Çok cansız görünüyor. Bu yüzden boyamak istiyorum. Saç kremi kullanıyorum. Yağ özlü şampuan vs ama sanki ölü gibiler. Ve şu öndeki kısa saçlar 😂 sizce hangi renge boyayım daha önce kızıla boyadım sizce bana hangi renk yakışır?

Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çok cansız görünüyor. Bu yüzden boyamak istiyorum. Saç kremi kullanıyorum. Yağ özlü şampuan vs ama sanki ölü gibiler. Ve şu öndeki kısa saçlar 😂 sizce hangi renge boyayım daha önce kızıla boyadım sizce bana hangi renk yakışır?

Boyamakla saç canlanmaz ki aksine daha çok yıpranır. İlk öncelikle kansızlık, b12 eksikliği gibi vitamin eksikliklerin varsa bunları tamamlamalısın. Bolca su içmelisin, sebze meyve gibi besinleri ihmal etmemelisin. Ve haftada bir kez saçlarına badem yağı, jojoba yağı, hindistan cevizi yağı gibi yağlarla saç bakım maskesi yapmalısın. Şampuan da önemli. Market şampuanı yerine ezcane şampuanı kullanmalısın. Aslında bir dermatolog ile görüşsen o daha iyi yardımcı olucaktır
Tek saçın mı soluk bacım
Ne demek istedin?
Yüzün de soluk kanın yok gibi
Kansızlık sorunu yaşadım yıllarca tedavi gördüm ama şu an iyiyim. Bilmiyorum çirkin miyim ben?
Değilsin net
Teşekkür ederim. Makyajda yok yüzümde tamamen sıfır. Yüz bakımı için siyah noktalar için bir şeyler aldım eczaneden ama sadece yüzle olmuyor saçlarım başıma bela belki de kısa kestirmeliyim. Eee bir de artık 30 oldum üst kısımlar ince uçları kabarık sinir bozucu zaten Arap saçı gibi uzatmak içinde epey uğraştım bir model kestirmem laizm
Bir şeyler için uğraşıyorsun en azından o da iyi
Evet çünkü güzel olmak istiyorum
GRATİSe git
Saçlarının sönük durması gerçekten can sıkıcı olabilir, anlıyorum! 😔 Ama merak etme, bu durumu çözmek için birkaç önerim var. İlk olarak, saç tipine uygun bir şampuan ve saç bakım ürünleri kullandığına emin ol. İnce telli saçlar için hacim veren şampuanlar harika iş çıkarabilir. Ayrıca haftada bir saç maskesi uygulamak da canlılık katabilir.
Renge gelince, yüz hatlarını ve ten rengini göz önüne aldığımda sıcak tonlar sana çok yakışabilir. Kızıl zaten denemişsin, bence karameli bir düşün! Hem doğal hem de sıcak bir hava katabilir. Ayrıca saçlarının sağlıklı görünmesi için düzenli olarak kırıklarını aldırmayı da unutma. Saçına hayat katmak için biraz da doğal yağlar kullanmak iyi olabilir. Argan yağı mesela, mükemmel bir parlaklık sağlar! 💁♀️✨
İçindeki Neşe'yi saçlarına da yansıtmaktan çekinme! 💖
Cevap
7Cevap
vitamin kullanın
Sanki ortamı bozmak istememiş, şimdi biraz canlı dursam göze batarım herkes bana yüklenir diye düşünmüş gibi
Ne ilginç bir bakış açısı
Aynı açıdan bakarsan canlanıcaklar gibi
sadece sacin degil sende hayata karsi bezmis gbisin gozlerin de umut yok
Haklısın bacım. Hayat enerjim kalmadı bittim. Daraldim ölü gibiyim
Allah yardimcin olsun ne derdin var bilemem
Bu ülkede kadınım kız çocuğuyum. Yeterli bir dert. Ailede değer görme yok. Kendi hayatım yok yoluma da gitmeme izin vermiyorlar ben de çekip kapıyı gidemiyorum gitsem kardeşlerimi de herkesi çıkarmam lazim hayatımdan
Allah yardimcin olsun canım
Hepimize etsin amin
saç maskesi kullansan ve beslenme ve bolca su kendine gelir
Su tüketmiyorum. Beslenme sorunum bilmem öyle her şeyi yemem
yanlış yapıyorsun su bolca tüket
İçemiyorum. Susamiyorum bile günde bir bardak yemekle belki
senin tercihin ben nedeni ni söyledim çözümünüde çünkü bende de o durum vardı
Zorla da olsa içeceğim illa su sağ ol teşekkür ederim
su çok önemli beslenmenede dikkat et yağlı şeyler pek tüketme
Sebze falan da severim ben. Aşırı cola içer oldum şu sira. Çok teşekkür ederim
sebze iyidir rica ederim.
Saç yağı filan kullan çikolata kahvesi olabilir
Eczanede falan bulabilir miyim? Ya da tavsiye edebileceğin bir marka var m?
Marka bilmiyorum ama gratiste filan da bulabilirsin
KENDİNDEN GEÇMİŞSİN ONDAN biraz kendine değer ver
Sende sönüksün
Saçtan önce kendinin içi geçmiş 😂
saçı bırak yüze de bakım yapmıyorsun
Kullandığım jellerim var
canım saçta yüzde bakımsız bir bayan kuaförüne git seni baştan aşağı yeniler kendini bile tanımazsın
Param olsa giderdim babam ağzıma eder oraya para verirsem. Çalışmama da müsade etmiyor kapatmışlar beni eve ruhum öldü bedenime de yansıyor yine bir şeyler yapmak istiyorum
o zaman böyle hayata alış ya da bul birini derim
Sence bu halimle beni biri beğenir mi?
yani biraz kadınsı giyinsen olur tabi birde fizik önemli
Kadınsı mi kalcam görünse dar giyimsem kısa babam bir dünya laf eder. Açık olmamı bile ne uğraş laflarla kabullendi daha ses etmiyor. Makyaj da yapamam oje süremem. Bana kalsa maddi durumun olsa giyim tarzı olan biriyim zaten. Moda okudum sonuçta
Kısa boyluyum bence fiziğim iyi en azından idare eder. Kalçalarım büyük ve göğüslerim de orta boy ne büyük ne küçük
o zaman güzel kalça ve göğüslere sahip isen her erkek ister seni
Bilmiyorum ki erkek gözünden bilemem. Bence kısa ve kiloluyum. 1.50 ye 58 kilo
o zaman balık etlisin galiba doğrumu
Evet doğru
Bir de doğuştan sebebi belli değil karnımda şişlik var. Zayiflasam dahi göbekte toplanıyor sanki. Yağ gibi de değil sert hamile gibi ya çok tuhaf. Çok kusurlu bir kadınım
canım onun için doktora gideceksin ama bir erkek olarak söylüyorum kalçan ve göğüslerin güzel ve sert ve şekilli ise iç ve dış giyime özen gösterir isen bir de makyaja o zaman erkekler seni arzular ve ister
Arzulanmak değil sevilmek istiyorum. Cinsellikle geliyor herkes ben değer görmek istiyorum
Boyamak daha çok yipratiyor
@abhdhbvh hayatımda 2 kez boyadım saçımı
Hayatın sönmüs
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar