Güzellik & Bakım Sarışın mı esmer mi kumral mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Sarışın Esmer Kumral Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Bence kumral Güncellemeler+1 yıl Vazgectim esmer kumral kariismi Sarışın mı esmer mi kumral mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Yokgibihersey Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Sarışın sevme çillenir, kızıl sevme kirlenir, seveceksen esmer sev, sevdikçe şekerlenir. 1 4 Yorumla RememberUS +1 yıl Ağa be 🚬 Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Yak bı sigara Yorumla 1Adnanbeo +1 yıl Esmeri sevdim yüzünden, yüzü çıktı hüzünden , ben sandım sevdi beni , kandırmış demek beni, böylelerine ne demeli? Yorumla Yokgibihersey +1 yıl Ne diyeyim valla Yorumla
Gzz00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Karşı cins açısından düşünecek olursak kumral tatlı esmer çekici sarışın farklı. Kumral her halde en fazla ilgi alanına çeker 0 0 Yorumla
Adanaaşk Takip Et Master Yaş: 47 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,5b cevap paylaştı. güven vermesi. 1 0 Yorumla
mAlperen Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ayaklı buğday tanesi gibiyim ama bu buğday biraz büyük 0 0 Yorumla
McCaLLs Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 49% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 443 cevap paylaştı. Kumral veya sarışın diyorum ben.Ne kadar beyaz tenli olursa o kadar iyi bence 😅 0 0 Yorumla
Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Cevabı burada 😏https://youtube. com/shorts/Fz-dVSVFeTQ? si=DLvbjzbxEo8cIEZb 0 0 Yorumla
Bluewolfff Takip Et Xper 5 Yaş: 34 +1 yıl Ben Bir Sarışın/kumral erkek olarak Esmer seviyorum kadinda 0 0 Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 511 cevap paylaştı. beyni olsun saçı olmasın önemi yok 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,5b cevap paylaştı. Kumral ama tek bir kumral 0 0 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. Saç rengi kumral. 0 0 Yorumla
1İnciTanesi Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 504 cevap paylaştı. Zaferi kumral kazanır, ikisinin de ortası çünkü. 0 0 Yorumla
1Adnanbeo Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Kızılın tüm piyasayı yerle bir ediş şekli 0 0 Yorumla
Nitro42 Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Kural kadınlar daha zeki 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 525 cevap paylaştı. Benimki kumral 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 2,7b cevap paylaştı. esmer severim 0 0 Yorumla
Bizden_Söylemesi Takip Et Master Yaş: 42 , eic 98% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kalbi güzel olan 0 0 Yorumla
Costantinnn Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 310 cevap paylaştı. Sen 😄 0 0 Yorumla
çok_yaramazınız Takip Et Master Yaş: 36 , eic 50% +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 1,8b cevap paylaştı. Güzel olan 0 0 Yorumla
6buse6 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 81% +1 yıl Kumral 0 2 Yorumla RememberUS +1 yıl +1 Yorumla 6buse6 +1 yıl 👍.. Yorumla
Ardinakadaracik Takip Et Xper 7 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Esmerr 0 2 Yorumla RememberUS +1 yıl :( Yorumla Ardinakadaracik +1 yıl @RememberUS 😊 Yorumla
karadenizliprenses Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Esmer 💜 0 1 Yorumla RememberUS +1 yıl :((( Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl Güzellik & Bakım konusunda 4,3b cevap paylaştı. Esmer. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
Sarışın sevme çillenir, kızıl sevme kirlenir, seveceksen esmer sev, sevdikçe şekerlenir.
Ağa be 🚬
Yak bı sigara
Esmeri sevdim yüzünden, yüzü çıktı hüzünden , ben sandım sevdi beni , kandırmış demek beni, böylelerine ne demeli?
Ne diyeyim valla
Karşı cins açısından düşünecek olursak kumral tatlı esmer çekici sarışın farklı. Kumral her halde en fazla ilgi alanına çeker
güven vermesi.
Ayaklı buğday tanesi gibiyim ama bu buğday biraz büyük
Kumral veya sarışın diyorum ben.
Ne kadar beyaz tenli olursa o kadar iyi bence 😅
Cevabı burada 😏
https://youtube. com/shorts/Fz-dVSVFeTQ? si=DLvbjzbxEo8cIEZb
Ben Bir Sarışın/kumral erkek olarak Esmer seviyorum kadinda
beyni olsun saçı olmasın önemi yok
Kumral ama tek bir kumral
Saç rengi kumral.
Zaferi kumral kazanır, ikisinin de ortası çünkü.
Kızılın tüm piyasayı yerle bir ediş şekli
kumral... ama sarışınlar da iyi
Kural kadınlar daha zeki
Benimki kumral
Kızıl olsun lğiütfen ateşli
Farketmez duygusal çekerse
Hiçbiri çünkü aralarında çekik gözlü yok 😂
esmer severim
SARIŞINA ADAM ÖLDÜRÜM
Kumral
Kumral
Kalbi güzel olan