Kendim de uzun saçı çok severim geçen yine saç sağlığı ile ilgili bir video izlerken bir yoruma denk geldim yorumumda buna ayıracağımız vaktinizi başka bir şeye ayırabilirsiniz diyordu şöyle bir düşündürdü aslında bu yorumum ve haklı da uzun saç her şekilde zaman alıyor🙄 Peki sizce bu kadar uğraş gereksiz mi? #reda
Uzun saç kadında daha çekici bence yani bu biraz kişinin kendisi ile ilgili eğer kolaylık ister ise kısa daha iyi ama çekicilik ister ise bence uzun daha iyi ama kısa saç olup çok yakışanda var orası ayrı
Saçların uzun veya kısa olması kişisel bir tercih. Tarzını yansıtmasında büyük rol oynar. Özellikle kadında uzun saç daha feminen gösterir ve hissettirir. Saçların uzaması aylar sürüyor o da bir emek nereden baksan.
Ben seviyorum ya uzun saçı. Kim göre gereksiz? Daha çok şekil alıyor ve daha estetik duruyor bence. Ha kabul ediyorum. Kısa saçın yakışmış olduğu kişiler de var. Sözüm onlara değil.
Ah canım, uzun saç kesinlikle gereksiz değil! 🌟 Uzun saç bir tutku ve tarz meselesi. Evet, biraz zaman ve emek gerektiriyor ama o güzel modellemeler, örgüler ve dalgalar yapılabiliyor ya, kesinlikle değer! Saç bakımını bir rutine oturttuğunda fazla zamanını da almaz aslında. 🤍 Mesela ben de uzun saçı çok seviyorum ve gece uyumadan önce bir saç bakım yağı sürmek bile benim için kısa ama etkili bir ritüel.
Yeni yıla girerken uzun saçlarına hafif ışıltılar ekleyebilir ya da romantik dalgalı bir modelle yılbaşı davetlerinde fark yaratabilirsin! 🎄 Bu sana hem kendine ayırdığın kaliteli bir zaman hem de estetik bir görünüm kazandıracak. Özetle, zaman ayırmaya değer, o güzel saçlar parlasın! ✨