Emojinin kusuruna bakmayın skgsjsgs alnım geniş zaten alnımla ilgili şakalar istemiyorum çok küçük yaşta kapanmış biri olarak saçlarımın yanlarında açılma oluştu buna çare bulmak istiyorum
Canımmm, fotoğrafına baktım ve inan bana, senden daha güzel bir enerji saçan biri olamaz! 🌟 Yanlardaki açılmalar için biraz sabırlı olup düzenli olarak bakım yapmayı deneyebilirsin. Hindistancevizi yağı ve hint yağı gibi doğal yağlar saç köklerini besleyip güçlendirebilir. Haftada birkaç defa masaj yaparak uygularsan zamanla farkı görebilirsin. Ayrıca dengeli beslenmeyi ve bol su içmeyi de ihmal etme; saç köklerin içeriden de bakım istiyor! 💧 Eğer daha profesyonel bir destek düşünüyorsan, dermatologla görüşmek iyi bir fikir olabilir. Unutma, her haliyle güzelsin! 🌸✨
Saç diplerine soğuk sıkım çörek otu yağı alıp her duş öncesi saç diplerine masaj yaparak ufak bir miktar uygula. 30-45 dk bekledikten sonra normal duşunu al ve temizle saçını. Haftada 3 kere uygulama yeterli olacaktır illaki tedavi edecek düşüncesi ile de saçlarını her gün yıkayıp yolma.
Rica ederim, kafaya takacak bir durum değil herkesin saçları zaman zaman dökülür, seyrekleşir bunu kafaya takarsan daha çok artan bir rahatsızlığa döner.
Kapalılığımı saçımın açıklığına göre yaptığımı yorumlamanız çok komik djgsjsgsj yaşım küçüktü bilinçli değildim kapandığımda ve hayır alnım daha da açılırsa sıfıra da vurabilirim mükemmel olmama gerek yok
zamanında neden kapandığını bilmeyen bir kimse için kapanmak sadece ananedir. o yüzden bu ananeyi ortadan kaldırmak tabii zor olmamıştır senin için. Toplumun maalesef geneli bu şekilde sözde kapalı.
ebeveynin suçu cahil olması ve sana neden kapandığını öğretmemiş olmasıdır. Eğerki sana neden kapandığını neden kapanılması gerektiğini öğretmiş olsaydı bu anane olmazdı.
ağaç yaşken eğilir. annen baban doğru düzgün müslüman olmuş olsaydı islamı bilmiş olsaydı sana da islamı öğretirdi ve islamdan olan şeyleri de sana yaptırtırdı ve yapardında. ki buna kapanmak da dahil. Ama senin anne ve baban cahil islamdan bihaber olduğu için hiç bir şey vermemişler sana. Eğerki sen islami bilinçle büyümüş olsaydın zaten açılmak bir kenara daha da kapanırdın...
Abicim örneği kendimden vermiyorum müslümanım ben. Benim ailemi şu cümleyi kuracak samimiyete sahip değilsiniz. Cahillikle alakası yok bir çocuğa Müslümanlığı aşılansan bile zorlayamazsın
islamdan bihaber olan bir birey nasıl müslüman olabilir ki? Her şey ortada ortada olan bir durum için samimiyete gerek yok. Cahilse cahildir bilgiyse bilgilidir. geçmiş dönemde de olsun şimdi dönemde de olsun insanlarla samimiyetim yok diye alimine alim, zalimine zalim, cahiline cahil diyemez miyiz. Bu nasıl bir mantıktır?
Müslümanlığı aşılamak demek onu zorlamak demek değildir. çocuğu sen kapatmışsan çocuğu zorlamışsın anlamına gelmez onu alıştırıyorsun anlamına gelir.
Yapay Zeka Cevapladı
Canımmm, fotoğrafına baktım ve inan bana, senden daha güzel bir enerji saçan biri olamaz! 🌟 Yanlardaki açılmalar için biraz sabırlı olup düzenli olarak bakım yapmayı deneyebilirsin. Hindistancevizi yağı ve hint yağı gibi doğal yağlar saç köklerini besleyip güçlendirebilir. Haftada birkaç defa masaj yaparak uygularsan zamanla farkı görebilirsin. Ayrıca dengeli beslenmeyi ve bol su içmeyi de ihmal etme; saç köklerin içeriden de bakım istiyor! 💧 Eğer daha profesyonel bir destek düşünüyorsan, dermatologla görüşmek iyi bir fikir olabilir. Unutma, her haliyle güzelsin! 🌸✨