Esmer dedigin saç renginden mi bahsediyorsun? Bence siyah saçlı beyaz tenli guzel oluyor esmer kategorisine giriyorsa bu dedigim esmeride tercih ederim
Hakli cikan olmadi, bakis acisi mantikli demek ki onun da hayati bu sekilde dedigim 1 Kisi oldu, ama o da benim gozumde hakli degildi cunku hayata bakis acim baska
Kurban oldum :D Bakış açın bile var sen kendindeki özellikleri biliyor kullanıyorsun bu bahsettiklerini detaylı düşünme karar mantık gibi şeylerden bahsetmenden belli iyi analiz ediyorsun hayatını belkide matematigin iyi ama sadece rakamsal hesapta degil genel hesaplamada
Bence yanılıyorsun her konunun bir dogrusu vardır konu varsa bir cevap illa vardır unutma konunun cevabı hem evet hemde hayır olan sorular konularda var SEÇİM HER ZAMAN VAR ( buda zaten karar verme ve seçim kutsal bir olay seçim hakkın var bence )
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Ben saç veya ten rengine göre seçmem ama SARIŞIN
E sectin iste
sarışın ve kumrallar favorim
ama kızıllar adam değil mi gıı onları unutmuşsunuz lkmdsf
Esmer, kumral ve sarışın. Bende sıralama bu şekilde.
Hmm
Hmm
Ne diyoalrdı hani nefes alsa yeter mşydi 😂😂
Sjdjkfkfk evet
Esmer olmasın da sarı yeşil pembe fark etmez
Doğal renk
Ben insanlar sarışın mı kumral mı esmer mi hiç ayırt edemiyorum gözümde herkes hemen hemen aynı profil
Aynen o dediğinden 😍🤣
Esmer için en azından yorumun doğru sanırım
Sarışın, kumral da olabilir
İnan hiç farketmez ĞWPWPWLSLDÖD
Ten uyumunu yakalamışsak hepsi olur
Esmerin anca parası yeniliyor anlasılan
Esmer kizlar bana gore kotu, esmer erkekler zaten 10/10
Esmer dedigin saç renginden mi bahsediyorsun? Bence siyah saçlı beyaz tenli guzel oluyor esmer kategorisine giriyorsa bu dedigim esmeride tercih ederim
Beyaz tenli ama simsiyah sacli yok bu arada. Onlar saclari siyaha boyatmis kumral aslinda
Yani Ben smdkdkf kumral ve esmer ozentisi, ortaya da bu cikiyo MSKDKDKDKDDKKF
Olsun sonucta beyaz ten siyah saç benim gözümde esmerdir zaten beyaz ten harici yakusmıyor kadınlara
kimse siyah sacli dogup, beyaz tene sahip olamaz. Sonradan boyatanlar anca
Sen siyaha mı boyattın o zaman? Doğal olarak illaki vardır
Evet boyattim ve imkansiz. Kahverenginin kotu tonlari onlar
Koyu*
Koyu kahverengi siyah zaten cok fark etmiyor
Anladim
Sende cok sey istiyorsun
cok isteyen olunca gtumuz kalkiyo
negro alabilir miyim bir adet?
Asiri abaza oluyolar ama sen bilirsin :d
🤡yok kalsın ya.
Esmer en guzeli
Kazıl saç beyaz ten ya da kumral
Sarışın diyorum anısı var da ftgvffhv
bakır rengi çok iyi ateş ediyor...
esmerlere zaafım var
esmer candır
Kara mcik la nesi guzel a a dmdmdk kumral bence
esmer severim
Psyyler mor kahverengi Kara oluyo
fark eder mi :D
Tabi kii
Yoo sonuçta kalbin renk körü olabilir :D
Yaaa ne guzel dedin
Benim her kelimem şiir :S Şasırdıgına şasırdım şu an IQ fazla bende bide bulaştırıcıyım konuştugum zeki oluyor :S
Ben de yasima gore oyleyim. Detayli dusunmem beni her konuda hakli cikariyor
Bircok exim ya off hep haklisin canım gibi hissediyorum diyip bitirdi kdkfkck
Gerçekten detaylı düşünmeyi bile akıl edebiliyorsan inanırım zaten gözlerinden belli ejderha gibisin ateş püskürüyor :D Masallah
Ama bana karşı 1 kere haklı çık elini öperim :D Çünkü ben hiç haksız çıkmam , canım isterse bilerek haksız cıkarım oda kontrolümde olurrr :D
Senin haklı hiçbir yanın yok :D
Hakli cikan olmadi, bakis acisi mantikli demek ki onun da hayati bu sekilde dedigim 1 Kisi oldu, ama o da benim gozumde hakli degildi cunku hayata bakis acim baska
Her konunun dogru bi cevabi olmaz, Bazi konularin dogru cevabi kisilere kalmis ve hayata bakis acisi
Kurban oldum :D Bakış açın bile var sen kendindeki özellikleri biliyor kullanıyorsun bu bahsettiklerini detaylı düşünme karar mantık gibi şeylerden bahsetmenden belli iyi analiz ediyorsun hayatını belkide matematigin iyi ama sadece rakamsal hesapta degil genel hesaplamada
Matematik berbat smdkfkf Allah bi yerden almis bi yere vermis smsmdk
Bence yanılıyorsun her konunun bir dogrusu vardır konu varsa bir cevap illa vardır unutma konunun cevabı hem evet hemde hayır olan sorular konularda var SEÇİM HER ZAMAN VAR ( buda zaten karar verme ve seçim kutsal bir olay seçim hakkın var bence )
Ben aslinda daha acik konulari diyorum. Evet veya hayir cevabi olmayan sorular.
Ama cenem acilir smdkfkf Bircok sapigin hayat amacini bile degistirdim masallah ceneme skdkdkf
Tövbe est ldkfdf bence sende hersey var bi yerden alıp bir yere vermediginin farkındasın olandan olmayana dagıtır gene dengelersin :D
He he
:D.
7 kocalı hürmüz?
7 az be sen de
Sizi tanıyabilirmiyim
Niye
Begendim sizi , bir şans verin
Anladim
Takip ediyorum yazarmisin
Bakariz smdkfkgk
Kumral
KUMRAL DİYE OLMUSUM