Selam, Hacimli ve canlı saçlara sahip olmanın yolu kullandığın ürünlerden ve saçına yaptığın bakımdan geçer. Seni hacimli ve canlı saçlara sahip olabilmen için seni harika bir şampuan ve birkaç ürünle tanıştırmak istiyorum.
Hacimli Saçlar İçin Hangi Şampuan Kullanılmalı?
Her saç tipine her şampuan uymaz genelde. Onun için saç tipimize uygun doğru şampuanı bulmak şart. Ben hacimli saçlara sahip olmak için Elidor By Elvin Levinler Saç Şampuanını kullanıyorum. Saçlarımı onunla birlikte çok daha hacimli hissediyorum. Hacimli saçlara sahip olmak isteyenlere kesinlikle öneririm bu ürünü.
Hacimli Saçlara Sahip Olmak İçin Elidor By Elvin Levinler Saç Şampuanıyla Tanış
Saçlarının temizliği ve bakımında kullanabileceğin harika bir ürün olduğunu söylemeden geçemeyeceğim. Gün boyu saçlarının hacimli görünmesini sağlıyor ve saçların sadece temzilenmekle kalmıyor, aynı zamanda saçlarına canlılık kazandırıyor. Ben bu ürünle birkaç hafta önce tanışmama rağmen sanki yıllardır kullanıyormuşum gibi geldi çünkü saçlarımla o kadar özdeşleşti ki, hiç alışmakta sıkıntı çekmedim.
Saçlarının Yumuşaması Ve Parlaması İçin Elidor By Elvin Levinler Saç Bakım Kremi
Şampuandan sonra saçlarımızın yumuşaması ve parlaması için saç bakım kremi muhakkak kullanılmalı. Bu yüzden de saçlarıma çok iyi gelen bir diğer ürün de Elvin Levinler serisindeki saç bakım kreminden söz etmeden geçmek istemiyorum. Saçımın nem dengesini korumada kesinlikle çok etkili bir ürün oldu. İçerisindeki nar çekirdeği yağı da saçlarımı ayrıca besleyici bir yapıda olduğu için saçlarımı çok güvende hissediyorum. Sana da kesinlikle öneririm.
Elidor Saç Bakım Yağıyla Saçlarına Parlaklık Getirmeye Ne Dersin?
Saçların çok sönük ve cansızken sadece birkaç saniyede muhteşem sonuçlar alabilmek mümkün olabiliyor saç bakım yağlarıyla. Bu yüzden de saçlarıma parlaklık veren bu ürün benim vazgeçilmezlerim arasında. Ayrıca kokusu da çok güzel olduğundan, saç parfümü kullanmana bile gerek bırakmıyor. İki etki bir arada. Günlük kullanımımın bir parçası.💙 Sen de denemeye ne dersin?
Her ne kadar cildimize bakımlar yapsak da aslında saçlarımızın da haftalık bakıma ihtiyacı var. Bu nedenle de haftalık olarak saç bakım maskeleri çok iyi gelecektir saçlarımıza. Ben bu ürünü haftalık saç bakımımda kolaylıkla uygulayabiliyorum. Hazır maske olması da işime geliyor çünkü vaktim olmayabiliyor maske hazırlamaya. Duş öncesi saçlarıma iyice yediririp beş dakika bekletiyorum ve ardından saçlarımı yıkıyorum. Duş sonrası saçlarımı rahatlamış ve ferah hissediyorum. Ben oldukça memnunum, senin de memnun kalacağını düşünüyorum.
Kalıcı Koku Ve Yumuşaklık İçin, Elidor By Elvin Levinler Süper Saç Kremi
Saçlarının kalın ve gür görünmesini istiyorsan kesinlikle denemen gereken bir ürün olduğunu düşünüyorum. Çünkü kullandığın ilk andan itibaren bu etki gözle görülebiliyor. Ayrıca kalıcı kokusu ve saçları yumuşacık yapan etkisi beni benden aldı diyebilirim. Bütün saçların buna ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Sen de saçlarında muhakkak denemelisin.
Belki senin saçların için uygun değildir ? Bunun için bi doktora git istersen onlar saça göre güzel bi şampuan öneriyorlar burdaki cevaplar sadece aklında bulunsun derim.
🎈Hepimiz isteriz hacimli saçlara sahip olmak. Bende çok isterdim. Ama isteğim hayellerde kalmadı ve sonunda gerçekleștirdim. Elidor By Elvin Levinler saç bakım seti sayesinde, șu an saçlarım hacimli ve dolgun görünüm ile baş başa. İçerisinde C vitamini sayesinde saçlarım çok sağlıklı. Bunun yanında ağırlaștırmayan formülü sayesinde de, hacim ve dolgunluk daima benimle birlikte oldu. Saçlarımı elidor by elvin levinler'e teslim ettim💙
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
arap sabunu bol buldumu k.ç.na sürermiş ağırlık çalıştır saçlarına :-D
En İyi Cevaplar