yoksa dökülecek saçı tuttuğu için yıkayınca hepsi birden mi dökülür ?
Döküyor bence, İsviçreli bilim adamları kanıtladı
Yoo dökmüyor, öyle bir şey yok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Saçını yıkamassan döker. Zaten insan doğası gereği; anatomik olarak günde en az 100-150 saç teli kaybeder. Wax biraz daha protein ve keratin yapılı olduğu için, daha sağlıklıdır joleye göre. Ancak yıkaman gerek mümkün olan en kısa sürede. Ayrıca yıkarken de tahriş etmeden, hırpalamadan yapmalısın, o saça da fön tutmamalısın. Zaten yıpranmış olacağı için bir de iyice zayıflatarak, kırar veya direk döker.
Eğer saç dökülecekse zaten dökülür. Jöle wax buna etken midir bilmiyorum ama. Eğer dökülecekse istediğini sür ya da sürme dökülür.
Cevap
12Cevap
l*n kel diyince de aklınıza hemen Johnny sins geliyor kimse hasan şaş demiyor az piç değilsiniz hani :-)
kullandığın gün akşamı düzenli yıkarsan sorun olmaz ama döküleceği varsa da dökülür ve saç bakımı yapman gerek kullansan da kullanmasanda
coni sins gibi kalırsın benden söylemesi gerçi sins yakışıklı
Coni sins gibi kalsak ne güzel olurdu :D
saçın dibine inerse kötü üst taraflara sürdükten sonra waxı sorun yok jöle önermem çok çabuk eriyen birşey ve çok parlak gösterir saçı
Wax için bildiğim kimyasal bir maddedir. Saçını akşam yıkamayıp yatarsan zarar verebilir. Sürdüğün zaman akşamları saçını yıka. Sürerkende saç diplerine kapatmayacak şekilde sürmen gerekir.
Dökmüyor ya onları kullanmasanda döküleceği varsa dökülüyor
Döküleceği varsa döker ama benimkini nedense ilk sarattı sonra beyazlattı spreyler
kel bırakıyor diyorlar ron.
Diyorlar da ne kadar doğru bilmiyorum :(
Belli ki kimyasal , döker saçını
Kel olun ben kel severim keller seksiler :P
Videosunu atayım mı? :/
Sapık .s.s.s
sana şöyle diyim A.BİLE KOYOR
Yoo dökmüyor, öyle bir şey yok
dökmüyor, öyle bir şey yok
döker
.
kullanmam sakın
kullanma*
sprey dökmez kanki
Kanka jöle kullanıyordum wax dökmez dediler wax'a başladım 2 senedir.Şimdi de sprey dökmez diyorlar mk herkes ayrı bir şey söylüyor :D
dökmez mk dökmez dediysek dökmez :D
Tamam sakin ol şampuan :D
Döker benje
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?