24 yaşındayım ve 15 yaşından beri siyaha boyuyorum kendi saç rengim nasıldı unuttum diyebilirim gittiğim kuaförler boyama böyle güzel dediler hep ama ben artık değişiklik istiyorum ve ne zaman değişiklik istesem napacağımı bilemeyip neyse yine siyaha boyayayım yüzüme renk gelsin diye siyah yapıyorum bu kısır döngüden çıkamıyorum sizce ne yapmalıyım bir de uzun saçın bana yakışmadığını düşünüyorum ama uzatmak da istiyorum sizce?
Saçlarım siyah mı kalmalı yoksa kahverengi, daha doğal bi renk mi yapmalıyım?
Peki sence kahverengi tonları nasıl olur karanlıkta kapalı alanda gene siyah gibi olur ama gündüz ve ışıklı alanda daha doğal olmaz mı siyah saç artık peruk hissi veriyor bana doğal değil gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Siyah kalsın
bu kızın KS kullandığını düşünmüyorum düşünmekte istemiyorum haıyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Neden
Beyaz tenli olduğun için hiçbir saç siyah kadar yakışamaz zaten, bence böyle devam et.
Siyah fazlasıyla tatlı duruyor bence asaletli göstermiş değiştirme derim rengini
Erkeklere saç değil başka bişey lazım bence saça okadar takılma giderin var daha ne 🤣
Siyah daha iyi bence
Ama profilin 🥲
Siyah yakışıyor bence
Peki sence kahverengi tonları nasıl olur karanlıkta kapalı alanda gene siyah gibi olur ama gündüz ve ışıklı alanda daha doğal olmaz mı siyah saç artık peruk hissi veriyor bana doğal değil gibi
Kahverengi evet açık havalarda hoş bir görünüm sağlar mat siyah olunca peruk hissiyatı vermesi normal isterseniz boyatın
Doğal kalsın yağsız çıtır ceylanım
kızıl sana fena olur gibi
Bence sana gitmiş bu
Siyah yakışmış böyle kalsın
Bence böyle de gayet güzel
kızıl yap bence
Güzel karısınız hamfendi
Siyah gayet güzel duruyor
Fiziğin gibi olmali
Ne
Yok bisey
Doğal rengine Don de görelim