Saç Bakım Saçlarım çok kepeklendi. Sebebi ne olabilir? kalpsiz-melek Takip Et FenomenMaster Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hep farklı saç şampuanları kullanıyorum. Ondan mıdır acaba? Saçlarım çok kepeklendi. Sebebi ne olabilir? Cevapla Şampuan Soruları Şampuan Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Şampuan değiştirebilirsin veya vitamin eksikliği 0 0 Yorumla
TheLaady Takip Et Master Yaş: 26 , eic 38% +1 yıl Cilt kuruluğu, cilt hastalığı, farklı şampuan kullanımı, iyi durulamamak.Çözüm istiyorsan, kesinlikle Vichy dercos. 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Teşekkürler tavsiye için
Tutunamayan-biriyim Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kepek olmsyabilir. Kafa derisi soyuluyor bazen. Cilt doktoruna görün. 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Ciddi olduğunu düşünmüyorum teşekkürler Yorumla
heyasi Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl sıcak suyla yıkıyosundur ya da şampunı fazla döküyosundur, bunlar kepek artırır 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haklısın Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Evet ondan bı tane de karar kılıp onu kullan sürekli farklı kullanmak sebep kepeğe 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Öyle yapacağım Yorumla
hsnkkkkk Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 57% +1 yıl Saç derisinde cilt kızarıklığı veya kaşıntı varsa acilen doktora danış egzama olabilir. 0 0 Yorumla
Kağan_Altınışık_bfrl Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 79% +1 yıl Hep aynı şampuan kullan kepekli ise saçı kestir Gine uzat 0 0 Yorumla
Senaaaay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sürekli şampuan değiştirdiğin için olabilir çok şampuan kullaniyosan bu da kepek yapar 0 0 Yorumla
gizemnur19292 Takip Et Xper 1 Yaş: 25 +1 yıl Sürekli şampuan değiştirmek kepeklenmeye sebeb olur saçını bir şampuana alıştır sadece düzelir 0 6 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aradığım şampuanı bulamadım o yüzden😐 Yorumla gizemnur19292 +1 yıl Elidor kullanmalısın Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kullanıyorum Yorumla sohbetcidede +1 yıl cildiye dr git o sana tavsiye eder Yorumla gizemnur19292 +1 yıl Elidor yaramıyor belki saç tipine uygun bir şampuan ve saç kremiyle sorunu çözebilirsin doktorluk bişi yok Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haklısın Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Dediğin gibi hep farklı kullanmandan bı tanede kal 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Kalamıyorum😐🙂 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl şampuandan da olabilir saç egzaması da olabilir 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Şampuandandır ya Yorumla merakettimmişte +1 yıl bende öyle sanmıştım seborait çıktı Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Geçiyor benimki iki haftada genelde Yorumla
NadideBirElmass Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 70% +1 yıl Bende de oluyor. Hatta kabuk oluyor benimki 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Benimki olmuyor Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ondan olabilir birinde sabit kal 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl En iyi şampuanı bulamadım henüz Yorumla
entıni Takip Et Bilge Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl sıcak suyla yıkama soğukla yıka 0 4 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Aynen Yorumla entıni +1 yıl bıttım sabununu dene birde Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Deneyeceğim teşekkürler Yorumla entıni +1 yıl 🤗 Yorumla
redork Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 91% +1 yıl Ilık veya soğuk su şampuan falan hepsi olabilir 0 0 Yorumla
sohbetcidede Takip Et Xper 6 Yaş: 60 , eic 83% +1 yıl bakımsız olduğu için 0 3 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Neredeyse her gün yıkıyorum Yorumla sohbetcidede +1 yıl yıkamak çözüm değil semamed kullan Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haklısın Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Hep farklı kullanırsan olur 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Haklısın Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Olabilir 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Hı hı Yorumla
eaakpten856_ Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kaynar su da etkili 0 1 Yorumla kalpsiz-melek +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Şampuan değiştirebilirsin veya vitamin eksikliği
Cilt kuruluğu, cilt hastalığı, farklı şampuan kullanımı, iyi durulamamak.
Çözüm istiyorsan, kesinlikle Vichy dercos.
Teşekkürler tavsiye için
Kepek olmsyabilir. Kafa derisi soyuluyor bazen. Cilt doktoruna görün.
Ciddi olduğunu düşünmüyorum teşekkürler
sıcak suyla yıkıyosundur ya da şampunı fazla döküyosundur, bunlar kepek artırır
Haklısın
Evet ondan bı tane de karar kılıp onu kullan sürekli farklı kullanmak sebep kepeğe
Öyle yapacağım
Saç derisinde cilt kızarıklığı veya kaşıntı varsa acilen doktora danış egzama olabilir.
Hep aynı şampuan kullan kepekli ise saçı kestir Gine uzat
Sürekli şampuan değiştirdiğin için olabilir çok şampuan kullaniyosan bu da kepek yapar
Sürekli şampuan değiştirmek kepeklenmeye sebeb olur saçını bir şampuana alıştır sadece düzelir
Aradığım şampuanı bulamadım o yüzden😐
Elidor kullanmalısın
Kullanıyorum
cildiye dr git o sana tavsiye eder
Elidor yaramıyor belki saç tipine uygun bir şampuan ve saç kremiyle sorunu çözebilirsin doktorluk bişi yok
Haklısın
Dediğin gibi hep farklı kullanmandan bı tanede kal
Kalamıyorum😐🙂
şampuandan da olabilir saç egzaması da olabilir
Şampuandandır ya
bende öyle sanmıştım seborait çıktı
Geçiyor benimki iki haftada genelde
Bende de oluyor. Hatta kabuk oluyor benimki
Benimki olmuyor
Ondan olabilir birinde sabit kal
En iyi şampuanı bulamadım henüz
sıcak suyla yıkama soğukla yıka