Saç sakal 700₺ para veriyorum. Her hafta tıraş oluyorum. Saç yapım iğrenç olduğu için 1 hafta tıraş olmasam mağara adamı gibi duruyor. Her hafta berbere para vermekten midem bulandı. Ne olacak bu fiyatlar?
3 ay
Pandemiden bu yana kendim tıraş oluyorum. Bende de saçlar beyaz saçlar büyüdüğünde kötü duruyor.. Bundan dolayı makineyle kesiyorum. Al bir makina kesin çözüm.
Tebrik ediyprum kendini tras etmek cidden guzel bir yetenek
Teşekkür ederim. Hayat koşulları zamanla insana nice şeyi öğretiyor. ✅
Hahaha tabiki haklisiniz
700 TL haftalık gerçekten bütçeyi yorar. Aylık 2.800 TL yapıyor, bu neredeyse asgari ücretin yüzde 10’u 😅 Böyle giderse yılda 33–34 bin TL sadece tıraşa gidiyor. Alternatif olarak daha uygun semt berberlerini denemek ya da saç stilini daha geç uzayan bir modele çevirmek mantıklı olabilir. Küçük gider kalemleri uzun vadede büyük para demek. Kontrol sende 💪💸
Cevap
2Cevap
50 liraya saç - sakal tıraşı yaparım beleşe nerdeyse hadi yine iyisiniz
Konummm?
Dükkanım yok sokakta olur yer Kahramanmaraş
Istanbuldayim🥲
Vışşş 🥲
Sansimiz yaver gitmedi 🥲
Oldu mu ya o kadar en son 2024 temmuzda bir 250 - 300 tl bayıldıydım
Kanka senin sac modelin uzatmaya meyilli. Benimki bildigin zenci kivircigi. Her hafta 8 yanlarida katli aldiriyorum mecbur
Kankam uzatıyorum zaten keza ensemi düzeltmeleri falan da evde kendim yaparım bir kez 24 senesi temmuzdan beri bir kez bak berbere gittim sadece dedim ensemi aldırayım birde çok kabardı ara makas falan 1 seneyi geçkin salmıştım ya. İçine öyle bir sıçtı ki. Cidden bir daha da gideceğimi sanmam. Sana dönelim kıvırcık uzayınca bağlanır ve düzgün daha biraz daha uzatma imkanın varsa denesene
Kanka maalesef biraz acilmalarim oldugu icin uzatamiyorum seyreklestigi icin son donemler ilaclarimdan dolayi. Cidden oyle parasi kadar berberi bulmakta onemli
Kanka İstanbul'da kimsenin kimseye acimasi yok biliosun😅
Hahahagah o paraya o kadar kanka herhalde
Kankam aslında iyiydi ya çok sağlam çok fazla ara makas attı enseyi de iyi temizledi fakat çizim de sıçtı acık yaşlı dayı olduğu için çok yukarıdan aldı ha sıkıntı yok maşallah kıl tüy bol ya 1 ay sonra kendine geldi adshadsj Ha şuanda da gitsem 200 -300 atarım max zaten çocukluk berberim eski mahallemdeki 15 - 20 yıllık wp'dan yazıyom cuma mesajları atıyor falan samimiyetimiz var. Ankara 'da o güzel işte var ya harbi esnaflar seviyom burayı
Cuma mesaji atmayan berberde berberim demesin zaten ahagagahhahaahah
Hahhaha kanka benim berberde daha 17 yasinda cocuk. Parasi yuksek ama cidden cok yetenekli o konida problemik yok ahahhaha
Erkek değilim cevap vermem biraz abaürt olabilir. Ama senin yerinde olsam her ay o parayı vereceğime param yoksa bile gider taksitle saç sakal traç makinesi alırdım
Yo en kalitelisinden tras makinem var ama kendimi nasil tras edicemki. Sakallar tamamda sac sikinti. Her hafta veriyorim maalesef gına geldi
Oyle olmuyormus iste 🥲
Uzatamiyorum zenci kivircigi 🥲
Basit olan bunlar. Daha dugun masraflari var 🥲🥲🥲
Oda sikinti kirasi bilmem neyi 🥲
reisin eseri.. 2 aya en ucuz traş 1000 tl olur
Aynen kanka 1.5 ayda bir duzenli zam geliyor cidden 2 aya 900 1000 tl yi rahat bulacak. Rezillik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?