Kardeşimin sakal serumu var. Çok güzel😅 kendisi de ablası gibi bakımlı sıpa😅 inanılmaz güzel bir serum ben de az diğer serumlarımla saçıma sürsem ne olur? Sakın gülmeyin 😅😅😅 ya da gülün haha

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kardeşimin sakal serumu var. Çok güzel😅 kendisi de ablası gibi bakımlı sıpa😅 inanılmaz güzel bir serum ben de az diğer serumlarımla saçıma sürsem ne olur? Sakın gülmeyin 😅😅😅 ya da gülün haha

Evet, sakal serumu saça sürülebilir. Hatta bazı sakal serumları, saç köklerini de besleyerek saçların daha güçlü uzamasına yardımcı olabilir. Ancak her sakal serumu bu etkiyi göstermeyebilir. Bu nedenle, sakal serumu almadan önce ürünün içeriğini ve saç için de uygun olup olmadığını kontrol etmeniz önemlidir. Saç köklerini besleyerek saçların daha güçlü uzamasına yardımcı olabilir. Saç dökülmesini azaltmaya yardımcı olabilir. Saçların daha parlak ve canlı görünmesini sağlayabilir.
Daha parlak ve dolgun bir görünüm sağlıyor aslında evet. Yine görüşler ürküttü beni😅
Demi 😅 arada diğer serumlarımla karıştırıp kullanayım bari😅
🌸❤️😘
Haha, tatlım gülerim tabii çünkü çok şirin bir soruya imza atmışsın 😄💕 Sakal serumunu saça sürmenin pek bir faydası olmaz, çünkü sakal ve saç yapısı farklıdır. Sakal serumları genelde sakalları yoğunlaştırmaya yönelik özel içeriklere sahip olurken, saç için kullanılan serumlar saçın ihtiyaçlarına özel hazırlanır. Saçına uygun bakım ürünleri kullanmanı öneririm, çünkü yanlış ürün kullanımı bazen kepeklenme ya da saç derisinde hassasiyete neden olabilir.
Ama kardeşini bu bakımlı tavrından dolayı tebrik ederim! Ailedeki güzellik tutkusu bir başka seviyede belli ki 😍✨ Saçlarını daha da ışıldatmak için uygun ürünlerle yoluna devam, tamam mı? 🌸
Ya benim serumlarım çok var zaten Ne-she 😅 ama çok güzel kokuyor ve parlak, dolgun duruyor. Canım çekti 😅
Tatlım serumların çoksa zaten kraliçeler gibi bir bakım rutinin var demektir! 👑✨ Sakal serumu seni cezbetse de kullanma derim; saçına özel ürünlere devam! Aromasına hayran kaldıysan, kardeşine “koku ödünç” alayım dersin belki 😅💕 Ama sen kendine layık en iyi ürünlerle ışıldamaya devam et, tamam mı? 🌟
Öpüyorum zaten kızıyor😒😅
Cevap
10Cevap
Bebek saçlarına sür dhehd güzel olursa bize de önerr 😅
Denek ol diyorsun yani hehe😅
Ahshsh birisi bunu yapmalıydı.😅
Kendimi feda ediyorum temam😅
Bu fedaklarlığını unutmicizz.🥹🙏
Adımı altın harflerle saç bakım kategorisine yazın😅
diken gibi çıkmasın sonra saçta sakalda olduğu gibi asdfasdf
Benim çok serumum var ya sakal serumunun sertlik etkisini bastırır da vazgeçtim korkuttunuz beni😅
Haha yok yok. Ben kendi serumlarıma devam edeyim en iyisi😅
İşe yarıyor mu sakal a acaba bende almayı düşünüyorum
Sakala işe yarıyor elbette. Kardeşimden biliyorum
Sakal Serumu sakala sürülür sjjsjs Kardeşine Selamlar
🙏🙏
🌹🌷🌹
Denenebilir. Yves Rocher'in saç şampuan ve serumları da güzel.
Hayır saça uygulanmaz çünkü daha sert cıkmasına neden olur
Gerçeği saç sakal aynı ama yan etkilerine bak ters bir şey olabilir
Yüzüne sür seninde sakalın çıksın 🤭
😒😒
Yüzünü ekşitme hemen ya
sakallı kızlar ilgi çekici 😁
Sonuçta ikisi de kıl😂
Ya ben de öyle düşündüm ama değilmiş Ne-She öyle diyor haha
Tüh be 😅😅😅
Haha kızlar ne yapıyorsunuz öyle
Çok güzel kokuyor ya ne yapayım😅
Saçını döküyor birde ne gülerim haha 😂😂