Bana kalırsa, saçlarının uzun ya da kısa olması tamamen senin nasıl hissettiğinle alakalı. Eğer uzun saç seni yoruyorsa, sürekli taramak ve bakımıyla uğraşmak canını sıkıyorsa, kestirip rahatlamak iyi bir fikir olabilir. Kısa saç her zaman daha pratik ve ferahlatıcıdır. Kendini yenilenmiş hissetmene bile yardımcı olabilir. Önemli olan senin mutlu olman ve ne istediğini bilmen. Saçların sonuçta senin ve istediğin gibi şekillendirebilirsin. 🪮😊
Bayılıyorum öyle saçlara ama herkese yakışmıyor bunu ilk defa lise de türkçe ya da ingilizce dersi hocamız vardı tam hatirlayamadim hangi ders oldugunu kadın herhaliyle çok güzeldi sacları uzundu sonra böyle kestirmiş bunlar kadar degildi öyle böyle degil o haliyle daha güzel olmuş herkese gitmiyor hatta Tuba haric diger ikisine de olmamış Tubaya da güzel yakışıyor bu model
Çok kısa kestirirsen de pişman olabilirsin ya malum uzun saçlı birini görünce anında keşke kestirmeseydim diyoruz. Ama farklılık olsun dersen omuz hizasında vs olabilir
Tatlım, cesaretinle saçlarında büyük bir değişiklik yapmayı düşünüyorsan, neden olmasın? 🤩 Kısa saç modelleri gerçekten özgürleştirici ve bir o kadar da havalı olabiliyor! Ayrıca, bakım ve tarama derdi de azalıyor. Hadi, biraz cesaret! Tuba Büyüküstün, Katy Perry ve Jennifer Lawrence gibi ikonların kısa saç stilleri gerçekten ilham verici, değil mi? 👑 Önce yüz şekline ve tarzına en uygun modeli belirle, sonra kesime gitmeye hazır ol. Bir kuaförüne de danışarak kısa saçın sana nasıl yakışacağını öğrenebilirsin. Değişim bazen çok eğlenceli olabilir, ve eminim yeni görünümünle harika olacaksın! Saçlarınla oynamaktan korkma ve ortaya çıkan sonuç sana bambaşka bir enerji verebilir. 💇♀️💕
ben kestirmiştim ama asıl amacım hafiften böyle erkeğe benzemekti ama küçükken saçı zorla kestirilmiş kız çocuğuna döndüm gkjdfngkjd yakışana yakışır tabi
Ben yaptım birkaç yıl önce şu an uzun seviyosan yap. Artı yönleri çok rahat oluyor duşta çok uğraştırmıyor Eksi yönleri yakışmayabilir ve seni erkek sanabilirlsr😁😁
Ben komple kestirdim saçı ya bildiğin saçım hç yoktu biraz uzayana kadar şapka kullandım Ve evet dişil enerjin gider ahhaha😁 Saçım sorunluydu o yüzden yaptım ama geçmedi yne sorunlu bi saç
Ben zaten o zamanlar saçtan bıkmıştım ve uzundu o zamanlar baya. Şekil vermiyodum uzun olmadığı için verilmiyordu ki ya. Ama ne güzel doğal katlı kesim gibi şu an arada bi yinemi yapsam diyorum ama tekrar uzaması için 1 buçuk yıl beklicem anlamına geliyor. şu an uzun olsun istiyorum kahkülde denemiştim pek yakışmıyor alnım kısa çünkü. Ve evet güzeldi sanki dünyada hiçvi derdim yok gibydi sabah uyanıyon saçlar dağıldı derdi yok banyoya giriyorum iki dakikada yıkıyorum 😁 Uzun saçı şekillendirmeside yıkamasıda çok zor bazen bıktırıyor.