Tehdit edildim? Lutfen basina gelenler baksin?

Lutfen anlayanlar sonuna kadar okusun,
Artik gercekten paylasma gereksinimi duydugum icin anlatiyorum. Yaklasik 7 ay once bir yabanci oyunda bize hakaret eden bir kisiye tepki gosterdim biraz abartarak o da bekle dedi ve ben bir sey olacagini anladigim icin onu direk silip o oyunu da biraktim. 5 ay once ise bir kere daha tehdit edildim. Bu tehditten sonra resmen paronoyak oldum bu sefer beni tehdit eden ise yabanci degildi en son bana , Senin icin iyi seyler olmayacak yazdi. Tamam o da gecti ondan sonra ise yani dün bir kisi bir oyuna girdigimde dikkatimi cok cekti oyunda geldi yanima oturdu, sonra kalktigimda baska koltuga gecti sonra oturdugum yere tekrar geldi ancak ben cikip girdigimde o kisi oyundan cikmisti. Yabanci mi degil mi bilmiyorum ama ismini arattim ve isim basindaki nicki arattigimda sanki psikopat gibi bir suru hesap kurmus ve bazilarinin etklinligi 0 en iyi olanin 300 yani dun bana rastlayan dedigim gibi artik bir psikologa felan gitmeyi dusunuyorum. Boyle cok makaleler okudum. Ondan da boyle paranoyak olabilirim. Dun yasadigim olay da cik gir yaparken modemi kapatip actim ve birtane vpn normalde pek kullanmam indirip kullandim ilgimi ceken bir sey daha su ki o kisinin oyunda ekli kisi sayisi 0 12 hesabinda bana rastladiginda da 0 di ancak ben bir kendime gelip oyuna girdigimde 1 olmus bir sey olsaydi simdiye kadar olur muydu? Artik delime asamasina geldim. Bu son nokta gercekten daha dayanamiyorum polise versem adam yurtdisindaysa bir sey yapamayacagini ogrendim her gece resmen evde nobet tutuyorum artik uykusuzluktan halisinasyon gorecek boyuta geldim. Karanlik ortam da bazen duvara bakinca bir sluet gormeye basladim bunlar uykusuzlugun etkileri tamam biliyorum ama su olay gercekten canimı cok sıktı bu olaylar surekli okulda iken de aklima giriyor ve eskiden ders notlarim cok iyiken bu olayi yasadiktan sonra buyuk bir dusus yasadim bunun farki notlarimi karsilastirinca anlasiliyor anneme soylersem ciddiye almazlar
Güncellemeler
+1 yıl
En son uyudugumda ise yetmedi artik ruyalarimda da tehdit edildigimi, kovalandigimi gordum. Artik cidden son nokta su an bunu yazarken bile titriyorum.
Tehdit edildim? Lutfen basina gelenler baksin?