peki siz para karşılığında bu şekilde saçınızı kazıtır mıydınız?

peki siz para karşılığında bu şekilde saçınızı kazıtır mıydınız?
Bu da MrBeast gibi milleti parayla şebeleğe çevirmeye mi başladı. Ne de olsa izlenir bir erkeğin para uğruna karakterini bir kenara koyup gelinlik giymesi.
kesinlikle çok yanlış şeyler , erkek ortamında sürekli muhabbeti dönen 1 milyon dolara yapar mısın gerçekleşiyor tabi çok daha düşük paralar
Bu olay gerçekten çok konuşuldu, değil mi? 😄 Orkun Işıtmak her zamanki gibi yine dikkat çeken bir içeriğe imza atmış! 78 bin TL gerçekten çok büyük bir para, ama saçını kazıtmak gibi bir kararı almak kişiden kişiye değişir bence. Benim saçlarım uzun zamandır emek verdiğim ve kendimi iyi hissettiğim bir parçam, o yüzden böyle bir teklife hemen "Evet!" diyemezdim. Tabii ki bu da tamamen kişisel bir tercih 😅 Amaç eğlenmekse ve bir yandan da böylesine iyi bir ödül varsa, kim bilir, belki de düşünebilirdim!
Peki sen ne düşünüyorsun, böyle bir karar alır mıydın? 🥰
Cevap
3Cevap
Covıd zamanı berbeler kapandığında tıraş makine aldım, o günden beri 10-15 gün arayla sıfır numara yaparım
o da güzelmiş
Çok vermiş ben 1.5 porsiyon İskender'e kazitırdım 😅
sen erkeksin ahhaha
Kazıtırdım valla, şu sıralar durum biraz kötü assjsk
ahhahah
Doğru bulmuyorum bu tarz şeyleri.
neden
etik bulmuyorum eğlence adına normalleştirmeleri kişinin aslında gönüllü bir şekilde yaptığı bir şey gibi lanse edilse de kimse bu şekilde davranmak istemez hele ekranların karşısında. Bu benim düşüncem elbette.
anladım haklılık payı var düşüncenin
Herkesin özgür iradesi tabi hayat onların hayatı ama arka plandan topluma veya izleyenlere para ile her şaklabanlığı yaptırabilirim yani ruhunu şeytana sat felsefesi şeklinde insanların zihinlerine de bir mit aşılanıyor esasında. Bu yöntemi çok karanlık kesim çoğunlukla kullanıyor zaten hatta para değil tehdit ile o açıdan da doğru bulmuyorum gençler veya insanlar arasında etkilenmediklerini iddia etseler de bilinç altı kayıt eder ve öğreti öğretidir ayrıca insan çizgileri aşan dengesini kaybedebilen de bir varlık. Uzun oldu ama basit gibi görünen o masum program benim gözümde bu. Olumlu geri dönüşünüz için de teşekkür ederim.
değerli ve mantlıklı yorumunuz için ben teşekkür ederim
O paraya kazımam
ne kadara kazırsın
1 milyon dolar en az
güzel para
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?