Maalesef gerçek. Askere gitmeden önce Beymen'de çalışıyordum. Fiyatlar böyleydi. Kasa arkasında paketleme elemanıydım. Bunların paketini ben yapıyordum. Ağırlıklı olarak sanatçı, aktör, ünlü, futbolcular alışveriş yapıyor. Aylık ortalama 300.000 TL kazanırsan sende böyle şeylere para verirsin diğerleride. Çünkü o para bitmiyor sürekli geliyor. Bir aktör başrolde olduğu dizide 4 hafta çekim için yetmişer bin liradan 280.000 TL alıyor. Bunun yatırım yaptığı yerler var, gelir kaynağı var vs. desen 500.000 TL en az buluyor tabiki. E haliyle böyle zengin insanların kredi kartları, puanları vs. derken her yönden avantajlı oluyorlar. Görseldeki ürünlerin çoğu yurt dışı lüks markalar. İtalya, Fransa, İngiltere gibi moda devlerinin olduğu ülkelerde üretiliyor.
4
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
İyide çok çirkin kıyafetler.. komik duruma düşüyorlar. Aslında değindiğim nokta bu.
Tarz meselesi. Mankenlere bakma sen, iyi bir kombinle harika duruyorlar. Fiziki yapısı iyi bir aktör ya da ünlü giydiğinde iyi bir kombinle belki bize göre çok kötü görünüyordur ama onların ortamında giyim kuşam böyle. Tarz. :)
zenginler demişler ki bizim bir farkımız olmalı. beymende peki demiş 5 liralık kilota 500 lira demiş. onlarda alıp fakirlerden farkımız var diyerek mutlu olmuş. gerçekten olay bu şekilde. beymen yetkilileri ile bir araya gelme şansım olduğunda söylemişlerdi
bir ara gömlek almaya gittim. Fiyatı görünce şok oldum. Ayıp olmasın diye elemandan kendi bedenimi istedim ( denerim en kötü ihtimal düşüncesiyle ). Eleman o ürün bitti. Sadece tek beden kaldı dedi bir da şok oldum.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,7b cevap paylaştı.
Dünya markası normal
0
0 Yorumla
Devamını Gör(5)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Alışveriş & Hediyeler > Sorular > Beymen’deki bu fiyatlar hakkında ne düşünüyorsunuz, bu saçma şeyleri bu fiyata acaba gerçekten alan varmıdır?
En İyi Cevaplar