Aile & Toplum Evinizin reisi kim? Rüyayenidengeldi Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 25 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler6 ay Alem buysa kraliçe benim Evinizin reisi kim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 4,8b cevap paylaştı. Evimizde demokrasi ve manipülasyon ile yönetiyoruz. O konu hakkında kim daha manipülatifse oy birliği ile ona hak veriyoruz 1 1 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay En sevdiğim yönetim biçimi :D Yorumla
İpi_Kopuk_Ucurtma Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 494 cevap paylaştı. Kedim. Uyumak istediği yerde ben oturuyorsam her seferinde kaldırıyor 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Aferin be :D Yorumla İpi_Kopuk_Ucurtma 6 ay 😀😀 Yorumla
Blackspot Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 353 cevap paylaştı. Reis görmeye tahammülümüz kalmadı. Evin reisi yok. 1 0 Yorumla
Neşelivefütursuz Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı. Kralda kraliçe de benimm bir de sultanım var 1 0 Yorumla
tektengelen35 Takip Et Xper 6 Yaş: 104 , eic 100% 6 ay Yanlız yaşıyorum ama yinede evin reisi ben değilim kedim 😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 6 ay Evlenince koltuğu eşime bırakıcam her şeyi de ben mi yapıcam? birazda eşim icraat yapsın 😉 1 0 Yorumla
Anlamsızzamanlar Takip Et Xper 5 Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Benim elbette. Hem erkeği hem hanımıyım. 1 4 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Kösem Sultan vazifesi zatınıza tevdi edilmiş demek ki Yorumla Anlamsızzamanlar 6 ay Demek ki 😅 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Aman diyeyim sonu benzemesin :D Yorumla Anlamsızzamanlar 6 ay Amin🥲 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 561 cevap paylaştı. Demokrasiye inanıyoruz 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Milleti de inandırsanız zalımlar, 23 yıldır emdiğimiz süt burnumuzdan aktı Yorumla Ayağakalkınefendiler 6 ay Hiç sorma Yorumla
Gizli Üye (36-45) 6 ay çok ataerkil bi yaklaşım değil m ibu? 1 6 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Belki böylesi bir görüş bekleniyor Yorumla Cevap sahibi 6 ay senin görüşün var mı Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Riaset kurumuna itibarım yok Yorumla Cevap sahibi 6 ay evlenmenin bir amacı olduğunu düşünüyor m usun Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Bekarlığın hakikatine inanıyorum Yorumla Cevap sahibi 6 ay derdin ne peki aşk ilişkilerinde Yorumla
OlmasaMektubun_ Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Bilmem benim galiba başka kimse olmadığı için 1 0 Yorumla
Yardımcıbirisiiii Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 98% 6 ay Ben evimin reisiyim. Diğeride karım zaten 1 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% 6 ay Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı. Erkek 😎 1 2 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Erkek reis olamaz Yorumla Bizden_Söylemesi 6 ay Olur Yorumla
FecriBey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Anam anam 1 4 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Valideler her zaman reis tabii :D Yorumla FecriBey 6 ay Benim babam askerdir özü sözü birdir adamın dibidir. Ama anam genel kurmay başkanıdır. Son söz onundur Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Osmanlı devleti 600 sene ayakta kaldıysa Padişah dayıların perdesinin ardındaki Hatunlardandır zalım Yorumla FecriBey 6 ay Bende öyle düşünüyorum Hürrem az mı yedi sulumanin beyninin etini Yorumla
1başak1 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% 6 ay Babişkommm 1 5 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Tabii kendisi bir yere gittiği zamanlar vekaleti biricik Kızında herhalde :D Yorumla 1başak1 6 ay Bu aralar hiç vekalet almıyorum ya işim olmaz😀 Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Bu aralar var sende bir farklı hüzün hali zaten Yorumla 1başak1 6 ay Düzeliriz be onuda atlatırım sıkıntı yok Yorumla Rüyayenidengeldi 6 ay Elbette atlatırsın, Şüphem yok tatlımBizi bizden başkası yıkamaz Yorumla
s Gözleme2002 Takip Et Master Yaş: 42 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı. Ben tabii ki :D 0 0 Yorumla
Ghostrider1981 Takip Et Yoda Yaş: 45 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. Tek başıma olduğum için ben oluyorum 😂 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. Annemdir. 1 0 Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı. babam 1 0 Yorumla
Mukan34 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 2,9b cevap paylaştı. Babam 1 0 Yorumla
Gamyoncuu41 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 593 cevap paylaştı. Babam 😅 1 0 Yorumla
m Ritchson Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Benim 1 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 , eic 81% 6 ay Aile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. Babam 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Evimizde demokrasi ve manipülasyon ile yönetiyoruz. O konu hakkında kim daha manipülatifse oy birliği ile ona hak veriyoruz
En sevdiğim yönetim biçimi :D
Kedim. Uyumak istediği yerde ben oturuyorsam her seferinde kaldırıyor
Aferin be :D
😀😀
Reis görmeye tahammülümüz kalmadı. Evin reisi yok.
Kralda kraliçe de benimm bir de sultanım var
Yanlız yaşıyorum ama yinede evin reisi ben değilim kedim 😀
Evlenince koltuğu eşime bırakıcam her şeyi de ben mi yapıcam? birazda eşim icraat yapsın 😉
Benim elbette. Hem erkeği hem hanımıyım.
Kösem Sultan vazifesi zatınıza tevdi edilmiş demek ki
Demek ki 😅
Aman diyeyim sonu benzemesin :D
Amin🥲
Demokrasiye inanıyoruz
Milleti de inandırsanız zalımlar, 23 yıldır emdiğimiz süt burnumuzdan aktı
Hiç sorma
çok ataerkil bi
yaklaşım değil m ibu?
Belki böylesi bir görüş bekleniyor
senin görüşün var mı
Riaset kurumuna itibarım yok
evlenmenin bir amacı olduğunu düşünüyor m usun
Bekarlığın hakikatine inanıyorum
derdin ne peki aşk ilişkilerinde
Bilmem benim galiba başka kimse olmadığı için
Annem 😅 o derse o yoksa küsüyor
Tek başıma benim tabii ki
Ben evimin reisiyim. Diğeride karım zaten
Erkek 😎
Erkek reis olamaz
Olur
Anam anam
Valideler her zaman reis tabii :D
Benim babam askerdir özü sözü birdir adamın dibidir. Ama anam genel kurmay başkanıdır. Son söz onundur
Osmanlı devleti 600 sene ayakta kaldıysa Padişah dayıların perdesinin ardındaki Hatunlardandır zalım
Bende öyle düşünüyorum Hürrem az mı yedi sulumanin beyninin etini
Babişkommm
Tabii kendisi bir yere gittiği zamanlar vekaleti biricik Kızında herhalde :D
Bu aralar hiç vekalet almıyorum ya işim olmaz😀
Bu aralar var sende bir farklı hüzün hali zaten
Düzeliriz be onuda atlatırım sıkıntı yok
Elbette atlatırsın, Şüphem yok tatlım
Bizi bizden başkası yıkamaz
Ben tabii ki :D
Benim. Kendime reislik yapıyorum.
Tek başıma olduğum için ben oluyorum 😂
Benim çünkü benden başka kimse yok🤣