Arkadaşlar saçlarım gür, sık ve kalın telli. Rengi çok güzel fakat saça wax falan sürdüğümde kirpi gibi oluyor saclarım... Aşağıdaki fotoğraf gibi bunun biraz daha toplusu gibi daha çok. Saçlarımın kirpi gibi olmasını engellemek için ne kullanmalıyım? Düzelir mi bu saçlar?
Saçlarını her gün düzenli yıka fön çek sonra maşa yap benimde saçım aşırı dalgalı fön çeksemde işe yaramıyor gende dağınık oluyor maşayla düzleştiriyorum istediği sekle sokabiliyorum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
benım saclar duz sık gür kalın telli dumduz yanı dalgalı degıl wax surdugum zman kırpı gıbı oluyor nasıl toplu tutarım sac dagılıyor yanı ama duz
Kirpi saçlar bir dönemin oldukça popüler olmuş bir saç modeli olsa da istenmediği durumlarda sizdeki gibi rahatsız edici bir durum oluşturabiliyor. Tabii ki kirpi saçlar düzelmeyecek bir saç sorunu olarak düşünülemez bence. Çözümü tamamen saçlarınızın modeliyle ve kullandığınız şekillendiriciyle alakalı bence. Yazıma başlamadan önce size önerebileceğim ilk tavsiye wax kullanımını abartmamanız yönünde. İkinci tavsiyem ise kesinlikle saçlarınız için çok daha doğru bir şekillendirici tercih etmeniz.
Kirpi Saç Nasıl Düzelir?
Şimdi daha detaylı olarak "Kirpi saç problemi", "Kirpi saç nasıl düzelir?", "Kirpi saç sorunu nasıl geçer?" gibi sorularınızı yanıtlayacağım yazıma geçebiliriz.🤩
Kirpi Saç Nedir?
Kirpi Saç Nedir?
Kirpi saç, şekillendirici yardımıyla saçların bir nevi dikleştirilmesiyle yapılan bir saç modelidir. Bir dönemin en popüler saç modellerinden biri olan kirpi saçlar, hala bazı kişiler için favoriliğini korusa da bazıları için pek beğenilmeyen bir saç modelidir.
Kirpi Saç Nasıl Düzelir?
Kirpi Saç Nasıl Düzelir?
Kirpi saç bence 2 durumla doğrudan ilgili. Bunlardan ilki kesinlikle saç kesiminiz. Eğer kirpi saçlardan uzaklaşmak istiyorsanız yeni bir saç stiliyle biraz değişime gidebilirsiniz. "Teşekkürler, almayayım bunu." derseniz de😂 saçlarınızı sertleştirecek hatta bir kalıp gibi yapacak saç şekillendiricilerinden uzak durmanız asıl vereceğim tavsiye olur.
"Şekillendiricilerden uzak dur diyorsun ama saçlarımı ne ile şekillendireceğim?" dediğinizi duyar gibiyim.😅 Merak etmeyin, saçlarınızı sertleştirmeden şekillendirecek ve saçlarınızın şeklini gün boyu korumasını sağlayacak harika bir öneri vermeden hiçbir yere gitmiyorum.🤩
Saç şekillendirme konusunda size önerebileceğim tabii ki ilk ürün, Elidor 7/24 Saç Şekillendirici Bakım Kremi Serisi✨
Elidor 7/24 Saç Şekillendirici Bakım Kremi Serisi
Elidor 7/24 Saç Şekillendirici Bakım Kremi Serisi, 3 şekillendirici bakım kreminden oluşuyor. Kıvırcık ya da dalgalı saçlara sahipseniz Belirgin Bukleler'i, daha düz ve kabaran saçlara sahipseniz Elektriklenme Önleyici'yi, yıpranma karşıtı bir şey arıyorsanız da Onarıcı Etki'yi kullanmanızı öneririm. Saç tipinize göre size en uygun olan şekillendirici bakım kremini tercih ettikten sonra saçlarınızda en harika sonuca ulaşacağınızdan eminim.🤩
Elidor 7/24 Saç Şekillendirici Bakım Kremi Serisi
Elidor 7/24 Saç Şekillendirici Bakım Kremleri, saçlarınızı sertleştirmeden şekillendirir ki bence sizin de aradığınız en temel özellik bu. Aynı zamanda harika kokusuyla hem saçlarınızın gün boyu mis gibi kokmasını sağlar hem de güçlü yapısıyla saçlarınızın şeklini gün boyu korumasına yardımcı olur. Denedikten sonra yeni favori şekillendiricinizin Elidor olacağına eminim. Şimdiden güle güle kullanın diyorum.😍
Waxi fazla abartma çok uzunsa rampa yapmakta zorlanıyosan sprey kulan ama onu da abartma çok sert olur
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
zaten abartmıyorum yeterı kadar suruyorum fakat saclarım ayrılıyor alttakı resım gıbı toplu tutamıyorum ayrılıncada dumduz kıprı gıbı sac oluyor anladınmı