www.trendus.com/.../...nny-depp_10052011114636.jpg
http://www.elmaelma.com/d/news/34470.jpg
Arkadaşlar örnek resimler koydum röflelerindeki kahve daha koyu olsa iyi olur
Sakın kına sürme kırmızı olur, oksijenli suda deneme kesinlikle. Marketten papatya çayı al demle sonrada saçına sürüp güneşte kurut. Bikaç kere yaptığında bu renge döner. Ayrıca papatya çayı saçıda güçlendiriyo :)
demlikte bir bardak suya dört tutam falan koyup kaynatıyorum soğuduğu zamanda saçımı mest eder derecesinde ıslatıp Güneş'te bir saat bekletiyorum ama sonuç yok:(
1 kereyle olmaz ki bikaçkere denemen gerekiyo :)
Vallahi 4-5 gündür deniyorum acaba tutamınımı tutturamıyorum
Bikaçkere daha dene olmazsa extra blond diye bir saç spreyi var heryerde satılıyo kozmetik mağazalarda eczanelerde baharatçıda falan :) sana garanti kesin işe yarar :D
Ekstra blonde kullanan tanıyomusun sarı gibi yapmasın
Ben kullanıyorum. Sacın siyahsa sarı olması imkansız zaten 2-3 kere kullanırsan istediğin sonucu alırsın :)
Kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum resimdeki tarzda koyu kahve röfleyi yakalarmıyım açıcı saçı beyaz yapıyormuş diye duydum çok korktum
2-3 kere yaparsan johnny depp'in saçının aynısı olur merak etme :)
:)) çok hoşuma gitti ekstra blondeden bahsediyoruz dimi ya açıcı beyazlaştırmıyor dimi 2-3 defamı kullanayım ekstra blonde U
saçının beyaz olması için baya bir sarısın olman gerekiyo :D merak etme
Senide sıktım 3-4 defa blonde kullanıcam ve koyu kahve olur dimi teyit edelim :)
Olur mu öyle şey :) inşallah yazdıklarım bir işine yaramıştır :D
Çok teşekkür ederim 3-4 defa kıullanıcam blonde dimi? Her kullanışta ne kadar süre kullanayım yani bekleteyim:))
Saçına sık güneşte kurut sonra. Güneşte kurutamıyosan saç kurutma makinesiylede kurutabilirsin ama güneş kadar etkili olmayabilir. 2-3 günde bir yapsana yeterli :) yanlız kokusu biraz ağır, duş almadan önce kullan derim :)
Saçta ne kadar kalıcak:)
Saçın tamamen kuruyana kadar kalsın :) yani güneşte 10-15 dk falan
Çok teşekkür son sorumu sorup konuyu kapatayım:) extra blondu arkadaşın kullandı dimi
Hangi arkadaşım?
Arkadaşım kullandı dedin galiba extra blondu:)
Hayır ben kullanıyorum, kullanan arkadaşlarımda var gayet memnunlar :)
Senin saçın ne renkti ne oldu:)
2 kere kullandım ben. Sarıydı 1 ton falan açıldı
Çok çok teşekkür ederim:)) yarın ilk iş alıp sürücem:)
kınayı nasıl ayarlıcaksın
www.google.com.tr/search böyle de olabilirsin
Allah korusun :) onuda sen sölicen artık ne kadar kayantıcam felan;))
onu ayarlamak imkansız
kınanın nasıl kalitesine göre değişir
onu da nasıl bilicez ki
Haci abi bir çözüm öner siz kızlar boya işlerinde ustasınız:)
boya bence
ya da rengini falan doğal şekilde açtırabilirsin
ayrıca neden böyle bir şey istiyorsun
Ben bölw siyahın arasında koyu kahverengiler olmasını istiyorum açıcı bişey yok mu acaba
Kınanın uyuşturucu etkisi vardır. Düzenli kullanımda bir süre kullanmazsan kaşınır ve kullanmak zorunda kalırsın. Doğal boyalar satılıyor eczanelerde, onlardan alıp kullanabilirsin
tek bir kere kullansam rengini koyu kahve yapmazmı
:))))) peki tek bir kere kullansam nasıl bir renk olur
Abi ben sadece aralarda koyu kahverengi teller istiyorum boyu yaptığım belli olmasın:)
tamam sağol:)
Papatya suyu. bir de normal kullandığın şampuanın içine birazcık çok değil bir iki damla bulaşık deterjanı damlatırsan saçının bir ton açılmasına yardımcı olacaktır.
Abi papatyayı deniyorum 4-5 gündür pek bişi görmedim ama bulaşık deterjanı çom sakat bişeye benziyor denedinmi acaba
Yok sakat değil saç dökmesi falan yapmaz evet denedim sadece bir şişede denedim devamını getirmedim ama baya etkili oldu
Cevap
7Cevap
Sakın ama sakın papatya deneme mahvediyor saçı sakın ha. Kına müthiş fikir sana bir sayfa öneririm buraya bak mutlaka derim ben onedio. com/haber/bakimli-saclar-icin-kina-248836 :) Umarım saçların istediğin gibi olur :)
Teşekkür ederim papatya bakım bile yapıyormuş
Saçın rengine ediyo ama öyle bir durum var. Birkaç arkadaşım denemişti ordan biliyorum. İlla papatya diyosan boş deneme derim ben
Sonuç ne olsu ne kadar ve nasıl kullandılar?:)
Bir hafta gezebildi biri sadece sonra gitti boyaya mecburen. Diğeri beğendi ama saçlarına yaramadı pek nasıl desem saçları yıpranmış duruyordu herkesin saçına aynı etkiyi vermiyor kanımca
Yıpranması sorun değilde siyahı koyu kahve yaparmı koyu kahveli röfle yapmak istiyorımda arkadaşının rengi önce meydi sonra ne oldu
Kahverengi gibiydi ama siyaha çok yakındı 2 ton falan açığı oldu ama cidden hiç beğenmedim ben bence öyle söyleme yıpranmaması daha önemli olması lazım
Siyah koyu kahve gibi mi oldu yoksa turuncmu
Koyu gibi ama bir garipti sarı olması için onu bir hafta bekletmesi lazım :D şaka maka siyah saçı hiç bişey sarı yapmaz canım
Off kafam karıştı şimdi tam anladım kanka:) arkadaşın saçı siyahtı koyu kahvemi oldu:)
Evet ama zor belli oluyodu :) Bak sen dediğim sayfadaki karışımlara bak. Yani kınayla neyi karıştırırsan hangi renk olur. İyi şanslar :)
Çok teşekkür:)
Saçın siyahsa kına saçını sadece güneşte kırmızı kırmızı parlayarak gösterir ışıksız daha koyu olur diye biliyorum
Peki önerevileceğin açıcı felan ne var şu resimdeki yeni resimdeki gibi röfle nasıl yaparım yardım lütfen:)
Sipsiyah gibi:( papatya suyunu 4-5 gündür kullanıyorum Güneş'te 1 saat felan kalıyorum ama bişey yok açıcı bildiğin bişey varmı?:)
Tam araştırdın mı açması lazım bir yerde yanlışlık olabilir. Açıcı olarak oksijenli su var ama kesinlikle tavsiye etmem ayrıcaaa siyah saç en güzel ve en asil saç rengi sakın bozma bence bir erkeğede en çok siyah yakışır bide istediğin sonucu elde edemeyebilirsin. Siyah saçlı ılmak için neler yapmazdım ben :D
Teşekkür:) ama arada koyu kahve olursa çok iyi olur demlikte bir bardak suya dört tutam falan koyup kaynatıyorum soğuduğu zamanda saçımı mest eder derecesinde ısların Güneş'te bir saat bekletiyorum ama sonuç yok:(
Acaba senin yaptığın kesin cevap veren bişey var mı öyle tehlikeli felan olur ailede saçı dökülmeden tek benim benimkide dökülmesin:)
Ya ne kadar kötüsün:( Allah göstermesin bildiğin denediğin bir yöntem yok mu
Hmm
yok kınayla bunu yapman mümkün değil kına bundan daha kızılımsı ve açık bir renk verir. işini bilen bir erkek kuaförüne gitmelisin
Hiç kuaföre gitmeyi istemiyorum acaba evde yapabileceğim bir yöntem tavsiye edebilirimsin
Kına çok komik durur çünkü her yerine eşit dağılmıyor tam tutmuyor tutam tutam farklı renkler oluyor o yüzden deneme bence.
bir güncellemedeki resme bakabilirmisin
Çok aşırı koyu değil papatyayı üç dört gündür deniyorum ama bişey fark etmedi lütfen başka yöntem önerebilirmisin
Tamam çok teşekkür:)
Deniz ve güneş açar zaten. benim saçım yazın 1 2 ton açılır. papatya suyunun açtığını duymuştum birde.
Güneşe pek çıkmıyorum papatya suyunu 4-5 kez denedim bir faydasını görmedim
Bu doğal bir saç kuoförler yapamaz mafeder saçlarını muhakkak dorelik olur siyahtan dönerken. Diplerin gelicek sırıtacak ben burdayım diye. sonra boyan akıcak ya da her ışıkta farklı renk gözükecek saçın. uğraş dur sonra
Önerin ne sonra iki resimdekinden daha koyu kahve istiyorum açıcı benzeri bildiğin bişey varsa kullansam olurmu yardım lütfen
sakin kina yapma sacina deli misin belki de cirkin olacak nerden biliyorsun sonra boyamak isteyeceksin kina da boya tutmaz kalirsin oyle.
Peki açıcı bişey var mı önerebileceğin
valla bir ara oksijen suyu aciyor diyorlardi denemedim acikcasi hafif sarartiyor galiba o
Başka bir yöntem biliyonmu acaba?:)
Kurcalama derim ben. Erkeklerde boyalı saç son derece itici oluyor.
Zaten boya istemiyorum arada bazı tellerde olucak
tamam sül
Pardon sğl
Sakın bir şey sürme saçına. Güneşte açılır zaten.
Güneşe okadar çok çıkmıyorum bir önerin var mı acaba:)
Papatya 4-5 gündür sürüyorum hiç değişiklik yok güneştwe 1 saat civarı kalıyorum
benim arkadaşım oksijenli su almıştı eczaneden onu saçına sürüp üstünede papatya suyu sürdü açıldı saçının rengi
güneşin önünde filan çok durunca zaten saçın rengi kendiliğinden açılıyo kasma
Nasıl yani?
evet benim ablam kınala koyulaştırıyor içine kına taşı koy biraz fazla beklet (normalde 6 saat sen 8 saat beklet) çok iyi olur
Abi biraz daha detaylı bilgi verirmisim siyahı koyu kahve yaparmı
Güneşe çıkınca bir tuhaf oluyor ve kahverengi yapmaz kızıl yapar
Papatyayada öyle diyorlar bilmiyorum:(
Vallahi bu bir 3-4 yapıyorum güneşe çıkıyorum bir işe yaramadı
Ya zarar deilde boya olduğu pek belli olmasını istemiyorum sadece aralarda koyu kahverengi teller istiyorum
Röfle mi diyorlar vallahi bilmiyorum saçımın arasında koyu kahve teller istiyorum:)
Röfle evet röfle yapmak istiyorum :) boya ve kuaför hariç bir yöntem yok mu acaba:) açıcı felan
Hmm tamam Tşkkr:)
Saç düzleştirmeyi dene mesela, yandığından dolayı acılır sendede belki benim saçlarım da kahverengi ama ucları hep daha bir açık
Yok be böle kesin bir çözüm arıyorum
Kına işe yarar, ama tam kahverengi olur. Koyu falan değil
Koyu kahveyi tutturamazmıyız
Nasıl bir kahve rengi oluyır abi
:)) kardeşim bırak şakayı yavv:) bir çözüm ver abi
Sacina limon suyunu sürüp güneşe çıkmayi dene. Işe yaradığını duymuştum.
Sakat iş ya limon suyu asitli döker
Siyahtan koyu kahve olmasi icin rengi açilmali kina sadece rofle yapiyor yani maalesef
Başka bir öneri varmı?:)
Kuafore git kendin boya yapma :) ya da guneste rengi biraz açilir
Peki açıcışar felan nasıl?
kına yapacağın en saçma şey olur, oksidan %6 ile açmalısın mayk.
kına olmaz hint kınası diyorsan onu bilemem
Kına niye olmaz
Hmm
Kınayı kime vurduguna göre değişri :D
Saçını açtınmı açıcı ne önerebilirsin resimdeki gibi koyu kahveli röfle yapmak istiyorum
Yapan tanıyomusun yardımcı olurmuşun:)
Kuaföre gitmeyi hiç sevmiyorum ücret sorun değil resimdeki tarzda koyu kahve röfle nasıl yapabilirim:)
neden böyle bir şey istiyosun panpa
Kanka isteyen var:) ben boyansın belli olsun istemiyorum sadece arada koyu kahve teller istiyorum johnny deep gibi
ne yaptın sen panpa ya uçmuşsun sen :D
Niye ki kanka?
yapmazsın ki onu uzun iş
Galiba röfle diyorlae bu işe bende işte resimdeki rengw getirmek istiyorum olmadı resimdeki renkte teller yapmak istiyorum
Hic deneme derim komik olabilir:))
Peki başka neyle koyu kahveye getirebilirim
Kız arkadaşım istedi istedi derken koyu kahve saç iyi gidiyor erkeklerde dedi sendede iyi gider dedi ona sormak istemiyorum :) aralarında böle koyu kahveler istiyorum boya olduğun pek belli olmasın istiyorum açıcı benzeri biley önerebilirmisin acaba:)
Denedim olmadı ama
Olmaz ben denedim uclarina
Nasıl oluyo kanka?
Hmm başka bir çözüm yolu yok mu açıcak bişey belki sen kına tutturamamışsın
Değişiklik olsun bide öyle istediler:)
Hiç kuaföre gitmek istemiyorum kanka evde yapabileceğim yöntem yok mu açıcı falan
Kendim röfle yapmazmıyım
kına işe yarıyo yaptır
Yaramıyo diyenler var:( tam koyu kahveyi nasıl tutururum bir kere yapsam olurmu
Denedinmi acaba?
Nasıl yapıcam peki
Öğrenebilirmisin:)?
kuaföre git
Gerçekten kendim hallettemeyimi daha çok isterim:)
Açıcı felan gibi bişey yapsam olmazmı boya olduğu pek belli olsun istemiyorum bu yüzden resimdeki saç rengini siyah saçlarımın arasında bazı tellerde olması daha iyi olur röfle gibi
Hmm açıcı daha sağlıklı olmazmı oksijen suyu saman gibi yapıp yıpratıyor ayrıca turuncu yapıyorlar dediler:(
Tamam kanki kızma be:)
bol sürersen olur
Denedin mi acaba?
Erkek mi nasıl oldu nasıl sürüyorlar nasıl kaynatıyorlar acaba
Tamam sağol bro
Fotodakinden farkı ne ki daha mı açık
Yok bende okadar koyu istemiyorum sğl:)
Olur neden olmasın
Denedinizmi?
Arkadasim kina vurmustu ama acik kahve degildi koyu kahve olarak görünüyordu ilk baslarda degisik geldi ama sonradan guzel duruyodu
Sa4isin olsan olmaz mi
o renge boya mk onudamı biz söyleyek
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar