Saç Bakım Erkekler, Selamm saçımı uzatsam mı kestirsem mi erkolar? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor https://ibb.co/ZVqj62Y Güncellemeler+1 yıl https://ibb.co/wdb73qc KURU HALİİ Güncellemeler+1 yıl Baskaa bir soru daha daha açık bir kahve tonlarina boyatsam mı tr.pinterest.com/.../ Erkekler, Selamm saçımı uzatsam mı kestirsem mi erkolar? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
KorkusuzCZFT Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 86% +1 yıl Ucundan alabilirim. Siddetli keserim. Sonra aglaama😜😜 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl 🤣 🤣 Aman saklan seni görmeyelim yeriz filan eksilirsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne alkaa Yorumla
Ayaz__07 Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 93% +1 yıl Çekmem icin uzat balim 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Neden crkceksin kendi sacını cek Yorumla Ayaz__07 +1 yıl Neden mi cekicem cekmiyim mi Yorumla Soran +1 yıl Kendinninkini cek Yorumla Ayaz__07 +1 yıl Yok çekme diyorsan çekmiyorum tamam sen bilirsin sen kaçırdın balim Yorumla Soran +1 yıl Neyi kaçırdım tam olarak fake seni mi Yorumla Ayaz__07 +1 yıl Ne jsaodmwosmosks Yorumla Soran +1 yıl Pint erkeğii ama yakıdıklı cocuk instası varsa atsana Yorumla Ayaz__07 +1 yıl ayazwinston ekle balim Yorumla Soran +1 yıl Yaa bu sensin profildeki değil 😔 Yorumla Ayaz__07 +1 yıl Sen ekle bakim kimmis o Yorumla
muhen_diss Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Çok belli olmuyor ki yakışıp yakışmadığı 0 4 Yorumla muhen_diss +1 yıl Şu haliyle kesme derim Yorumla Soran +1 yıl Uzaticam Yorumla muhen_diss +1 yıl Bencede Yorumla Soran +1 yıl Tsk Yorumla
Projectmachinee Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Knk saçların görünmüyor 😀 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Görünüyor Yorumla Projectmachinee +1 yıl Knk gözğm başka yere kaymış iyi kestirme Yorumla Soran +1 yıl Uzatiyim mi Yorumla Projectmachinee +1 yıl Bence uzat Yorumla Soran +1 yıl tamam tsk Yorumla Projectmachinee +1 yıl Ne demek anam 😀 Yorumla Projectmachinee +1 yıl Açılmıyor Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Burada soru saç mi gerçekten? 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Saç Yorumla criollo +1 yıl Bence göğüs büyüklüğünün idealligi nasıl gibi olmalı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Of sacmalama Yorumla criollo +1 yıl Ama iddialı onu söyleyeyim. Şanslısin yani yaşın kaç bilmiyorum da Yorumla Soran +1 yıl Hangi konuda Yorumla criollo +1 yıl Göğüs büyüklüğü açısından. Zayıfsın ona rağmen aşırı iyi Yorumla Soran +1 yıl 60 kiloyum😸 Yorumla criollo +1 yıl Çok belli değil ama boydan kesinlikle çok iyi durduğuna eminim o şekilde. Hani nasılım diye sor site yıkılır 😄 Yorumla criollo +1 yıl Bozma böyle kal çok iyi Yorumla Soran +1 yıl Tskk Yorumla Soran +1 yıl Sordum zamanında gerçekten kavruldu site 60 görüs vardı😸 Yorumla criollo +1 yıl Of ulan ya kaçırmışım. Keşke bende görebilsem şu an aşırı istiyorum bunu 😄 Yorumla Soran +1 yıl Kaç oldu bilmiyorum Yorumla criollo +1 yıl Lütfen sor at yap bir şey görmek istiyorum aşırı acil hemde 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ay hoşt Yorumla criollo +1 yıl Ya of sende resmen kovmaktan beter ettin Yorumla
batiksandal Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Uzun saç yakışır 1 29 Yorumla batiksandal +1 yıl Az daha uzun olabilir yakışıyor Yorumla Soran +1 yıl Tsk Yorumla batiksandal +1 yıl Yakışır evet doğru bir renk Yorumla Soran +1 yıl Sag ol canim Yorumla Soran +1 yıl Cok tatli bir renk Yorumla batiksandal +1 yıl Gercten çok güzelmiş renk sana efsana gideceğine eminim Yorumla Soran +1 yıl Doğal rengim dana mi sönük Yorumla Soran +1 yıl Daha Yorumla batiksandal +1 yıl İlk foto dogol renk mi ben onu da boya sandım Yorumla Soran +1 yıl İlk renkteki benim orada sacım islak sonradan attiğim linkte saclarımın normal hali Yorumla batiksandal +1 yıl Evet sönük duruyor o baya hemde Yorumla Soran +1 yıl İlki mi Yorumla Soran +1 yıl 2. si mi Yorumla Soran +1 yıl https://ibb.co/qsfbpNC Yorumla Soran +1 yıl Bu mu Yorumla batiksandal +1 yıl İlki görmedim ben ikinci olan tatlım kuru halı demisin ya Yorumla batiksandal +1 yıl Evet bu Yorumla Soran +1 yıl Yaa burada neresi sönük rengi mi Yorumla Soran +1 yıl Rengi gayet güzel🤨 Yorumla batiksandal +1 yıl Yazsana sen bı burdan anlasamadik 😂 Yorumla Soran +1 yıl Sacıma sönük diyemrzsinn yaaa Yorumla Soran +1 yıl Rengi gayet tatli masallahh Yorumla batiksandal +1 yıl Tekrar bakiyom Yorumla batiksandal +1 yıl Ya foto dan öyle ama sönük görünüyor tatlim ya Yorumla Soran +1 yıl Linteki renk daha mi güzel Yorumla Soran +1 yıl Pinttekii Yorumla batiksandal +1 yıl Kesinlikle daha güzel sana yakışır bence Yorumla Soran +1 yıl Hiimm tamam fenicem Yorumla batiksandal +1 yıl Sonucu merak ediyorum yakın zamanda denersen ulaş 😂 Yorumla
Alessapl Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Kazıt gitsin 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Sen kazıt Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Saça bakmadım Allah affede... 0 39 Yorumla Soran +1 yıl Ya önemli su an Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Saçların biraz sönük gibi duruyor ya da ıslak olduğubdan öyle bilemedim. Uzatmaktan çok kabarık olması daha iyi bence. Yorumla Soran +1 yıl İslak Yorumla Soran +1 yıl Maske var Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzat gitsin kökü sende ne diyim :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatma güzel böyle. Yorumla Soran +1 yıl Uzaticam belime kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uzatma 😄 göğüslerine kadar kalsın Yorumla Soran +1 yıl Belimde olsun daha güzel Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hayır bence göğüslerinin üzerinde olunca daha güzel duruyor :) Yorumla Soran +1 yıl Böyle sönük mü duruyor kuruyken Yorumla Soran +1 yıl Saçlarım hiç belimde olmadı 😔 Yorumla Soran +1 yıl tr.pinterest.com/.../ bu saç rengimi yoksa benim dogal rengim mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Doğal rengin neyse o olmalı boyatma bence. Siyah saç efsane duruyor. Yorumla Soran +1 yıl Siyah değil ki islakken öyle görünüyor kuruyken koyu kahve Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Koyu renk işte ben çok seviyorum. Hatta nasıl anlatayım bilmiyorum ama teninin üzerinde koyu renk saç görmek hele ki fiziğin bu kadar iyiyken üfff :D Yorumla Soran +1 yıl https://ibb.co/n1nHSSy burada NASIL 😸 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tam kucakta sevilirken uçları yüzüme değmelik 🌺😁 Yorumla Soran +1 yıl 🥰 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yazışsak mı acaba? 😅 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fiziğini beğendim açıkçası tanımak isterim Yorumla Soran +1 yıl Neyi beğendin ki fiziigmde Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Her yerini ama özellikle bel ve göğüslerin çok iyiydi ilk fotoğrafında göğüslerine hayran kaldım :D Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Zaten aşırı derecede göğüs fantezim var Yorumla Soran +1 yıl Uh Yorumla Soran +1 yıl Direkt söylemen çok iyi oldu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden? :) Yorumla Soran +1 yıl Niyetini belli ettin 2. Foto nasıldı ajdjsjsj Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yani niyetim sırf o değil aynı zamanda tanışmak öyle algılamanı istemem :D Bütün fotoğrafların güzeldi, hoş bir kızsın. Yorumla Soran +1 yıl Tesekküürrlerr den nasılsın Yorumla Soran +1 yıl Sen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İyiyim ben de senü gördüm daha iyi oldum :) sorunu beğeneyim takip et istersen mesajlaşalım Yorumla Soran +1 yıl Niye gizlendin ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Biraz özele girince utandım 😁 Yorumla Soran +1 yıl Utandın mı saklandın mı ahsjahs Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Utandım 😄 böyle şeyleri pek sevmem ama tutamadım kendimi Yorumla Soran +1 yıl Hiimm bu sitede de böylesi ahskshs neysr olur yazisalim😸 Yorumla Soran +1 yıl Yazdm Yorumla
Erkekler Ne Diyor
Ucundan alabilirim. Siddetli keserim. Sonra aglaama😜😜
🤣 🤣 Aman saklan seni görmeyelim yeriz filan eksilirsin
Ne alkaa
Çekmem icin uzat balim
Neden crkceksin kendi sacını cek
Neden mi cekicem cekmiyim mi
Kendinninkini cek
Yok çekme diyorsan çekmiyorum tamam sen bilirsin sen kaçırdın balim
Neyi kaçırdım tam olarak fake seni mi
Ne jsaodmwosmosks
Pint erkeğii ama yakıdıklı cocuk instası varsa atsana
ayazwinston ekle balim
Yaa bu sensin profildeki değil 😔
Sen ekle bakim kimmis o
Çok belli olmuyor ki yakışıp yakışmadığı
Şu haliyle kesme derim
Uzaticam
Bencede
Tsk
Knk saçların görünmüyor 😀
Görünüyor
Knk gözğm başka yere kaymış iyi kestirme
Uzatiyim mi
Bence uzat
tamam tsk
Ne demek anam 😀
Açılmıyor
Burada soru saç mi gerçekten?
Saç
Bence göğüs büyüklüğünün idealligi nasıl gibi olmalı 😂
Of sacmalama
Ama iddialı onu söyleyeyim. Şanslısin yani yaşın kaç bilmiyorum da
Hangi konuda
Göğüs büyüklüğü açısından. Zayıfsın ona rağmen aşırı iyi
60 kiloyum😸
Çok belli değil ama boydan kesinlikle çok iyi durduğuna eminim o şekilde. Hani nasılım diye sor site yıkılır 😄
Bozma böyle kal çok iyi
Tskk
Sordum zamanında gerçekten kavruldu site 60 görüs vardı😸
Of ulan ya kaçırmışım. Keşke bende görebilsem şu an aşırı istiyorum bunu 😄
Kaç oldu bilmiyorum
Lütfen sor at yap bir şey görmek istiyorum aşırı acil hemde 😅
Ay hoşt
Ya of sende resmen kovmaktan beter ettin
Saçın ne durumda göremedim
Uzun saç yakışır
Az daha uzun olabilir yakışıyor
Tsk
Yakışır evet doğru bir renk
Sag ol canim
Cok tatli bir renk
Gercten çok güzelmiş renk sana efsana gideceğine eminim
Doğal rengim dana mi sönük
Daha
İlk foto dogol renk mi ben onu da boya sandım
İlk renkteki benim orada sacım islak sonradan attiğim linkte saclarımın normal hali
Evet sönük duruyor o baya hemde
İlki mi
2. si mi
https://ibb.co/qsfbpNC
Bu mu
İlki görmedim ben ikinci olan tatlım kuru halı demisin ya
Evet bu
Yaa burada neresi sönük rengi mi
Rengi gayet güzel🤨
Yazsana sen bı burdan anlasamadik 😂
Sacıma sönük diyemrzsinn yaaa
Rengi gayet tatli masallahh
Tekrar bakiyom
Ya foto dan öyle ama sönük görünüyor tatlim ya
Linteki renk daha mi güzel
Pinttekii
Kesinlikle daha güzel sana yakışır bence
Hiimm tamam fenicem
Sonucu merak ediyorum yakın zamanda denersen ulaş 😂
Kazıt gitsin
Sen kazıt
resim yok
Saç nerde
Kısa olsun
Bize ne a*mk
Saça bakmadım Allah affede...
Ya önemli su an
Saçların biraz sönük gibi duruyor ya da ıslak olduğubdan öyle bilemedim. Uzatmaktan çok kabarık olması daha iyi bence.
İslak
Maske var
Uzat gitsin kökü sende ne diyim :D
Uzatma güzel böyle.
Uzaticam belime kadar
Uzatma 😄 göğüslerine kadar kalsın
Belimde olsun daha güzel
Hayır bence göğüslerinin üzerinde olunca daha güzel duruyor :)
Böyle sönük mü duruyor kuruyken
Saçlarım hiç belimde olmadı 😔
tr.pinterest.com/.../ bu saç rengimi yoksa benim dogal rengim mi
Doğal rengin neyse o olmalı boyatma bence. Siyah saç efsane duruyor.
Siyah değil ki islakken öyle görünüyor kuruyken koyu kahve
Koyu renk işte ben çok seviyorum. Hatta nasıl anlatayım bilmiyorum ama teninin üzerinde koyu renk saç görmek hele ki fiziğin bu kadar iyiyken üfff :D
https://ibb.co/n1nHSSy burada NASIL 😸
Tam kucakta sevilirken uçları yüzüme değmelik 🌺😁
🥰
Yazışsak mı acaba? 😅
Neden
Fiziğini beğendim açıkçası tanımak isterim
Neyi beğendin ki fiziigmde
Her yerini ama özellikle bel ve göğüslerin çok iyiydi ilk fotoğrafında göğüslerine hayran kaldım :D
Zaten aşırı derecede göğüs fantezim var
Uh
Direkt söylemen çok iyi oldu
Neden? :)
Niyetini belli ettin 2. Foto nasıldı ajdjsjsj
Yani niyetim sırf o değil aynı zamanda tanışmak öyle algılamanı istemem :D Bütün fotoğrafların güzeldi, hoş bir kızsın.
Tesekküürrlerr den nasılsın
Sen
İyiyim ben de senü gördüm daha iyi oldum :) sorunu beğeneyim takip et istersen mesajlaşalım
Niye gizlendin ki
Biraz özele girince utandım 😁
Utandın mı saklandın mı ahsjahs
Utandım 😄 böyle şeyleri pek sevmem ama tutamadım kendimi
Hiimm bu sitede de böylesi ahskshs neysr olur yazisalim😸
Yazdm
Kazıt
Başka resim yokmu