Evet normal bu fiyatlar zaten
Hayır anormal sakin yaptırma
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Boyalar pahalı bende saçımın rengini değiştirdiğim zaman 800 TL. vermiştim. Normal yani. Renk değişikliği diyorsun çünkü. Önce zaten düz renge boyayacak, sonrası bu rengi yapıcak iki işlem olduğundan dolayı normal bir fiyat bence.
Yok yok normal benim saçlarım belimde 3 kere düz boya sonra ombre yaptırdım 800 TL. tuttu toplamda. O yüzden normal zaten sadece düz boya 100 TL. dir. 150 de üzerine katacağı renk için istiyordur ki normal fiyat.
Rica ederim :)
EİG için teşekkür ederim :)
Bu saç hk. Geçen sormusmuydun? Bu rengi uzun zaman kullandım, kendim yapıyorum. ücret fazla
O fiyata uçak alırsın m.n11.com/cx-32w-kamerali-otomatik-kalkis-yapan-drone-multikopter-P93364569
size yakışır bu renk hanımefendi :) fiyat konusunda bilgim yok
Cevap
21Cevap
Enayi değilim bir boya için okadar para vercek 😌
Şekerim benım saçlarım baya uzundu ucları ombreliydi ve kendı saç rengim kahverengiydi ben gri yaptırdım saçımı hafıf bu boyda kestırdım ilk olarak açtılar cok sağlam bir şekilde sonra ustune boyalar uyguladılar ve benım verdıgım fıyat 200 tl idi çok pahalı sakın yaptırma ıyıce arastır :)
Aslında normal ama o parayı alıpta hangi boyayı acıcıyı kullandıgına bakmalısın. Çünkü alem çakal olmuş
Saçın kısa evet fazla biraz ya pazarlık yapsan belki çeker aşağıya
Çok iş yapıyorlar sanki. Anadolu'da aynı kalite yarı fiyata, dükkan kirasını müşteriden kesiyorlar büyük şehirlerde. Bence biraz daha bakın, belki uygun bir yer bulursun
Kullandığı boya organik olsa bile o fiyat çok pahalı. Pazarlık yapmadan boyatma bence.
Yıllardır boyatmadığım için fazla gelmiş olabilir bana, lüks bir yerse normal olabilir o rakamlar. Verdiğin paranın karşılığını alacaksan bence mahsuru yok
Boyaya verdiğim paraya acıyorum ben 10gün sonra dipler çıkıyor :/
Evet :/ 15gün olmadan dipler beyaz beyaz parlıyor. Tam da alnımı çevreleyen yerde bir hat halinde çıkıyor.. evde kına yakıyorum ben
Normal kına ama rengini koyulaştırmak için çeşitli otlar karıştırıyorum. Çam terebentini bir araştırsana ben ara ara kullanıyorum. Çabuk uzatır ve saçı güçlendirir.
Yaa :( Esans değil yağı kullanılıyor ve direkt saça sürersen olmaz, şampuanın içine konularak seyreltilmeli. Kullanımında bir yanlış olmasa bile sana dokunmus olabilir elbette.
:/ Benim bir dönem saçlarım çok fazla dökülüyordu, kına ve çam terebentin kullanarak dökülmenin önüne geçtim. Bir süre sonra eskisi gibi gürleşti.
Emin olmak için baktım kullandığım yağa , evet çam terebentin yağı yazıyor. Şu marka,
encrypted-tbn0.gstatic.com/images
Allerjin olup olmadigi anlamak icin kolunun ic kismina bir damla surup deneyebilirsin.. kabarma kizarma falan yapmazsa kolunda rekrar deneyebilirsin.
Kullanirken de gozlerine kacmasin dikkat et 😊
Abartı bir rakam. O paraya kaç tane peruk alınır, renk renk :D
Ya ben hiç boyatmadım saçımı. harbiden fiyatlar bu mu?
Oooo uçmuş ombre, bilmiyordum kuzum epey pahalıymış. inşallah daha uygun fiyatı bulursun :-)
Bence az bile geçen yıl kız kardeşim küt saçlarını ombre 200₺ ye yaptırmıştı
Gel ben 35 tlye boyarım zamanında kuaförlük yaptim o saçı sen bile evde yaparsın
350 lira normal olsa gerek, kardeşim Ankara'da 600 liraya yaptırmıştı
Evde ben boyuyorum annemin saçını, basit yani. Kuaföre o kadar para bayılanlara, hayretle bakıyorum.
İyi kaliteli bir yerse korkarım normal. O renk geçişi falan kolay tutturulmuyor
Neresi anormal ya olay bu zaten iki masa iki şey 500 kağıt
bizim sınıfta saçını maviye boyayan kızlar var fakiriz falan diyorlar birde şerefsizler
Gittiğin kuaförün kalitesine göre değişir bu fiyat.
Kaliteli bir kuaförse normal fiyat.
Şu an saç rengin ne tam olarak ve boyalı mı?
Yani açma işlemi falan uygulayacaksa onlar için normal gibi ama yinede fazla bana göre.
Vakko çanta fiyatı kadarmış:)
Sen çantayı al bence:)
Söylemem:)
Şarkıcı Kubat:)
en kralından ombre yaptırsan 100 lira, baya uçmuş bu abla
Boya firmalarından bir büyük fırça bide boya al ücretsiz yaparım.
o kadar para mı verilir bizim berber üç numara 10 TL
Yemin ederim kuaför salonu açacağım bir tane.
Yani boya 10-15 lira, hesabını sen yap 😊
o nee yaa 😱😱😱 çok para.
cafe açacağıma keşke kuaför açsaymışım :/
fazla abartılı bir fiyat söylemiş
bu hos bir bicim degilki sevmedim tarzı
Fiyat normal ombre için
çok pahalı yaptırma bence
Ben 350 tl ye saç ektiririm be
Anormal gibi çok bilgim yok bu konuda
dükkanı üzerine yapar belki bir sor bakalım
Bence anormal, o paraya neler yapılır neler...
Kuaförlük kolay değil masrafı çok. Bende kuaförüm
Bence Cok normal
Pahalı biraz
Bu rengi sevmedim
Bilemiyorum şimdi
Fazla :/
Çok çok
normal bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar