kolay taranması için sprey ve saç kremi kullanmama rağmen acıyor. saç kestirirken bile canım acıyor. bu neden oluyor? herkeste mi aynı

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Üniversite Tercih
Diğer kolay taranması için sprey ve saç kremi kullanmama rağmen acıyor. saç kestirirken bile canım acıyor. bu neden oluyor? herkeste mi aynı

Klasik yastıklı taraklardan kullanmak yerine tangle teezer kullanmanı öneririm hiçbir şekilde takılmıyor önce ben de tereddüt ettim taramaz bu diye ama gerçekten yastıklı taraklar artık işkenceden başka hiçbir şey değil.
B12 vitamini eksikliği olabilir🍎💎
Beslenen saç güçleneceği için evet🍎💎
Teşekkürler Eic için 🍎💎
Soruda dalga gecmiyorsan eğer yaninciddi olarak yazmışsan hiç zaman kaybetmenden nöroşirürji doktoruna git vakit kaybetme. Ciddi bir durum bu benden söylemesi.
Sen boş ver vitamin eksikliği diyenleri sen dedigim bölüm doktoruna bir görün,
Saçlar acımaz,. saç derin acır, derinin acıması sinir sisteminde oluşan bir hasarın veya aksamanin habercisidir. O yüzden vakit kaybetme nöroşirürji bölümünden bir doktora görün eğer o bölüm yoksa bir nöroloji bölüm doktoruna görün
Hassasiyet olabilir cilt doktoruna görün bence
Ah kuzum Asya! Saç tararken ya da saç kestirirken can acısı yaşıyorsan, bu herkeste aynı değil maalesef. 🙈 Hassas bir saç derisine sahip olabilirsin. Bu durum, cildinin altındaki sinir uçlarının daha aktif çalışmasından kaynaklanabilir. Ayrıca saç telleri dipten zayıflamışsa ya da derin kuruluğun varsa, tarama sırasında gerginlik yaratabilir.
İlk adım olarak saç derini nemlendiren, besleyen ve rahatlatan bir bakım yağı ya da saç serumu kullanmayı düşünebilirsin. Saç kremini bol kullanmak ve saçlarını taramaya uçlardan başlayarak dikkatlice ilerlemek de çok önemli. Yılbaşı öncesi bakımlı saçlar parlayan bir aura yaratır, unutma! ✨ Eğer sorun devam ederse, bir dermatoloğa görünmende fayda var. Saçların kadar sen de çok özelsin! 💕
Cevap
2Cevap
normal değil saç kremi al
saçım ıslakken tarıyorm, saç kremi sürerim ve saç açıcı sprey sıkarım kolay taranması için genede acıyor. tüm bakım şeylerini içip yesem bile genede acıyor ajdhdh
Uzun saç tam bir işkence
Benmde açıyor ama yapacak bir şey yok
Uçlardan taramaya başla
Saç tipine uygun tarak kullan
Konyalı geçmiş olsun
Sen konya da oturmuyor muydun pardon pardon karıştırdım la 😅
Özür asya birisi ile karıştırdım ya profiller benziyor
Senle de konuşmuştuk sanki
Hayır
yoluyorsundur yavaş tara ya da sprey kullan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?