Saçlarım sert ve mat hem yumuşatacak hem de parlaklık verecek şampuan lazım. Bildiğiniz varsa söyler misiniz? Saçları yumuşatan, parlaklık veren şampuanlar hangileri?Saçlara parlaklık veren şampuanlar
Saçları yumuşatan, parlaklık veren şampuanlar hangileri?
Merhabalar Saçlarınız parlamıyor, cansız ve mat görünüyor, çabuk kırılıyor ve bir türlü hacim kazanmıyorsa, saçlarınıza her zamankinden daha çok ilgi gösterme zamanı gelmiş demektir.
Saçları matlastıran etkenler nelerdir?
Öncelikle saçlar dış etkenlerden zarar görür ve matlaşır. Güneş , toz, kir, rüzgar dış etkenler arasındadır. Çok işleme maruz bırakmak, boya yapmak saçları açtırmak, ısıya tabi tutmak, maşa, düzleştirme, fön vb. Kimyasal ürünler çok kullanmak, yanlış bakım ürünlerini tercih etmek, keratin eksikliği, saçları sıkı bağlanmak gibi saçları matlaştıran bir çok neden vardır.
Saçlara yumuşak olmasını sağlayacak tüyolar nelerdir?
Sağlıklı, nemli ve her şeyden önce güçlü saçlar istiyorsanız, saçlarınızı arındırmak gerekir. Saç bakım ürünleri, saç bakim yağları ve maskeler ile saçlarınızı daha yumuşak hale getirebilirsiniz.
Saçlarınızı iki günde bir ılık su ile yıkamanız gerekmektedir.
Çok fazla ısıya maruz bırakılan saçlar kurur ve yıpranmaya meyilli olur. Isıdan bir süre uzak durmak yararınıza olur.
Doğal yağlarla desteklemek önemli! Saçlarımız yeterli miktarda yağ üretemiyor olabilir, bu sebeple haftada bir kez doğal yağlardan destek alabiliriz.
Saç tipimize, ihtiyacımıza uygun saç bakım ürünleri tercih ederek daha canlı ve parlak saçlara kolayca sahip olabiliriz.
Hangi maskeler saçları yumuşatmaya ve parlaklaştırmaya iyi gelir?
1. Yumurta, ılık su, 2 yemek kaşığı zeytinyağıYumurta doğal nemlendirici ve protein kaynağıdır. Saçların nem oranını dengede tutarken, beslenip sağlıklı olmasına yardımcı olur. 2. Muz , avokado ve zeytinyağı Avokado ve muz içerdiği vitamin ve mineraller sayesinde saçların besin ihtiyacını karşılar. Dipten uca besleyerek saçların daha canlı, daha sağlıklı görünmesini sağlar. 3. Elma sirkesi Elma sirkesi kepeklenmenin önüne geçerken, saçların daha parlak görünmesini sağlar. Sade bir şekilde kullanılması önerilmiyor, sulandırarak kullanırsanız herhangi bir olumsuz durumla karşılaşmazsınız.
Saçlara parlaklık veren şampuan: Elidor Güçlü ve Parlak
Bizzat kendim de kullandığım bu ürünü gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Saçlarımı çok seven biri olarak onlar ile oynamakta hobim gibi bir şey, sürekli şekilden şekle sokarken haliyle zarar da veriyorum. Bu yüzden kurumamasına özen gösteriyorum. Tabi bunda bana en çok yardımcı Elidor güçlü ve parlak şampuan içerisinde bulunan B5 vitamini sayesinde, yıpranan ve matlaşan saçlarıma kökten uca bakım yapıp besliyor. Ayrıca UV Koruma Teknolojisi ile dış etkenlere karşı saçlarımın her bir telini yumuşak bir şekilde kaplayarak güçlendiriyor ve koruyor. Sen de saçlarının her kullanımda göz alıcı ve parlak kalmasını istiyor isen Elidor güçlü ve parlak şampuanı kesinlikle denemelisin.♥️
En İyi Cevaplar