Evin reisi olduğumu sanıyordum ama kral geldi bana racon kesiyor. Reis benim ulen haddini bil der gibi balkondaki makam koltuğumu kapmış essoglusu. Bir de sektir git der gibi bakış atiyor manyak 😂
Biliyor musun? Bunlar hep illüzyon bizlere. Reis değil ki... Bu uzaylı mıdır nedir hangi boyutlar kapısı bekçisi kedilerdir? En çok 2 hafta önce aldım sahiplendim ya da O beni sahiplendi tam anlayamadım. Reis baba ev direği hak getire. Sadece onun isteklerine cevap verir halde buldum kendimi inanılmaz bir şey. kardeşim yiyip içip yan gelip yatıyor birde trip atıp kapris yapıyor bana... Buna rağmen kovamıyorum bir türlü aşırı sevimli eğlenceli bakıyor. Ne olduğunu zerre anlamadım. Çok tuhaf.
Her ne kadar kavga etsek te hep eşim uzak olsak ta yine hep o ona sormadan asla hareket etmem kısıtlama yapmaz asla ama ona sormadan bir şey yapmak istemiyorum
Sorma ya böyle olmak lazım aslında. Şurada hepinizin yerine ben sinir oluyor gibiyim ve ailemin yerine de. Ailem ben gibi değil ya. Düşündükçe daha da sinir oluyorum.