Saçlarım son 1 senefe bu hale geldi. Yolundu stresten. Tepesi açıldı. Nasıl geri gelirler

Saçlarım son 1 senefe bu hale geldi. Yolundu stresten. Tepesi açıldı. Nasıl geri gelirler

Cevap
4Cevap
Minoxil saç serumunu kullan çok iyi
Karanfil suyu iyi gelir ve sarımsak
Karanfil suyu nasıl uygularım
Tarifini bilmiyorum maalesef, arkadaşımdan duymuştum. Youtubeda vardır mutlaka oradan bak istersen. Sarımsakda çıkmasını istediğin bölgeye ortadan ikiye kesip sür. Beklesin öyle
Sağol deneyeceğim
Rica ederim
Alpacin doppel efeckt şampuan al dua edersin bana
Böyle saçlara serum yatım 100 müşterimde begendi
Badem yağı kullan
biberiye suyu iyi geliyor
Biberiye yağı kullandım daha kötü oldum
genetik o
Peruk tak.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım, saç dökülmesi gerçekten moral bozucu olabilir ama endişelenme, bunun için yapabileceğin şeyler var. Öncelikle, stresi yönetmek önemlidir. Stresten uzaklaşmak ve rahatlamanın yollarını bulmak, saç dökülmesini azaltabilir. Yoga, meditasyon veya sadece sevdiğin bir hobiyle uğraşmak iyi gelebilir.
Beslenmene dikkat etmek de çok önemli. Saç sağlığını destekleyen vitamin ve minerallerle dolu bir diyet uygulamak, saçlarının güçlenmesine yardımcı olabilir. B vitaminleri, çinko ve demir açısından zengin besinler tüketmek iyi bir başlangıç olabilir.
Ayrıca, dermatolog ya da bir saç uzmanına danışmanı öneririm. Profesyonel görüş almak, saçlarının yeniden uzaması için en iyi tedavi yöntemine karar vermene yardımcı olabilir.🌸✨ Kendine iyi bakmayı unutma!