Saç Bakım Hiç pembe renk saçlara sahip olmak istediniz mi? birsuskuncicek Takip Et FenomenMentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Pembe renkli saçlar havalı mı? Evet istedim Hayır istemedim Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Guncel Hiç pembe renk saçlara sahip olmak istediniz mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Minirea Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl ara ara hala aklıma geliyor acaba saçımı pembe yapsam mı diye 0 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Evet tabi ki, hatta hala dusunuyorum. Ama fotodaki gibi cirt pembe diil,. griye calan bi soft pembe favorim 😊👍🏻👍🏻 0 0 Yorumla
BEAUTIFULVICTIM Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 97% +1 yıl bakımı çok zor, boya hemen akıyor. saçlar yanıyor. Görüntü güzel ama tavsiye etmem. Onun yerine güzel bir perukla hevesini alabilirsin 0 0 Yorumla
Mio34 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 80% +1 yıl Ben saçlarımın uçlarını pembeye boyatmayi dusunuyorum. Hoş ve enerjik duruyor bence. 0 0 Yorumla
Ayyildiz28 Takip Et Bilge Yaş: 30 , eic 73% +1 yıl Çocukken istemiştim 😀 bugüne kadar saçıma genel olarak boya moya falan yaptırmadım 0 0 Yorumla
ceyizlendim Takip Et Xper 2 Yaş: 31 +1 yıl doğallıktan yanayım ben kızlar hiçbi kimyasal sürmüyorum kafama sadece yağlarla falan besliyorum genelde aktardan alır kendim yapardım ama yeni organik markalar çıkmış deneyenlerbilir diye bi sayfada gördüm instagramda ordan bulabilirsinizzz 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Saç Bakım konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bir ara istemiştim yalan yok 0 0 Yorumla
bellystuffer Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Yaptırdıkdan sonra pişman olucağım bir şey gibi geliyor bana. 1 0 Yorumla
cennetinnuru Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Yakışma kişiye göre değişir ama bana yakışmaz sfkdl 0 0 Yorumla
bernaayagmurrr Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl İstemiştim yaptırdım ve pişman oldum 0 0 Yorumla
վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Saç Bakım konusunda 369 cevap paylaştı. Aman aman Allah korusun. Düşman başına 😂 0 0 Yorumla
bubanayapılırmıbe Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 98% +1 yıl Bu aralar aklima geliyo toz pembe cjjc 0 0 Yorumla
SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 , eic 82% +1 yıl tarzıma uymazama kadında çok beğenirim 0 0 Yorumla
AyYıldız0110 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Hayır istemedim saç rengimden memnunum 0 0 Yorumla
aysekaptan Takip Et Master Yaş: 39 , eic 86% +1 yıl Saç Bakım konusunda 622 cevap paylaştı. pembiş pembiş olurdum suskun çiçeğim 0 0 Yorumla
Sertsıkən Takip Et Xper 5 Yaş: 41 +1 yıl Erkek olduğum için gerek yok 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Bence de Yorumla
bengames Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Pempe kötüdür ama erkeklerden yaptıranlar vardı. 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Nesi kötü mesela Yorumla
Neymar46 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 +1 yıl Ben kız olsam annem izin vermez ki. 0 3 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla Neymar46 +1 yıl Senin annen koyar mı Yorumla Neymar46 +1 yıl Böyle saç yapsan Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Saç Bakım konusunda 844 cevap paylaştı. Istemedim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
ara ara hala aklıma geliyor acaba saçımı pembe yapsam mı diye
Evet tabi ki, hatta hala dusunuyorum. Ama fotodaki gibi cirt pembe diil,. griye calan bi soft pembe favorim 😊👍🏻👍🏻
bakımı çok zor, boya hemen akıyor. saçlar yanıyor. Görüntü güzel ama tavsiye etmem. Onun yerine güzel bir perukla hevesini alabilirsin
Ben saçlarımın uçlarını pembeye boyatmayi dusunuyorum. Hoş ve enerjik duruyor bence.
Çocukken istemiştim 😀 bugüne kadar saçıma genel olarak boya moya falan yaptırmadım
doğallıktan yanayım ben kızlar hiçbi kimyasal sürmüyorum kafama sadece yağlarla falan besliyorum genelde aktardan alır kendim yapardım ama yeni organik markalar çıkmış deneyenlerbilir diye bi sayfada gördüm instagramda ordan bulabilirsinizzz
Bir ara istemiştim yalan yok
Yaptırdıkdan sonra pişman olucağım bir şey gibi geliyor bana.
Yakışma kişiye göre değişir ama bana yakışmaz sfkdl
Mavi istemiştim
İstemiştim yaptırdım ve pişman oldum
Aman aman Allah korusun. Düşman başına 😂
Bu aralar aklima geliyo toz pembe cjjc
tarzıma uymaz
ama kadında çok beğenirim
İstedim 002 gibi saclar
Istemiştim yıpratır diye vazgeçtim
Hayır istemedim
Hayır istemedim saç rengimden memnunum
Evet istedim havalı
pembiş pembiş olurdum suskun çiçeğim
Erkek olduğum için gerek yok
Bence de
Pempe kötüdür ama erkeklerden yaptıranlar vardı.
Nesi kötü mesela
Ben kız olsam annem izin vermez ki.
Neden
Senin annen koyar mı
Böyle saç yapsan
Istedim, pembeyi çok severim
İstedim
No aykırı renkler giyim tarzıma uymuyor
İstedim ve oldum
Hiç istemedim xd
Hayır istemedim
Kızlara yakışıyor ))