Sarışın mı esmer mi kumral mı?Bunlardan hangisini daha cekici buluyosunuz? Sarışın mı esmer mi kumral mı? Erkek/Kiz farketmez?
Sarışın
Esmer
Kumral
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
esmeerr :) link aşırı yakısıklı oluyo esmerler :)
Ama zayn müselaman .s
evet müslümann :D
esmermi :D ilginc
esmer --> asla
sarışın --> bazen
kumral --> her zaman
anam -5 esmerlerden hoşlanmamamın bedeli bu kadar ağır olmamalıydı. :(((
Bu arada merve teşekkür ediyorum...
@zaragunes ohaaaa adriana esmer mi sadece saci siyah vucudu beyaz bizzat canli canli gordum abd de kendisini çig beyaz hatta
@_r_evolution ahaha cig beyaz diyo hayatinda koyden disari cikmamis keko. Adriana lima zenci bozmadi melez sanki abd ye gitmek cok bise sallama parayla olsa dikkat edecwk
@Daryakalankalalala ciddiydim ben , tanimadigin birine neden bu kadar hakaret ettin anlamadim. Biraz ayip etmissin emin olmadigin gercegini bilmedigin bir durum icin bu kadar hakaret etmeni anlayamadim. Ben de sizinle ilgili cirkin ve fazla esmer bir kiz oldugunuzu dusundum verdiginiz tepkiden dolayi. Bu arada oldum olasi esmerler fazla kirli gelmistir hep
@_r_evolution seni görmek kazım kıllı maymun rus erkeklerinde bakın süt gibi kıl yok bise yok kıllı beyaz bacağında kapriyi parmak arası terliği giiyinip dolanırsınız tatil beldelerinde rus avına çıkarsınız. türkiyedeki beyaz erkek modeli bu. kapriyi parmak arası terliği giymiş beyaz kıllı bacaklı. sizi erkek kategorisinde değerlendirmiyorum alay ediyorum gülmekten kahkaha atmaktan kendimi alamıyorum.
@Daryakalankalalala evet bende ayni sekilde dusunuyorum göcmen oldugum icin dedigin hic bir kaliba uymadim tahmin konusunda da sinifta kaldin keske biraz daha hanim olabilseydin her bayana zerafet yakisir. Kaba cirkin hoppa konusan hic bir bayan guzel degildir zaten
@_r_evolution isine gelmedi dimi kıllı beyaz bacakli sarışın kumral seni sizin sarışınınızdan me cikcak gocmenle ugraşmam oralara ruslar değdirmiş zaten ben almanin rusun hasına bakarım kirmalara değil 😉 bir laf soyluyosan gerisini hazmediceksin
@Daryakalankalalala kirma mi? Cok kaba ve itici buldum cevaplarini insallah herkes sana karsi bu kadar saygisiz itici ve cirkin davranir. Boylece ucuz olmak nedir empati yapmis olursun. Cirkinlik sadece yuzde vucutta degildir kalbicirkin davranislari kaba bir insan cirkin ve etrafinda asla sayilmayan biridir.
@Daryakalankalalala hangi laf soleyip hazmedemedim anlamadim. Adriana limayi gordum dedim beyaz tenli gordum dedim. ve bana keko abdye degil koyden disari cikmamissindir killi erkek merkek bin tane hakaret ettin. hem gercegi bilmiyorsun hem de tanimadigin kisisel sorunun olmayan birine bir suru hakaret ettin. Ben sanalda ilk kez boyle bir bayanla karsilastim. kaba oldugunu soyleyince daha da hakaret ettin Ben hayatimda hic bir bayana hakaret etmedim ama sizin dediginiz herseyi tum kabaligini cirkin buldum. Dunya cok kucuk ve o kadini gormus olmam cok cok buyuk bir sey degildi bunu yazdigima karsilik sanki uzayi kesfetmisim gibi hadi beee ordan muamelesini en cirkin sekilde yaptin. Ona kalirsa gecen sene de engin altan d. Gordum istabulda buna da hadi ordan keko diceksin. ben birini gormeyi hava atmak icin yazmadim ki esmer sandigim kadin cidden beyazmis sasirdim konu da gorunce hemen yorum yaptim. simdi nerde ne hazmedemedim onu a
@_r_evolution kırma deyince dokunuyo ama esmerlere kirli gibi diyo bundan buyuk hakaret yok sen buyude gel cocogom ugrasamam senle adrina lima melez zenci bozmasi biridir kulturun 0 beyaz gorursun tabi ışınlarla kremlerle açtiriyo kendini kaç cocuklu kadın sanki bekar birinden bahseder gibi hayatında kadın gormemissin sen para yok senin apartmanindaki kapı komsunun kızı bile bakmiyodur eminim kendini burda ovgulemeye calsiiyosun kumralmişta göçmenmişte. Bende seni bu sekilde kuculturum 2 saniyede ben o kezolara benzemem senin lafını yutan aynen
@_r_evolution beyaz ten bir insanı kumral ya da sarışın yapmaz. açık tenli esmer işte zorlama.
@_r_evolution olabilir, kumral olabilmek için saçların kum rengi olması gerek, yani koyu kahve saçlara sahip olanlar da kumral değil.
kızıl saçlı kızlar kesinlikle link
Cevap
302Cevap
türkiyedeki sarışınalrın zaten yuzde 90 nı sahte sarısın. kucuksen sarısın bıle olsa yas ılerledıkce sacların rengı koyulasıyor.. benım ıcın onemlı olan tyek rengı esmer ten olması yeter. bırde aslında sarısınlık esmerlık sadece sac rengı ıle alkalı degıl. esmer tenlı olupta sacalrını sarı yapanalar . yada katy peri gibi sarısın olup saıyah sac rengıne gırenler esmer olmuyor. saca ve ten rengi bir arada tipi belirler.. benim tercihim beyaz ten kara göz kara kaş...heleki siyaha yakın göz rengi ise deymeyin keyfime..
Merhaba.
Güzel Bir Fiziği ve Suratı Olan Bir Kadının Dahi Zihinsel Sorunları Varsa. Esmer, Sarışın, Kumralın
O Kadar Bir Onemi Olacağını Sanmıyorum. Bu Bir Gerçektir Çoğu Erkek İçin.
Bu Gerçeği Bilmeyen veya Bilmemezlikten Gelen Erkek İçin İse ''Nefes Alsın Yeter'' dir Kadın.
Bazı Erkekte Şöyle Der ''Bir Kadının Kalbi Nasıl Olmalıdır ? ''
Temiz mi ? İyi mi ? Masum Mu ?
Bana Soracaksan Hiç Birine Bayılmam, İçinin Rengini Bilmediğim Taktirde.
Beyaz ten kızıl saç harika bir uyum bayanlar için.. Beyaz ten üzerine siyah saç çekicilik ama o çekiciliğin altında kötülüğü ifade eder görüntüye sahip.. Beyaz ten üzerine sarı saç seksiliği ama biraz saftirikliği görüntüler :) esmerlerin koyu kahverengi saçtan başka alternatifi yok gibi .. Kızıl saç alternatif olabilir ama esmerde sarı saç basit bir görüntüye sahip..
link cevabımı bu yönde kullandım :D
güzel kadın :D
güzelliğini bilmem sarısın olarak kullandım sanırım cevabı :D
hem sarı hem güzel.
hepsinin içinde çok güzelleri var.
hiçbir erkek veya kadın buna göre tercih yapmaz sanmıyorum.
ama özellikle fake sarışınlardan nefret ediyorum. birde simsiyah kaşları olmuyor mu. aman yarabbi. ne olursanız olun kendiniz olun. ideal olan budur. gerekmediği sürecede boya kullanmayın.
Latin..
link
Allah razı olsun.Bu cahillik başa bela.
hatun güzelmiş memişleri ne güzel sallanıyo öyle yawrum benim yha yerim seni :D :p
Gözleri kahve veya siyah oslunda sarışın yada esmer farketmez . Ama illa hangisi dersen tabi ki esmer... ya da kahverengi kızılsa c...
esmer ten her zaman seksi güzel ve çekicidir ama az biraz da yüz güzelliği olacak tabi
büyükler bile demiş esmerin tadı esmer illede esmer kara kaş kara göz bele kadar sim siyah saç
yalnız linklerde eşitsizlik va ama lütfen o esmere ben de esmer derim. koy bir tane gerçek sarışın da adalet olsun dimi :D
değil çünkü bunlar da doğal sarışın değil. Bulmak zor dimi :D nadir olduğumuz için sevilmiyoruz bence :D yoksa o resimdeki tüm kızlar aslında esmer ya da kumral ama özenip sarı yapıyorlar :D
ikinci attığım gerçek sarışın kaşlarına bak :) Aksine ben sarışın severim :) senin saçların tam sarımı ? yoksa sarının biraz koyu renk olur ya hani öyle mi :)
kaşları alınmamış olsaydı tam sarışın derdim (demezdim hayır :D ) ama kaş boyası diye bir şey var. Zaten gerçek olsaydı saç-kaş tamamen aynı ton olurdu. Sarı işte bildiğin ne bileyim aha bak böyle dur yükleyeyim.
oo senin saçlarında baya güzelmiş :) hadi ya cahil kalmışım bu konuda demek kaş boyası da var vay be :D ama senin saçlar gerçekten harika ;) :)
sağol da yani lütfen ama yeni güncelleme istiyoruz şöyle bir doğal sarışın olsun mümkünse :D irlandalı ya da rus bi kız bul işte tüm türk erkekleri rus kızlarına ölmüyo muydu :D
Güncellemeye çalıştım ama 3 kez hakkım olduğu için arandan bir kaç gün geçmesi gerekiyormuş :) gerçi güncellemeye gerek var mı? bilmiyorum senin ki gibi güzel doğal sarı saçlı birini bulamam herhalde :) rus kızlarla ilgili olarak da o kadar abartılacak bir durum yok bence her ülkede mutlaka çok güzeller vardır ama güzel değil hepsi inan bana :) ben bizim ülkemizde ki kızların çok güzel olduğu kanısındayım :) bir ayrıntı bizim kızlarımız çok kaprisli ve havalı olayın aslı bu :D
seni bilemem ama en güzel hangi ülkenin kızı dediğinde millet rus rus diye ölüyor, tabi bizim ülkede sarışın olmadığından buraya gelince esmere gidiyorlar el mahkum tabi :D
tamam da toplumun geneline göre konuşuyorum ben ks de ara bakalım hangi ülkenin kızları daha güzel sorularını, en çok hangi cevap verilmiş, sen seversin o sever bu sever ama o kadar. Ki isveç de iskandinav ülkesi esmerden çok sarışın vardır :D
Walla ne yalan söylim...Dogal sarışının digerlerine göre saf olur.Kumralında tadına doyum olmaz, her erkeğin gönlünde bir esmer yatar.
Tr'de çakma sarışın görmekten gına geldi zaten.
Esmer iyidir güzeldir. Sırp ise bir başka güzeldir. :)
kızıl saç fetişistiyim galiba link
sarisin yesil gozlu ve beyaz tenli tercihimdir fakat hayat karsiniza ne cikaracagini hic bilemessiniz onun icin bu tercihleri pek dogru bulmuyorum
bana, sarışınlar; çok tatlı,dokunsan kırılcaklar gibi,esmerler; kendinden emin ve çekici,kumrallar;çok nazlı gibi geliyor o yüzden karar veremiyorum =))...
Esmerler çok itici yaşamayan erkek bilemez ve esmerler kendilerini öven tek ırk, her zaman kumral ve sarışın.
Esmerin adı oya benzer güneşe aya bir küser bir naz eder öpturmez doya doyaaa :D
Off ya bende linkte resmin var zannettim direk yapışmıştım :(
ben sarışınları sevmiorum yani gerçek sarışınlarda deişik bi koku oluo :/ yada bana öyle gelio oyüzden esmer <3
tek başına yeterli değil ne sarısın ne esmer ne kumral, bir de renkli gözlü,fiziği hoş, akıllı, iyi huyluyla tadından yenmez...
kanka sarışının adı,esmerin tadı demişler ama ben polemiğe girmemek için herzaman KUMRAL diyroum=) nasıl?
sarışınların genelde yeri hep ayrıdır. Birde kızıllar çok beğenilir. Bende kızlarda sarışınları daha çok beğenirim.
bunu sevrim, şunu sevmem gibi kesin ayrımlarım yok ama duygusal anlamda birşeyler hissettiğim kızlara baktım hep esmer ve kumralmış
sac rengine vyea ten rengine gore secim yapmiyorum
fikrine ve dusuncelerine gore secim yapmayi tercih ediyorum :)))
enısten esmer aslanım norek bızde halıyle esmer dıyoruz:D
o ayrı taraf tutmak yok sadece insanın hoşlandığı bir renk vardı onun gibi :) enişte duymaz merak etme :D
ee hoslanmasam esmerden ne ısım var benım onala:Dben esmer tercıh ederım kendım sarı oldugumdandır.D
Bende size bir ömür boyu mutluluklar diliyorum o zaman :)
tesekkur ederız bızde sana:D sıı enısten duymasında srısın erkekelrde fena degıl hanı kıvanc tatlı tug dalında olanlar ama ben genede esmerden yanayım:D
hehe :D duymaz duymaz hem bunda kötü bir şey yok ki sonuçta beğenmek le arzulamak ayrı bir şey :) zaten bir daha ki anketim de Kenan mı? Kıvanç mı ? diye soracağım şimdi bunu duyan benden önce anket yapar yada yapılmışta olabilir :D
:D bak bence bunu hıc sorma kenan derım bu durumdada :D cunkı enısten kenan a benzer :D abımde kıvanc a benzer:D ya ben bı doguruyum hangısı olursa o nu seveyım en ıyısı artık:D
hehe :) bak bu güzeldi :)
sarısının goz rengı benımkınden:Dbenımkı daha guzel ama:D
kumral sarışın erkek bir başkadır :D bide adı emreyse :D
Neden başka isimler olmaz mı :D
Esmer her zaman tercihimdir, ama uhu daha öncelikli. ;-)
hepsi bir birinden güzeldir. ayrım yapamayız yapımıza ters... :)
mümkünse esmer, çok yoklukta kalırsam kumral da olur...
ya nasıl satıcısın sen
mallar elinde kalacak
kampanya falan yap.müşteri memnuniyetine odaklan
ne bileyim açmak bakmak tatmak serbest falan de
Kumral tercihimdir. Sarışınlar gerçekten biraz sorunlu oluyorlar :)
sarışın için roma'yı yakarım; esmer için, sarışını... :D
esmer ama gözlerinde aşk olduktan sonra rengi fark etmiyor :)
sevilen insanın tenine bakılmazki..Gönül esmeride kumralıda sarışınıda sever..Ama yinede bir şık seçersem kumral , yeşil gözlü derim..
Yeşil göz nadir ama :)
mehmet günsür gibi kumralların hastasıyım aama beğendiğim tipin saçı diyah olursa onuda beğenirim yeterki yuzu guzel olsun:)))
boyuna posuna göre uzun esmer orta boylu kumral diye gider bu sıralama :)
Sarışın değil ama beyaz tenlilere karşı bir zaafım var itiraf ediyorum :P
ben esmer ve kumral erkekleri severim sarisin erkkelerle pek aram yok ama teni beyaz olmasin erkeyinnn bak boyle olsa siyah yada kumral sacli siyah gozlu bronz tenli offf
Solaryum erkeği istiyorsunuz yani 😒
esmer kumral iyidir sarisin eh iste aslinda bazi sarisinlar süper oluyor ama yinede tipe göre degisir yakisani var yakismayani.
boyu kilo da önemli
kel olmasin mümkünse.
başka arzunuz :))
kişiden kişiye değişir kardeş genelleme yapamayız .d
Farketmez, hayat arkadaşım diyebileceğim biri olsunda gerisi tırt. Dondurma mı seçiyoruz :)
kadınları bilmem ama erkekler de kesinkes esmerr bkz:johnny depp
slkmısın erkeklerin sarışını herzeman daha güzel ve kadınların çocuksu ruhunu canlardığı için daha sevilmiştir burada oranızdan buranızdan sallıyıp üzmeyin sarışınlaır dünyada oylamada kesin cevap yüzde60 larda sarışındır bilginize dünyada az bulunduğu için esmerler ise götü başı kıl yumağı insanlardır bunu bilin yani
@tuğberk59 sen sarışınsın ozaman anlaşıldı ama keşke esmerler hakkında öyle bir genelleme yapmasaydın
sarışın esmer kumral, kumral esmer sarışın, sarışın sarışın sarışın.
Ben kuralım ama bence esmerler çok orijinal duruyor sarışınlar makyajsız yılana benzetiyorum
nefes alsın yeter yeterki delik olsun sokacak kanka..:D :D :D
Gel ben senin deliğine sokarım kankaaa
cevabım kesinlikle kumral ama sarışın esmer kumral ten rengi nasıl oluyor onu anlamadım :D
Sarışın esmer kumral farketmez, çünkü biz piyadeyi, piyadeler affetmez, af-fet-meez!
doğal kızıl saç ve bembeyaz pamık gibi ten diyorum başka da bir şey demiyorum <3333
saçı uzun ve dalgalı olsun kumral ya da sarışın benim için idealdir :D
ben esmeri fındık ile ben esmeri fıstık ile vesaire vesaire.
bizim kahvehanenin yandaki fotoğrafçı ismail çekti nasıl kenks iyi çıkmışmıyım
çok duygulandırdın beni kenks iltifatlarınla:(
erkekte fark etmez ama ben erkek olsam direk kızıl saçlı kadın derdim :D
dimi bende her zaman bunu derim :D
biz onu konuştuk soru sahibiyle :D :D
arayamadım ki :D boşverdim ama hala olduğunu iddia ediyorum 1sene de geçse bulup yazıcam :D
erkek kız fark eder :) benim için esmer erkek çekici
Esmer.
BENCE KUMRALLARI DA DENE SADECE SARIŞINLARLA KISITLI KALMA KUMRALLAR İÇİN İLK DENEMENE TALİBİM :-)
kumral ve esmer bence sarısınlar yokya ben almıııım:d)))
pembe. link
Bende şaşırdım arkadaş , buğday tenliyim ben heh evet ...
esmer... o kirpikler nedir ya öleee diecen bi bakınca .. çifte kavrulmuş :)
baktım da evlisin büyük ihtimal karın da esmer boyle oyunlara gerek yok be arkadas ( sarısınları sevmem ama bu o kadar asagılık bir soru ki)
hakaret ediyorsun küçük hn
Vala esmer sarışın kumral bilmem ama adam olsun dürüst OLSUN yeter.
kız kısmı beni ilgilendirmez ama ben ikisine de kumral derim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar