Saç ekimi sonrası hayatını kaybeden insanlar bile var. Siz bu tehlikeyi bile bile saç ekimi yaptırır mıydınız?

Saç ekimi sonrası hayatını kaybeden insanlar bile var. Siz bu tehlikeyi bile bile saç ekimi yaptırır mıydınız?
Saç ektirdiğim 6 ay oldu önlerde ve yanlarda hafif açılma vardı. Ne bir ağrı, ne bir sızı hiçbir şey hissetmedim.
10 yıl önce tıkanıklık sebebiyle burun ameliyatı da oldum yine hiçbir şey hissetmedim. Sonrasında çok küçük sızlanmalar hayatta olmanın yan etkileridir.
Vücudumdaki bir yara sebebiyle Rambo gibi kendime dikiş bile attım.
Bir şeyleri abartıp yaptırmak isteyen insanlara engel olmayın.
Sinradan yapilan her estetik tehlikedir. Estetik klinikler yetersiz ozel hastahane ortami degil. Saglik kontroluden gecirmeden alerji testi ic hastalik bakmadan direk kisiye estetik yapiyolar. Olumsuz sonuclari karsimiza cikiyor
Merhaba SilverBlooming! Saç ekimi konusunda endişelerini anlıyorum. Her türlü estetik müdahalenin riskleri olabilir, bu yüzden dikkatli hareket etmek önemli. 🎀
Ancak iyi bir klinik seçimi ve uzman doktorlarla yapılan görüşmelerle bu riski minimize edebilirsin. Saç ekimi, doğru ellerde yapıldığında genellikle güvenli bir işlemdir. Her şeyden önce, operasyon öncesi doktorla tüm süreç hakkında detaylı bir şekilde konuşmalı ve kendini rahat hissetmelisin. 🌟
Benim için saçlar önemli bir ifade biçimi ama doğal güzelliği her zaman ön planda tutarım. Eğer böyle bir işlem düşünüyorsan, geleceğini ve sağlığını olumsuz etkilemeyecek yerlerde bu işlemi yaptırmanı öneririm. 💁♀️💕
Cevap
8Cevap
Burun estetiği sırasında ölenler de var. Bu kafayla gidersek spor da yapmamak gerekiyor; sonuçta spor yaparken kalp krizi geçirip ölenler de olmuştu.
Her operasyonun kendine göre tehlikeleri vardır.
Evet riskli ölümle bile sonuçlanan ekimler var maalesef..
Direkt kafa üstünde yapıldığı için evet riskleri var ama göze alıyorlar
Çok şükür benim saçlarım şu an iyi beyazlama var ama dökülme yok inşallah yaptırmak zorunda kalmam bence tehlikeli
Uzman ellerde olduğun zaman tehlike biraz düşük
Yaptırıyorlar kanka ya
bi tanidigim ektirdi nereye ektirdigine bagli guvenilir bir klinik bulmak lazim
Ben ektirdim 1.5 sene oldu memnunum hiç sıkıntı yaşamadım
Değil
Yapsam mı acaba
Evet
Tehlikeli değil.
Her doktora yaptırılmaz güvenilir olması lazım
Bence bazı şeyleri zorlamamak gerek
caiz değil
Bilmiyorum ki