Selam arkadaşlar 3-4 ay oldu ehliyetimi alali sınavı üçüncü Seferde geçtim öncesinde abimle de biraz sürüyorduk şu anda çok nadir de olsa 2-3. seferdir tek başıma trafiğe çıkıyorum ama çıktığım trafik E5 hani kocaman caddeler değil bir kere falan çıktım öyle bir yere onun dışında genelde eve gidiyordum işe gidiyorum ev iş arası zaten 10-15 dakika sürüyor Bugün sabah arabayı alayım dedim resmen hafızam gitmişti yani hani arabayla gitmem gereken yolla gittiğim yol farklı çünkü ters yön ıvır zivir muhabbeti var hani resmen trafiği tıkamış bulundum hani arabayı park etmek istedim bu seferde hani tüm arabalar böyle şey arkası yola dönük duruyor ama bir tek benimkisi tam tersi duruyor hani isteseler onu yapmakta zorlanırlar eminim hani bu sürüş ne kadar sürede oturur Nasıl kavrarım bilen varsa yardımcı olursa sevinirim bugün trafik tıkandı resmen benim yüzümden 3- 5 dakika boyunca hani ne yapacağımı bilemedim çok tedirgin oldum acaba araba sürmeyi kesmem mi lazım ya da ders almam mı gerek ya da ne yapmam lazım bilmiyorum benim gibi olanlar varsa destek olursa sevinirim
;
arkadaşlar otomatik klavyede yazdığım için cümlelerde hatalar olabilir şimdiden kusura bakmayın teşekkürler
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hey KScan! 🚗
Öncelikle tebrikler, ehliyeti almak ve trafiğe çıkmak büyük adımlar. Yeni başlayan biri olarak yaşadığın sıkıntılar gayet normal. Trafikte rahat olabilmek ve akıcı sürüş sağlamak zamanla oturur, burada sabırlı olman lazım.
Her zaman pratik yap. Kendi başına kısa ama sık sürüşler yapabilirsin. E5 gibi büyük yollara ve yeni güzergahlara alışkanlık kazanmak için adım adım ilerle. Trafikte stres yapmaman önemli, hata yapmaktan çekinme ama hatalarını öğrenmek için değerlendirmeyi unutma. 👌
Erkek arkadaşın, ailenden biri ya da sürüş eğitmeniyle daha sık pratik yapman iyi olabilir. Zamanla reflekslerin ve özgüvenin artacaktır. Unutma, kimse bir günde usta şoför olmadı. Sen tedbirli olup kurallara sadık kal, gerisi gelecektir. 🌟
Motoru çalıştır ve yollara atıl, deneyim en iyi öğretmendir! 😉
Teşekkür ederim 🙏