saçlarımı düzleştiriyorum 1 saat sonra uçları dışa doğru kıvrılıyor.
ne yapabilirimmm.
ne yapabilirimmm.
valla bendede öyle oluyo ya çok sinir olyorum. galiba saç alışık olmadığından öyle oluyo çünkü ben çok az sıklıkla saçlarımı düzleştiriyorum. öyle olmasını istemiyosan köpük kullanabilirsin daha çok dayanır saçın. bide düzleştiriciyi saçının kıvrıldığı yönün tersine doğru tut ve 10saniye falan bekle
anladım canım ozaman sende saçlarını alıştırmaya bak ya da düzleştirmekten vazgec hem çok aşırı yıpratıyo saçları ben düzleştirici maşa flan hiç yapmıyorum çünkü bikere yaptımmı saçlarım zor kendine geliyo hatta gelmiyoda diyebiliriz :D
Zamanla uçlari düzleşir saç tipin tutmuyor
genetik galiba bu :7 işin zor bazı kızlar hiç bişey yamadan süper saçları oluyo yahuu
kökten yanarsa göbek atarım :s
şaka yaptım al muz ye de barışak :))
kız senn için fesat git kime acarsan ac seyini :p vööööö
Cevap
1Cevap
Uclari kirik ve cansizkende oyle oluyor, uclarini kestirip tekrar dene :)
Duzlestiricin yeterince iyi olmayabilir, baska duzlestiriciyle veya fonlede mi boyle oluyor denedin mi?
Evet omzunda olunca oluyor, uzatman sart o zaman :)
Ben bu gun nerdeyse belimdeki saclarimi birazcik kestirdim, insan kotu oluyor ya :(
sivilastirilmis keratin var, onu kullan uzatirken, birde yilan yagini sampuanina koy, cok memnun kalicaksin ;)
En buyuk sampuan sisesine, aktardan aldigin yagin heosini karistir canim... ayrica keratin cok saglikli yapiyor, onu da dene mutlaka :)
Uzgunum olceksin sac kanserinin belirtileri. d. d. d.
Uhhhaaa
saçın ara boy diye bir zamanı oluyor onuz hizası gibi hafif dolayısıyla saç dışa kıvrılıyor :/
Düzleştiriciyi ucuna doğru dik tut.
Kırık vardır
Yanmış da olabilir dikkat et
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar