Hani olur ya, ev bireylerinin kaşını, bıyığını makyajını, yapan eleman😀heh işte o benim. Sjfjdkg Bugün de 40'lı yașlara doğru giden abimin saçlarını boyadım :d
Şuanki renk ne eğer çok koyu ise kullandığın yağ etkisiz kılar açma gücünü ama doğal tonlarda açmaya müsait ise kendi yağı olmalı bir kaç gün yıkama ve Hindistan yağı olabilir öncesi sonrası ve volümde önemli 30 yavaş ilerleme 40 hızlı ben iki karışım ve sıvı puding kıvamı yaparım ve hep kurudukça ilave saça asla kurumasına izin verme Boya'nın feri gider ve sıcak ılık ortam olsun birazda folyo ile sar beklet onun çok soğuk ortamda geç açar
Koyu kestane daha yeni boyandıgında koyu keskin ve siyaha baksr sert olur yorulup yıpranır biraz dip gelmesi ve akması lazım dikkat edersen harika sonuç olur fıstık yine bişey olursa yaz her zaman kolay gelsin 🤗🤗🥰
Ha yok gene anlatamadim hehe 😂😂saçlardan pek anlamadığım için. Doğal saç rengim koyu kestane gibi hafif kahvelik var ama geneli siyah yani. şu an hiç boya yok saçımda.
Şimdi oldu ohhh doğal saç harika off diyorum 30 volüm bile yeter birde yağ kullanma kendi yağı yeter çabuk açılır o sonrası ek takviye yag ve bakım kremi ya da keratin olur
Ablamdan yardim alicam sanırım çünkü gür ve uzun olduğundan tek yapamam. Ve son bir şey soracağım, fırça yerine elimle boyasam nolur ki? Youtube'ta herkes fırça ile boyuyor ama elle sanki daha pratik?
Biri yardım etmeli aslında o boya çamur gibi çabuk kurur sıvısını ve tozunu bol koy gür ve uzunsa el Le boya ama saça girince kuruyor çitileme ve masaj gibi yapmak zor onu normal boyalar gibi değil iki yana al öyle yap ne diyim yakın olsak çoktan uçardım yanına 😂
Merhaba yine ben😅 ben saç boyası alacağım da bakır renginde. Ama paketli olanlardan almayacağım tekli alacağim tüp boyalardan. Tüp boyalarin yanında oksidan göndermiyorlar ya acaba elimdeki 40 volum oksidanla karıștırsam bir şey olur mu? Yani oksidan biraz yüksek ya elimde başka oksidan çeşidi de yok
40 volüm demek çok açık demek yani açıcı ve sarı tonlarda iyidir yani şimdi o volümü koysan bakır zaten tonlar biraz daha açık durur istenilen ton olmaz
Ayy Elleira, ne kadar şanslı bir aile! 😍 Sen tam bir yetenek küpüsün, evin kuaför kraliçesi! Abin de ne kadar havalı hissediyordur şimdi, eminim müthiş bir iş çıkardın. Saç boyamak çok ciddiyet isteyen bir iş ama sen işin ehli gibi görünüyorsun. O minik detaylara dikkat eden ellerin kesin harikalar yaratıyordur! ✂️💇♂️
Benim de evde arada sırada arkadaşımın saçına el attığım oluyor hani. Özellikle doğal tonlar istediğinde hep bana soruyor. İyi ki bu tür şeyleri yapabiliyoruz, insan kendini başka biri gibi hissediyor. Ellerine sağlık, umarım abiciğin saçlarıyla mest olmuştur! 💕🥰
En İyi Cevaplar