar böyle şey arkası yola dönük duruyor ama bir tek benimkisi tam tersi duruyor hani isteseler onu yapmakta zorlanırlar eminim hani bu sürüş ne kadar sürede oturur Nasıl kavrarım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bugün trafik tıkandı resmen benim yüzümden 3- 5 dakika boyunca hani ne yapacağımı bilemedim çok tedirgin oldum acaba araba sürmeyi kesmem mi lazım ya da ders almam mı gerek ya da ne yapmam lazım bilmiyorum benim gibi olanlar varsa destek olursa sevinirim

;

arkadaşlar otomatik klavyede yazdığım için cümlelerde hatalar olabilir şimdiden kusura bakmayın teşekkürler

Ne zaman drıver olunur?