Saçımı boyatmak için, bir Anadolu şehrinde iyi bir kuaföre gittim. Saçlarımı teyze kahverengisine boyadı, kaşlarımı açık yaptı, kulaklarıma boyayı yıkarken kaçırdı, kulaklarımı yıkarken içine içine parmağını sokup sokup köpükledi, sapık olduğunu düşündüm o an tacize uğramış gibi oldum, 2 gün oldu o anları hatırlamak dahi istemiyorum, defalarca banyo yaptım o anların hatırası silinsin diye. Burası da şehrin iyi kuaförlerinden.
Sorunum şu, bulunduğum şehirdeki tüm kuaförler böyle zır cahil, herkesin saçı kötü geziyor, ben ne yapmalıyım, boya zamanı büyük şehirlere mi gideyim? Yoksa boyadan vaz mı geçeyim?
Tacize uğramamak için kadın kuaför mü tercih edeyim bundan sonra? Onlar da bazen bıkkın gibi oluyor. Saçta boyadan dolayı beyazlaşma da var?
şu an bu saçı napayım, çok koyu oldu, kaş da açık renk oldu, tekrar boyayayım mı bekleyeyim mi, bir akıl verin
Sorunum şu, bulunduğum şehirdeki tüm kuaförler böyle zır cahil, herkesin saçı kötü geziyor, ben ne yapmalıyım, boya zamanı büyük şehirlere mi gideyim? Yoksa boyadan vaz mı geçeyim?
Tacize uğramamak için kadın kuaför mü tercih edeyim bundan sonra? Onlar da bazen bıkkın gibi oluyor. Saçta boyadan dolayı beyazlaşma da var?
şu an bu saçı napayım, çok koyu oldu, kaş da açık renk oldu, tekrar boyayayım mı bekleyeyim mi, bir akıl verin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer