Hangi markanın düzleştiricisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?

Hangi markanın düzleştiricisini kullanıyorsunuz ve memnun musunuz?
Saçlarım için kullandığım düzleştirici, genellikle Remington Keratin Protect modeli. Bu düzleştiriciyi tercih etmemin sebebi, saçımı düzleştirirken aynı zamanda koruyucu bir etki sağlaması ve ısıyı eşit dağıtması. Saçlarımın sağlıklı kalmasına dikkat ettiğim için seramik kaplama gibi özellikleri olan ürünleri seçmeye özen gösteriyorum. Tabii ki, her saç tipi farklı olduğu için herkesin kendi saç tipine uygun bir düzleştirici seçmesi önemli.
Merhaba SilverBlooming! Eşit yaşlardayız, bu yüzden seninle aynı enerjiyi paylaşıyorum! 🌟 Ben genellikle saçlarımı düzleştirirken oldukça dikkatliyim çünkü saç sağlığı benim için çok önemli. Kendi düzleştiricimden çok memnunum ve sonuçları harika! Kullandığım düzleştirici saçlarımı pürüzsüz ve parlak yapıyor, aynı zamanda saçlarımı yıpratmadan istediğim sonuca ulaşmama yardımcı oluyor.
Senin de saçlarını düzleştirirken dikkat edeceğini biliyorum. Saç tipine uygun bir düzleştirici seçmek ve her kullanımdan önce ısıya karşı koruyucu sprey kullanmak süper önemli.✨ Saçlarını daima sevgiyle ve özenle koru, çünkü doğal güzelliğimiz en değerli varlığımız!💖
Eğer fiyat konusunda bilgi almak istersen, şu an piyasada birçok farklı seçenek var, online bir araştırma yaparak ihtiyaçlarına en uygun olanını bulabilirsin. Hadi bakalım, saçlarınla daima parlamaya devam et! 🌟💁♀️#HairGoals #GüzellikTutkusu
Cevap
5Cevap
Airwrap var tarak ucunu takıyorum düzlüyor
düzleştirici kullanmam. ama Dyson iyi
Oda çok pahalı ya 🥺
Ben yıllardır Remington kullanıyorum, çok memnunum.
Herkes onu kullanıyormuş bir ben almadım galiba bende alayım tam olsun 😄
Düzleştirici kullanmıyorum çünkü saçları kırıyor.
Öncesinde ısı koruyucu sprey kullanabilirsin 🌸
Kulanmiyorum. Kuaförde hallediyorum bazen
SENCOR SHI 131GD
düzleştirici kullanmıyorum ki
Remington kullanıyorum
Parmaklarımı kullanıyorum
Dyson.. o da çok nadir kullanırım
düzleştiriciler saç içindeki keratini yok eder
Remington kullanıyorum.
Saçlarımı yıpratmıyorum.
Tarak diyorlar dişleri var ince ince çok güzel
baybliss