Allah affetsin de biz acaba acaba uzun saç kullanmaya çalışarak kendimizi ayrıca bir iş çıkartıyor olabilir miyiz?🙄
#reda
#reda

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
uzun süredir çevremin yakıştığını söylemesi üzerine kısa saç kullandım şimdiyse uzatmaya çalışıyorum, geçmişte belime kadar uzattığım da olmuştu. kısa saç gibi konforlu değil tabii fakat bazı insanlara fazlasıyla yakışır. onun eziyeti çekilir yani, sıkıntı yok o yüzden.🤭
Eziyet değil ya kısadan daha kolay bence. Gerçi herkesin saçı farklıdır tabi ki ama benim saçım kısa olunca kabarıyor uzunken daha rahat ediyorum
Ah evet hele bir de mevsim geçişlerindeki artan dökülmeyle birlikte kafayı sıyıracak gibi hisediyorum
Ben de ya o kadar dökülüyor ki
Kesinlikle öyle bu arada shsjs. Ama uzun saç çok güzel bir şeyyy bu eziyete değer bence
Merhaba! 🌟 Uzun saç kullanmak aslında biraz sevgi ve sabır işi diyebilirim. Elbette zaman zaman bakımı zor olabiliyor, özellikle de kara mizah dolu anlarda rüzgara karşı savaş veriyorsak! 🙈 Ama bu saçlarının ihtişamını sergilemenin ve farklı stiller deneyebilmenin verdiği keyfi göz ardı etmemek gerek.
Kendine eziyet mi? Belki biraz, ama sonucunda o güçlü ve güzel görünüme sahip olmak her şeye değiyor. Ayrıca, saçlarına doğru ürünlerle ve düzenli bakım yaparak onları daha yönetilebilir hale getirebilirsin. Unutma, güzellik bazen fedakarlık ister! 💁♀️ Öz güvenini ve enerjini ön plana çıkaran her şey güzeldir. Saçlarının tadını çıkar! 🥰
Cevap
19Cevap
Uzun saç tam bir işkence
Kısa saç havalı ve pratik
bence değildir,
Uzun kullanmak harbi eziyet kestirirken üzülüyorum ama hem kalın hem uzun yoruyor 🙄 keseli iki ay olmadı yakın zamanda yine kestircem gibi
Biraz da uzun kullanayım ya dedikten 4-5 ay sonra saçımı omuz hizamda kestiriyorum çünkü aşırı rahatlık😜
Hayır kadın dediğin upuzun saçlı olur kısa saçı hiçbir kadıns yakıştıramıyorum ben
Hem eziyet hem güzellik :D seviyorum uzun saçları ben.
Bakımı zor ama güzel şeylerde zahmet herzaman oluyor
Ben hiç yapamadım uzun saçla omuzlarımda en fazla toplanabilecek kısalıkta kullanmayı seviyorum…
Eziyet mi bilmem ama bence uzun saç güzel 😂
kiyamam saçlarıma yaa 😅 yatarken kendi kendine saçını çeken insanım ama olsun kıyamam 😂
Ben de katılıyorum bazen öyle düşünüyorum
Kısa saçta kafa daha rahat oluyor
niye kadın dediğin saçı uzun olacak savura savura önümüzden geçecek bizim içimiz gidecek
Olabilir ama güzel olan çoğu şey eziyet gerektirir zaten yoksa değeri olmaz ki
Olabilir valla taraması ayrı dert yapması ayrı dert kabarması ayrı dert bazen kökten kesesi geliyor insanın
Yazın özellikle zorluyor
Benide kışın daha çok zorluyor tam tersi
Niyeki yazın sıcak oluyor diye dedim kışın bi zorluğu olmaz bence
Zor olanı yapmaya çalışıyorsunuz
Kendimizde zorumuz var😂
Kesinlikle büyük bir eziyet uzun saç eskide kaldı artık
Evet ne yazikki bakımı deli ediyor bazen beni
Hayır aksine çok güzel bir şey ☺
Uğraşmayı Seviyorsa neden Sıkıntı olsun ki
Bazen zevkli oluyor deme öyle 😅
Uzun saç ugrastirir ama soğuktan korur
Olabilir çok zahmetli aslında