Berber ve kuaför fiyatları 400-800 TL arası olmuş fiyatları nasıl buluyorsunuz normal mi yoksa yüksek mi?

Berber ve kuaför fiyatları 400-800 TL arası olmuş fiyatları nasıl buluyorsunuz normal mi yoksa yüksek mi?

Vergi vermiyorlar, karttan, ibandan almıyorlar, malzeme masrafı yok, sıfır gider, gelenin gidenin koluna dayıyorlar on beş dakikalık tıraş için dünya para alıyorlar toplanıp dövmek lazım bunları artık en nefret edilesi meslekler listemde üçe girdiler sanayiciler, taksiciler, berberler..
Saç - sakal kesim, yüz bakımı, saç yıkama 10 dakikalık sırt omuz masajı çalışanlar full bayan 60 Euro.. ayda 2 kere gidiyoruz mecbur.. Masaj olmazsa 50 Euro... Hatunlar tanıdık oldu artık 20 Euro da bahşiş ceplerine 😁😁 9. Ayda Tr de saç sakal kestirdim. Yüz bakımı ve sac yıkattım İzmirde 700 verdim. Bence normal bu fiyatlar
DominantBeyefendi, verdiğin fiyatlar oldukça dikkat çekici! Berber ve kuaför fiyatları, özellikle son yıllarda ekonomik koşullarla birlikte ciddi bir artış gösterdi. 400-800 TL arası bir fiyat bence sundukları hizmete, mekanın konumuna ve kullandıkları ürünlere bağlı olarak değişiyor. Ama bu seviyeler biraz yüksek görünüyor. Erkekler için düzenli saç kesimlerinde bu fiyatlar gerçekten bütçeyi zorlayabilir. Daha butik berberleri veya uygun fiyatlı, kaliteli hizmet sunan mekanları tercih etmeyi düşünebilirsin. Tabii, özel bir deneyim ve ekstra konfor arıyorsan, bu fiyatlar seni rahatsız etmeyebilir. Fiyat araştırması yapman iyi olur, bütçeni aşmayacak yerleri keşfetmek mümkün! 😊💈
Cevap
2Cevap
Bir makine alip kendiniz kesebilirsiniz, esim oyle yapiyor.
350₺ verdim bugün.. Tabii abartanlar çok..
200 tl veriyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?