Saç Bakım Kızlar saçımı kazıtmak istiyorum erkek berberi saçımı kazır mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Güncellemeler+1 yıl Saçımı nasıl kazıtmak daha sağlıklı olur sıfır numara kestirmek mi yoksa ustrayla kazıtmak mı? Kızlar saçımı kazıtmak istiyorum erkek berberi saçımı kazır mı? Cevapla Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Parayı verirsen evet 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Para tabiki veririm işte sen kadınsın deyip yapmamazlık yapar mı? Yorumla Soran +1 yıl Bide şeye karar veremedim sadece sıfır numara mı kestireyim yoksa ustrayla kazıtayım mı? Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl At bakalım saçlı halinide yakışmıcaksa boşuna kesme 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sana fikrini soran oldu mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Buraya görüş almak için yazmadın mı zaten sonra peruk takınca anlarsın kıymetini saçının Yorumla
polinaaaaaaaa Takip Et Xper 2 Yaş: 110 +1 yıl he kazır gıt gıt 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Gidicem zaten çok sıkıldım saçlarımdan Yorumla polinaaaaaaaa +1 yıl gel ondan sora da sak dıye ılk tokat benden gelur Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Nefes alip verirken boynuna drnk gelmistir😬 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım ne denk gelmiştir Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Parayı verirsen evet
Para tabiki veririm işte sen kadınsın deyip yapmamazlık yapar mı?
Bide şeye karar veremedim sadece sıfır numara mı kestireyim yoksa ustrayla kazıtayım mı?
At bakalım saçlı halinide yakışmıcaksa boşuna kesme
Sana fikrini soran oldu mu?
Buraya görüş almak için yazmadın mı zaten sonra peruk takınca anlarsın kıymetini saçının
he kazır gıt gıt
Gidicem zaten çok sıkıldım saçlarımdan
gel ondan sora da sak dıye ılk tokat benden gelur
bakkala git oda kazır
Nefes alip verirken boynuna drnk gelmistir😬
Anlamadım ne denk gelmiştir
Kazir ama neden yapmak isten
Kadın kuaförü de yapar kş
Yaparlar yaparlar...
Kazir