Saç Bakım Doğuştan pembe saçlı olmak ister miydiniz? Edameda06 Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 33 Yapay Zekaya Sor Doğuştan pembe saçlı olmak ister miydiniz?Ben hayır.#Edamedasaçbakım 💇♀️ Güncellemeler+1 yıl Güncel Doğuştan pembe saçlı olmak ister miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 +1 yıl Saç Bakım konusunda 4,7b cevap paylaştı. Evet pamuk sekerinden hallice olurdm artk 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 10,9b cevap paylaştı. Hayır istemezdim. 1 0 Yorumla
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Normal şartlarda pembe rengi seviyorum ancak saç renginde pembe saç bana yakışır mı bilemedim doğuştan pembe saçlı olmak istemezdim 1 0 Yorumla
Siyahkadife Takip Et Master Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Doğuştan değilde buğün aklımdan pembe saçlı mı olsam acaba geçti. 😁 Bilemedim. 2 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 502 cevap paylaştı. Bu sıralar pembeye taktım zaten. Keşke pembiş olsaydım 2 0 Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 68% +1 yıl Çok şükür olmamışım. Zaten saçlarım boyalı gibi. 1 0 Yorumla
u inciitanesiii Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl 😀sonra gider siyaha boyayalım 1 1 Yorumla Edameda06 +1 yıl Değişiklik olsun diye o zaman da boyatırdık 🤣 Yorumla
u DedektifMinnie Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Saç Bakım konusunda 304 cevap paylaştı. Hayır, yakışır mıydı emin değilim. 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 740 cevap paylaştı. Genetik o tip saç yok olmazda diyebilirim 1 0 Yorumla
athlete21 Takip Et Xper 6 Yaş: 34 +1 yıl aaa 😯😲p resmin esmer miş açık tenli sanmıştım bende 0 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 1,4b cevap paylaştı. isterdim 1 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. Hayir canim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Evet pamuk sekerinden hallice olurdm artk
Hayır istemezdim.
Normal şartlarda pembe rengi seviyorum ancak saç renginde pembe saç bana yakışır mı bilemedim doğuştan pembe saçlı olmak istemezdim
Doğuştan değilde buğün aklımdan pembe saçlı mı olsam acaba geçti. 😁 Bilemedim.
Bu sıralar pembeye taktım zaten. Keşke pembiş olsaydım
Çok şükür olmamışım. Zaten saçlarım boyalı gibi.
😀sonra gider siyaha boyayalım
Değişiklik olsun diye o zaman da boyatırdık 🤣
pembe sevmiyorum
Olabilirdi aslında ya 😁
Hayır, yakışır mıydı emin değilim.
Genetik o tip saç yok olmazda diyebilirim
Yok ya istemezdim
Yok ya istemezdim ben
bende hayır :D
aaa 😯😲p resmin esmer miş açık tenli sanmıştım bende
İstemezdim tabiki de
Evet isterdim 😅💗