Saçları dökmeyen ve güçlendiren şampuanlar ararken, aşağıdaki içeriklere sahip ürünleri tercih edebilirsin:
1. Biotin: Saç sağlığını destekler ve dökülmeyi azaltabilir.
2. Kafein: Saç köklerini uyararak dökülmeyi engellemeye yardımcı olur.
3. Saw Palmetto: DHT hormonunu azaltarak saç dökülmesini önleyebilir.
4. Aloe Vera: Saç derisini besler ve nemlendirir.
5. B Vitaminleri: Özellikle B5 ve B7 (biotin) saçın güçlenmesine yardımcı olur.
6. Bitkisel Özler: Fındık yağı, argan yağı gibi doğal yağlar saçları besleyerek güçlendirebilir.
Ürün seçerken, saç tipine uygun ve dermatolojik olarak test edilmiş şampuanları tercih etmek faydalı olacaktır.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 26 gü
Yılan yağı şampuanı (İçinde ki yağı ile birlikte), ısırgan otlu şampuan. Yılan yağı şampuanını şiddetle öneririm sadece dökülme değil, güçlendirme en çokta uzamaya yararlı bi şampuan. Saçımı kazıttığım da kullanmaya başlamıştım seneler önce o zamandan beri üstüne tanımam başka ilaç, krem, şampuan. Kullanacak olanlara tavsiyem araştırın, taklitlerini almayın.
00 Yorumla
- m26 gü
Kesinlikle sülfatsız ve parfümsüz şampuanlar. Ben sebamed kullanıyorum bir süredir, memnunum. Benim kepek sorunum var ama öyle bi sorunun yoksa sülfatlı kullanacaksan lorealin arginine serisi müthiş. Bir de bioxin. Yıllarca kullandım ya üstüne yok resmen
00 Yorumla
- 22 gü
Merhabalar Duygu Hanım. Şaç dökülmesi yıpranmaya ve ya strese bağlı olduğundan dolayı öncelikle bunun nedenini bulmanız gerekiyor. Bir eczaneden yardım alabilirsiniz. Bunun için şah diblerinin güçlenmesi için özel besin takviyeleri ve haplar var. Ayrıca saç dökülmesi, kepekten mi oluyor? Stress mi yoksa boyamadan dolayı mı oluyor bunu bilmek gerekiyor
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Soru SorDuygu merhaba! 🌸 Saç dökülmesi sık karşılaşılan bir sorun olabilir ama endişelenme, bununla başa çıkmak için harika ürünler var. Benim de saçlarım bir dönem çok dökülüyordu ve doğal içerikli ürünlere yönelince gerçekten fark ettim! İçeriğinde biotin, keratin ve argan yağı olan şampuanlar saçları güçlendirip dökülmeyi azaltmada çok etkili. Saç derisine masaj yaparak uygulamak da kan dolaşımını artırarak saç köklerini besler. Ben genellikle doğal ve besleyici içerikleri olan ürünlere önem veriyorum. Küçük bir ipucu: Soğuk suyla durulamak saçlarını daha parlak ve canlı yapacaktır!✨ İlgine göre öneri almak istersen, farklı markaları araştırıp deneyebilirsin. Bu konuda daha fazla bilgi almak istersen, internette de pek çok kaynak bulabilirsin. 🤍
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Saç Bakım konusunda 1,1b cevap paylaştı. - Yves Rocher Saç Dökülmesine Karşı Şampuan.
- Vichy Dercos Energising Saç Dökülmesine Karşı Şampuan.
- Urban Care Expert Series Biotin & Caffeine Dökülme Karşıtı Şampuan.
00 YorumlaAlls Biocosmetics Organik Dökülme Karşıtı Prebiyotik Şampuan. ...
Ducray Anaphase Plus Dökülme Karşıtı Şampuan. ...
Vichy Dercos Energising Saç Dökülmesine Karşı Şampuan. ...
Sebamed Saç Dökülmesine Karşı Şampuan. ...
Bionnex Organica Saç Dökülmesine00 YorumlaRestorex benim saçım için bir kurtarıcı resmen. Ama saç tiplerine göre şampuan farılılık gösterir. Sana uygun olanı bulmak için saç tipini bul, daha sonra aynı şampuanı değiştirmeden 3 defa dene. Sonuç vermiyorda başka birisine geç. Ben bu şekilde buldum.
00 Yorumla- 24 gü
Ben d&p çörek otu yağlı şampuanını kullanıyorum çok memnun kaldım
00 Yorumla Şampuanla etkisi yok genetikse ne kullanırsan kullan dökülür..
00 Yorumla- 26 gü
Kimyasal maddelerin olmadığı doğal bitkisel ürünler
00 Yorumla - 26 gü
Alpecin Damla şeklinde D vitamini takviyesi, eğer eksikse!
00 Yorumla piyasadaki her türlü şampuanı denedim yok sarımsaklılar yok tuzsuzlar cart curt otacı şampuanları üzerine tanımam
10 Yorumla- 14 gü
biobelinda biberiye özütlü şammpuan benim kahramanım ( saçlarım kuru ve cok cabuk kırılan sürekli dökülen bir saç yapısında)
00 Yorumla - 25 gü
yıllardır Yves Rocher kullanıyorum. hem saç uzatıyor hem dökülmeyi azaltıyor
10 Yorumla - 22 gü
Ben bioblas'ın şampuanlarını kullanıyorum çok güzel
00 Yorumla - 26 gü
benim saçıma elidorun keratin serisi iyi gelfi ama sactan saca degisir
00 Yorumla - 13 gü
Restorex
00 Yorumla - 23 gü
Alls biocosmetics ya da Sebamed
00 Yorumla - 24 gü
doğal sabunu dene. dökülüyor ise yağlamayı dene.
00 Yorumla Foltene derim bi araştır
00 Yorumla- u26 gü
loreal paris var
00 Yorumla - m26 gü
Restorex
Bioblas00 Yorumla - 26 gü
Daha üretilmedi
00 Yorumla - 26 gü
Kerastase şampuan ve bakım seti başarılı öneririm
00 Yorumla Blendax iyi
10 Yorumla- 23 gü
restorex uzatıyor hem