saçlarımın gürleşmesini ve uzamasını istiyorum
siz ne kullanıyorsunuz saç bakımı için?
siz ne kullanıyorsunuz saç bakımı için?
Dogal sampuan kullaniyorum:Kutu bitince baska bir dogal sampuan kullaniyorum cunku sac icin bu gerekli ama Sebamed iyidir.Dusta once defne sabunuyla yikiyorum sonra sebamedle yikiyorum.Bu sabun ve sac sampuani saci yumusatmaz ondan sac kremi de gerek.Ama sac kremi dogal olarak yok diye biliyorum.Ondan en iyi ve icinde paraben olmayan sac kremlerini kullanmaya calisiyorum.Sac kreminde de kutu bitince degistirmek gerek.Bioblas iyidir.Nude da guzel.Haftada 2-3 defa sacimi yikarim.Daha fazla olursa sac icin zararli.Her dustan once farkli bir yag kullaniyorum ve 1 saat bekletiyorum.Ornek:1.hafta/1.dus-Argan yagi 2.dus-Yilan yagi 2.hafta 1.dus-Badem yagi 2.dus-Susam yagi.
HJer hafta bir defa dustan sonra sacimi adacayiyla yikayip duruluyorum.Duslardan sonra Gliss ve ya Elseve'in UV'ye karsi sac bakim yagini kullaniyorum.Bunu sac kurutma makinesiyle sacini kurutmadan once yapmalisin.Sac duzlestiricisi kullanmadan once de kullanmalisin.Victoria's Secret, Elseve ya da Gliss'in sac bakim kopukleri var onlari da dustan sonra nemli ya da gun icinde kuru saca kullanabilirsin.Saclarin yumusak olur ve guzel kokar.Ayda bir defa sacinin kiriklarini aldirmalisin ve su kaynatip biraz ilik yaparak icine birkac damla limon damlatip sac rengin koyuysa cok az kahve degilse cok azballa karistirip dusta sacini sampuanlamadan once sacina surup birkac dakika bekletmelisin. Jole ya da kimyasal sac kopukleri kullanmamalisin.6 ayda bir defa sacina sekil vermek icin Pantene'in sac kopugunu kullanabilirsin.
teşekkürler:)
Onemli degil:)
badem ve hint yağını karıştır haftada bir sür yarım saate yakın bekle durula. inanılmaz parlaklık ve yumuşaklık veriyo uzatıyoda ben kirpiğimede kullandm çok iyi sonuç aldm
Banyoda durulama öncesi kullandığım saç bakım kremim var, duştan sonra da saçları açmak, parlak olmasını sağlamak ve dalgalı yapmak için kullandığım mis kokulu saç açıcı fısfısım var :) Evet bir erkek olarak...
sarımsak ıle camterebentıb yagını karıstır yıkamadan once uygula yanlız cok delı kokar
Cevap
2Cevap
Çam terebentin ve susam yağı karıştırılmış dalnı bebe şampuanı
Defne sabunu
Elidor ışıldayan parlaklık şampuan (kokusu aşkkkk)
Sıvı saç kremi
Dalin şampuan yazıcaktım
çam terebenti saçımı döküyor
daline sadece susam yağı döksem de faydası olur dimi?
Olabilir tatlım sık kullanmıyorum zaten bende aklıma gelince
Ben mardinden hakiki bIttIm sabunu getirtm sadece pnu kullanyrm belki saclarm guzel kokmuyo ama cok faydasini gordum
head shoulders badem yağı serisini :D
Soğuk su ile yıkıyorum.
badem yağı, limon suyu ^^
Limon suyu
nasıl
Hacı Şakir sabun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar